Yaaa buluştuk sonunda çok güzeldi sevincim den burada da paylaşmak istedim yakışıyor muyuz? Ben evet çok diyorum erkeler bana yazmayın sevgilim var sjsj 😍😍😍

Yaaa buluştuk sonunda çok güzeldi sevincim den burada da paylaşmak istedim yakışıyor muyuz? Ben evet çok diyorum erkeler bana yazmayın sevgilim var sjsj 😍😍😍

Cevap
26Cevap
Merhaba,
Yakışmışsınız bence, ikinizde iyisiniz...
Tesskeuler
Tabi canım tabi sizsinizzz... 🤪😄😅🤣
Hesabim belli zaten at bana buraya resimleri
Ooo bide Paris metrosunda bulusmusunuz, sizi gidi sizi 😉
Hen teyze Paris o kadar wow diyicegin bir yer değil biliyorum görmemiş olabilirsin ama öğreniyorum sana
Ben avrupada dogdum ve hala avrupada yasiyorum canım . Neyin havasini kime atiyorsun acaba 😅🤣
Yabancılara mı benzemeye çalıştın sen 😂😂😂 burada ki Türk erkeklere yavsiyor mudu Avrupa da kalanlar
Munihteyim bebeemm. metroyla gel sen, o yollari biliyorsun nasilsa , karşılarım😆😅
Almanya orası ama sen gel Paris’e abartın ya sjsj
Niye almanya avrupada degil mi ki? Sordun neresi diye soyledim. Sen de yer begenmiyon ama kuzucum.😬
Yok teyze sen gel daha metro aliyon ehliyet alacağına 😂😂😂😂😂
Olayin metro ehliyet ya da paris olmadigini idrak edebildiğini düşünüyorum...
o yüzden bence olayi kabullen uzatmayim daha fazla
Tamam teyze ya bak üzdün beni
amacım seni üzmek falan değil canım yanlis anlama. Ama buradaki trollerden çok fazla sıkıldım artık, eminim herkes de fazlasiyla sıkılmıştır😏
Resim mi nasıl buldun abla valla helal olsun söyle sene 😂
onu da teyzeliğime ver 😉
Birak da o kadar tecrübemiz olsun ayol 😎
Teyze diyorum yanlış anlama lütfen 🥺 18 yaşındayım bende çok büyüksünüz ondan
Sorun yok bebeeem😆
Bu arada yazdıklarım için vicdan yaptım ya benden büyüksünüz saygısız değilim normalde kusura bakmayın
Tamam canım sorun yok takılmam ben böyle şeylere. Büyüyünce sen de kimseyi takmamayı öğrenirsin 😬😎
Cok saol abla anlayasın için hakkını helal et
Helal olsun canım 😊🙃
Abla seni ekliyorum çok cana yakinsin valla ilk başta çok kibirli sandım tiktok hesabın profile aynı mı?
benim tiktok yok canım
İstersen ekleyebilirim abla sorun olmazsa hangi uygulama kullanıyorsan
Burdan ekle
Baska sahsi hesap vermiyorum kismeye
Ablamm yaptı yapacağını, helal olsun kizz 😄
https://www.tiktok.com/@skm_93zz1/video/7559269142621130007
Hayatınız yalan bu kadar mı eziksiniz ahahaha
Bu sitede bu kadar tatlı kız yoktur vardır da bu kadar bebek gibi falan değildir boşuna ümitlendirme erkekleri ahah yani güzeliz de bu kadar değil 😂😂
Sorsan buradan herkes herkesle görüşüyor ilişki yaşıyor da zevklerini aldıktan sonra arkalarından güzel gülen kız mı gördük diyorlar bunlara hiçbir şey verilmez kanka 😄😄
Eveeeettt çok yakışmışsınız hayırlı olsun gençliğinizin tadını çıkarın olur mu
Surlardaki Semih Çelik'e benzettim satanist vardı hani
Paris metrosunda bir garip fake 😂
Of abartmayın şu metroyu ya görmemişler 😂😂😂
Abarttığım nokta metro değil. Fake fotoyla ilgi toplamaya çalışman 😂
Tamam tamam Paris diyince mutlu olan cocuk ben orada doğdum 😂😂😂😂
Deja parle en francais hadi konussana 😂😂😂😂
déjà parlé olacak o. Yıkıklığın artıyor devam et 😂
Parler? Déjà mdrrrr😂😂😂😂
Wow bravooo 😂😂😂
Aferin öğrenmeye başladın. Bu saatten sonra Fransızca da öğretiyoruz😂
Sen mültecisin en fazla ben orada doğdum hatta yapsamda Türkçe yazdığım için klavye yani sjsjjs
Bu ney jajsieieieieiieeieu
Noldu kız sjsnsn
Nasıl bir varosluk olduğunu görüyorum ya onu diyorum aklıma kocamda kocam diye kocasını paylaşıp marifet yaptığını zanneden kadınlar geliyor aynı seviyedesiniz
Tamam başkalarını mutlu gorunce boş yapan tip bir şeye benzemedi için doğal olarak 😬
Ne iciyorsaniz bende almak isterdim şu an bu varosluktan başka bir şey değil... yaptığın paylaşıma birde yazıya az bak bilmiyorum yaş kaç ama 15 yaşında Ergen'in yaptığı şeyler bunlar... yazdıklarımın doğruluğunu bildiğin için birde bana laf etmeye çalışıyorsun aklınca o kadar uzun boylu degil
Tamam kanka
Tamam abla gel büyüklük bende kalsın sana öğretim nasıl makyaj yapacağını senin için dedim … bu arada 18 yaşındayım
Sizdeki bu özgüvene hayranım🙂ben seni tek başına gözlerimle döverim varoş dedim zoruna mı gitti varoş görmemiş... makyajı felan senden mi ogrencem istersem bı taraflarıma yaparım sana giren çıkan yok
Alex gibi tipi
Hangi spermden çıkıyorsunuz siz ya
Kiz kiza date bdbdhdh
Son yazı neden o kadar çirkin 😃
İZBAN mı la ora.
