Medeni hâliniz ne olursa olsun… Eğer kalbiniz birine aitse, 💍 parmağınızda bir yüzük mutlaka olmalı.
Çünkü yüzük sadece bir aksesuar değildir — O, iki kalp arasındaki görünmez bağı temsil eder. ❤️
Birçok çift zamanla yüzüğünü çıkarır. Oysa bu, aşkın enerjisini zayıflatır. Yüzük, ilişkinizi nazardan, kötü enerjilerden koruyan bir tılsımdır. 🧿 Aşkınızı, huzurunuzu ve sadakatinizi çevreleyen görünmez bir kalkan gibidir. 💫
Eski Mısırlılar, daire şeklindeki her şeyin sonsuzluğu simgelediğine inanırdı. Bu yüzden evlilik yüzüğü, sonsuz aşkın sembolü olmuştur. ♾️
Ve yüzüğün takıldığı parmak, kalbe giden bir damarla bağlantılıdır: Vena Amoris — Aşk Damarı. 💓
Bir yüzük taktığınızda, aslında sevdiğinizin kalbine dokunursunuz. Ve sessizce söylersiniz: “Sonsuza kadar seninle…” 💍❤️. Alıntı
Güzel bir İstanbul sabahından herkese kucak dolusu sevgiler 🥰 🌺 ❤️ 🌹 bence de yüzük takmak sadakatin ilk göstergesi...
Güncellemeler
8 ay
SS için teşekkür ederim 😊🥰❤️🌹
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar 😊🥰❤️ yüzük takma konusunda siz ne düşünüyorsunuz?
Keşke tüm bunların anlamını bilecek kadar da gerçek kadınlığının farkında olan kız ve kadınlara da raslayabilseydik hanfendi. Bu devrin kadını artık paradan başka hiç bir şeye önem vermiyor. Tüm parmaklarını yüzükle doldursak ta, taşıyamaycağı kadar altın, mücevher de taksak, giydirsek te kadınların akıllarıikalpleri, ruhları bomboş. Tek bir aşka inana, aşk ile seven, eşine, kocasına, erkeğne, sevgilisine sadık, dişil enerjisi yerinde, şehvetli, ateşli, sıck ve samimi, ciddi, sadık kadın bulmak nere de ise imkansız iken, tüm yazdıklarını okudum ve ahhh keşke öyle bir kadın olsa dedim, ağlaya ağlaya...
Ben de yazdıklarınızı okudum ve bu yazdığınız özelliklere sahip olan kadınlar da şu an kendi köşelerinde iki gözü iki çeşme ağlıyorlar maalesef onların da kıymeti bilinmiyor...
Hadi diyelim bir kaç tane. Sayıları çok az. O nedenledir ki hiç raslamıyoruz. Raslasaydım, el üstünde tutar, kraliçeler gibi yaşatırdım ve haliyle bir kraliçenin kralı da olmak beni yüceltir ve yaşatırdı. Evet varsa bir bildiğin gerçek kadın, tanıştır beni onunla...
Hayırlı cumalar canım! 🌸💫 Yazdıkların ve alıntıların o kadar zarif ve anlamlı ki... Yüzük gerçekten sadece bir takı değil, bir niyetin, sevginin ve bağlılığın sembolü. 💍✨ Eski geleneklerde olduğu gibi, bir enerjiyi taşıdığını düşünüyorum. Ben de genelde doğal taş yüzükler takarım; enerjiyi dengeler ve niyetimi güçlendirir. 🧿 Özellikle aşk dolu bir niyetle takıldığında, görünmez bir bağ oluşturuyor gibi hissederim. Sevgimize tılsım bağışlayan bu tür objeler güzel bir hatırlatma aslında. 🌹❤️ Sen ne sıklıkta yüzük kullanıyorsun? 💕