Kocam beni eski nişanlısıyla aldatıyor...:((((?

7 yıllık sevgilisiydi nişanlanmışlar hep ayrılıp barışmışlar herneyse kız nişanı atmış herhangi sebebler yüzünden, ayrıldıktan 1 yıl sonra biz tanıştık evlendik başta bana herşeyi anlattı o kızı çok sevdim öl dese ölürdüm uğruna bir başka bakardım ona saçlark gözleri gülüşü kokusu herşeyi bambaşka derdi ben hep kıskanarak dinlerdim ve hep içimde bir korku vardı ya birgün kız yeniden çıkıp gelirse diye? şu an 3 yıllık evliyiz kız tekrar girsi hayatımıza gerçi kızada suç bulmuyorum benim kocamda öküzlük geçenlerde telefonunu karıştırırken mesajları okudum resmen kıza yalvarıyor herşeyi bırakıp yeniden başlayalım yazmıs kız olmaz evlisin uzak dur benden diyor bu hala yalvarıyor hala unutamamış kızı, geçen gün işten eve erken geldim eşimin yatak odamızda eski nişanlısıyla olan fotoğraflara baktığını gördüm herşeyi saklıyor o kıza ait:((
Nasıl kurtarıcam yuvamı deli oluyorum bedensel aldatmayı geçtim artık duygusal aldatıyor beni o kızı aklından silemedi yıllardır?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorumların hepsini okudum herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim tek yek cevap yazamıyorum ama hepinizden allah razı olsun
Kocam beni eski nişanlısıyla aldatıyor...:((((?