nazar olur öyle gösterme herkese
Bu kadar yakın durmayın bence.
Çok şirin daim olsun 😅😍
Deli dolu bir kıza benziyorsun
Gözünüz aydın 😅
yaş maximum 15
*18
18 kadar olmadığı laflarından ve tipinizden bile belli. kusura bakma ama görmemişin bişeyi olmuş gibi konuşmussun. gizli sormayayın yazmazdık :D
Sevgilin senden küçük mü
Ayrıca soru nerde?
Hayırlı olsun
Olsun olsun 😃🤣
www.tiktok.com/.../7559269142621130007
@wkertenkele salla gitsin :) reel kimse yok
Ben warim iste 😬😬😎
@wkertenkele sen istisnasın tabiki. Seni biliyoruz.
İşte şimdi tipi para etmeyen sağdan soldan foto bulup ilgi çekmeye çalışıyor.
@wkertenkele 50 yaşındasın abla git toruna bak sjsjj
@wkertenkele bu olayı anca @27esmerim çözer. Sen ne diyorsun bu olaya
Anaaam olay buyuyor 😅😝
@wkertenkele o kökten bu soruyu kaldırırsa iş çözülür. Zaten 2 nci şahısa ait olan bir görsel kullanıyor :))
Bence normal cekilmis bi fotolarini atsa yeter. Burdakinden farkli bir foto yani 👍🏻
@wkertenkele buna anlam veremiyorum ne diye başkasının fotoğrafını kullanıyorsun. Cesaretin varsa kendini paylaş
Bazilari da baskasinin yerine gecerek tatmin oluyor demek ki 🤦🏻♀️🤷♀️
@wkertenkele onları kertenkele kovalasın 😅 bu arada beni önceden tanırsın diye düşünüyorum. Eski hesabım öcüü ydü. Sana yeni yine yeniden derdim.
@27esmerim fake foto :))
@27esmerim tamam tamam hallettik biz canım sorun yok. arkadaşın canı sıkılmış birazcık oyun oynamış☺️🥰
@wkertenkele tamam ozaman ben gidiyorum 🤭
Cirkim
Kıskanma sjsj
Ben daha iyiyim 😘
Cok bir şeye benzediğini düşünüyorum açıkçası emojile yzunu kapattığına göre
Yoo bir kiz yuzumu ppsi yapip fake sorular sorduhundan beri nette yuzumu koymuyorumm
Hen he
Ziyaaaaa
Suri mi o
Fake la bu dgdhd
Yakışmışsınız
Harika
Hayırlı olsun bacım
Seviştiniz mi
Ergenler
Güzellll
hadi hayırlısı
gizli üye ama foto ne alaka
Şaka gibi ya
Niyee
Yani şu kız şunla sadece kanka olabilir nasıl tavladıysa senin gibi taş bebeği
Boş yapma
Boşu sen yapıyorsun keşke o kız olsaydın dimi 😉☺️
Nasıl
Sen değilsin o kız
Okey😂
Jopar la bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşırı tatlı görünüyorsunuz! 💕 Enerjiniz tam bir romantik komedi filmi havası yaratmış. İlişkiniz hep böyle güzel ve eğlenceli devam etsin! Bu heyecanlı buluşma hikayelerini paylaşmaya devam et, bayılıyorum böyle anılara. Peki ya çift olarak en sevdiğiniz aktivite ne, merak ettim? 😍😊