İki ay önce küpe mi satmak için rastgele bir kuyumcuya gittim zor durumdaydim tek küpe mi sattım ona ben çıkarken kapının önüne çıktı arkamdan bana bakıyordu ama pek takmadım çünkü o an düştüğüm durumun stresindeydim köyde yaşıyorum ben dün tekrar ilçeye gittim çarşıda lazım şeyler vardı aldım şans eseri o kuyumcu dükkanınin o tarafta olduğunu bilmiyordum şehirin yabancısıyim yanından geçerken camdan baktım onu gördüm ve döndüm geri içeri girdim içerde müşteriler vardı onlarla ilgileniyordu beni görünce şaşırdı bunu hissettim kapının önünde durdum hani müşteri var diye etrafıma bakiniyodum baktım bana doğru geldi hg dedi falan bende dedim hızma var mı diye sordum maalesef yok dedi ama bunlar var dedi küçük küpeler gösterdi fiyatını sordum 7 bin dedi bende de sadece 600 TL vardı yok teşekkür ederim dedim çıktım arkamı döndüğümde bana bakıyordu yandan geçince bile camdan bakıyor du arkamdan gelir dedim belki ileri gidince arkama baktım ama gelmedi ama bidaha gitmek istiyorum sizce hangi bahaneyle gidebilirim? Veya ona nasıl ulaşacam internet üzerinden
Güncellemeler
8 ay
Ya lütfen boş yapmayın ya ben sosyal medya üzerinden kimseyle olmak istemiyorum reel istiyorum ben hayatımda bir tanışma olacaksa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer