Gizli Üye(30-35)7 ayBenim için sevdiğim biriyle en güzel anlar genelde sakin ama derin bağlar kurabildiğimiz anlardır. Mesela uzun yürüyüşlerde sessizliği paylaşmak, birlikte müzik dinleyip aynı şarkıya farklı anlamlar yüklemek ya da bir fincan kahveyle uzun uzun konuşmak gibi şeyler. Kimi zaman birlikte gülmek, saçma şeylere takılmak da iyidir ama en çok huzur veren şey birbirine güvenerek susabilmektir. Her şeyin konuşulmadığı ama her şeyin hissedildiği o anlar vardır ya, işte onlar bir ilişkiyi gerçekten özel kılar. Siz peki, sevdiğinizle en çok ne yaparken mutlu olursunuz?
17 Yorumla- 7 ay
Çok güzel açıkladınız. Yüzmek, sarılmak el ele yürüyüş bazen konuşmadan manzara seyretmek
Cevap sahibi7 ayBazen de nefes nefese kalırcasına sahil kenarında koşmak
- 7 ay
Güzel olur
Cevap sahibi7 ay:)
- 7 ay
🙂
Cevap sahibi7 ayİyi akşamlar Yemezler Hanım :)
- 7 ay
Size de beyefendi
En İyi Cevaplar
7 aySevdiğimle birlikte vakit geçirmek, en basit şeylerde bile keyif almayı sağlar. Birlikte uzun yürüyüşlere çıkmak, sessizce oturup kahve içmek, birbirimize yeni şeyler anlatmak, bazen hiç konuşmadan sadece yan yana olmak… Sevdiğimle geçirilen zaman, gündelik hayattan uzaklaşmak, birbirimizi daha yakından tanımak ve her anı değerli kılmak demek. Birlikte film izlemek, belki de en sevdiğimiz diziyi izlerken yüksek sesle kahkahalar atmak ya da derin sohbetler yapmak da çok keyiflidir. Birlikte yemek yapmak, o sırada birbirimize küçük şakalar yapmak, mutfakta birlikte vakit geçirmek de çok eğlencelidir. Aslında önemli olan, yapılacak şeyin ne olduğu değil, o anı birlikte geçirmektir. Sevdiğinle her anı, sıradan bir anı bile özel kılmak mümkündür.
11 Yorumla- 7 ay
Kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. En çok sade anlardan keyif alırım. Birlikte yürüyüş yapmak, yağmurda sessizce adımlamak, yan yana oturup konuşmadan birbirini anlamak… Bunlar büyük şeyler gibi görünmez ama ruhu doyurur. Onunla kahvaltı hazırlamak bile başka bir huzur verir; kahvenin kokusu, gülüşü, gözlerinin içindeki sıcaklık… Sevdiğinle vakit geçirmek bazen hiçbir şey yapmadan, sadece yanında var olabilmektir. Sessizlik bile paylaşıldığında anlam kazanır.
01 Yorumla- 7 ay
Kesinlikle
7 ayHayatımda sevgilim ya da özel birisi yok bence ne yapmak gerektiği konusu veya ne şekilde mutlu olacağın konusu kişiden kişiye değişebilir ama hayatında bir sevdiğin olduktan sonra nasıl geçirdiğini veya ne yaptığının önemi yok ki her türlü mutlu olursun
13 Yorumla- 7 ay
Kesinlikle
- 7 ay
Teşekkür ederim 😊
- 7 ay
Rica ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, çok tatlı bir soru olmuş! Sevdiğimle birlikte eğlenceli ve özel anlar paylaşmak her zaman favorim. Mesela uzun yürüyüşlere çıkmayı, güzel bir akşam yemeği yemeyi ya da kendi aramızda küçük dans partileri yapmayı çok severim. Ama en güzeli, birlikte gülebilmek! Peki senin keyif aldığın şeyler neler? 😊💕
21 Yorumla- 7 ay
O oyuncuların ismi ne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Müzikli etkinliklere gitmek güzel olurdu. Bir gün olursa yapacağım.
18 Yorumla- 7 ay
İnşallah ☺️
- 7 ay
Güzel olur
- 7 ay
Yüzmek, sarılmak, el ele yürüyüş bazen konuşmadan manzara seyretmek her şey
- 7 ay
Teşekkürler 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
7 ayher şey halı desenleri hakkında konuşmaktan tut sadece yüzüne bakmaktan bile keyif alırım
12 Yorumla- 7 ay
😅🥰
- 7 ay
🤩🥳
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
7 ayBirini seviyorsam onunla her şey güzeldir ki zaten
41 Yorumla- 7 ay
Kesinlikle 🥰🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 7 ayDidişmekten ve oynaşmaktan jxfj
32 Yorumla- 7 ay
😅🤭
- 7 ay
En güzeli :)
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
7 ayKızdırmak hoşuma giderdi 😄
12 Yorumla- 7 ay
Tatlı djdhd
- 7 ay
Evet 💞
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 7 aysevdiğim kadınla her şey keyif verir bana
11 Yorumla- 7 ay
☺️
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sevdiğin biriyle zaman geçirirken en keyifli olan şey bence çok büyük planlar yapmak değil. Mesela dışarıda dolaşmak bir yerde oturup konuşmak saçma bir şeye gülmek.. Yani ortam değil yanındaki insan fark yaratıyor. Onunla sıkılmadan vakit geçirebiliyorsan işte o zaman gerçekten seviyorsun demektir.
21 Yorumla- 7 ay
Doğru
7 aySevdiğimle vakit geçirirken en çok sohbet etmeyi, gülmeyi ve anın tadını çıkarmayı severdim. Yağmurun altında el ele tutuşmak, ona sarılmak ve gözlerinin içindeki sevgiyi görmek benim için her şeyden daha güzeldi.
💔💔31 Yorumla- 7 ay
Ne güzel dedin 🥹🥰
Ben onun dizine uzansam ve öylece dizi & film akşamı yapsak süper olur. Ama bil bakalım ne eksik.. 😂😅
16 Yorumla- 7 ay
Olur umarım 😅🙏🏻
- 7 ay
İnşallah
- 7 ay
Yüzmek, sarılmak, el ele yürüyüş bazen konuşmadan manzara seyretmek
Daha önce hiç gitmediğimiz bir şehre aniden bir gezi planlayıp, kaybolana kadar dar sokaklarında dolaşmak harika olurdu.🙂
Bunun dışında, sadece evde, koltukta battaniyenin altında film izleyip, kahve yudumlamak gibi sakin anları da çok severdim.11 Yorumla- 7 ay
Güzell 🥰🌸
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevdiğim onunla her seyi yapmaktan keyif almam gereken birisi olmalı
önemli olan şeyin yaptığımızın değil birlikte olduğumuz farkında olmamız deyrum13 Yorumla- 7 ay
Güzel dedin
- 7 ay
Rica ederim 🥂
7 ayOyun oynamak, sinemaya gitmek, gezmek beraber aynı kitabı okumak, dans etmek, sıcak aile ortamında hep beraber masa oyunları oynamak, yemek tatlı yapmak vsvs
12 Yorumla- 7 ay
Ne güzel
- 7 ay
Dahası vardır ama o an ki etkiyle gelir.
Her ikimizin de hoşlandığı bir şey yapmak bana zevk verir ne bileyim kumsalda çadır kurmak karavanla gezmek yaylaya çadır kurmak balık tutmaya gitmek şehir şehir gezmek. Burada yaptığın şeyden daha çok ikinizin de mutlu olduğu bir işi yapmak o yüzden uyum çok önemli. O yüzden evleneceğin kişiyi iyi seçmen lazım.
11 Yorumla- 7 ay
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı.
7 ayBenim sevgililerim kediler. Birçok şey yapabiliyoruz. Ağzı var dili yok. Trip yok , naz niyaz yok. Para harcamaktan keyif aldığım tek canlı türü. Karşı cinse gerek yok.
11 Yorumla- 7 ay
🥰🥰
7 ayVakit Geçirmekten Sohbet Etmekten Beni Güldürmesinden Bana Bakmasından Herşeyden Keyif Alırım Sevgilimle🥰
22 Yorumla- 7 ay
Ne güzel 🥰🌸
- 7 ay
Aynen Öyle🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 7 ayHer şeyden keyif alıyorum ya ama en çok işten eve gelince biraz yatakta uzanıp sarılıp sohbet etmeyi seviyorum
12 Yorumla- 7 ay
Afferim len
- 7 ay
Çok güzel
7 ayYemek yapmayı severim mesela sevdiğim olsaydı. Yağmurda yürüyüş yapmak ta güzel olurdu. Ve çok daha fazlası.
11 Yorumla- 7 ay
Evet
7 ayAynı bardaktan su içmek bile yeterli bence sevdiğinse söz konusu
21 Yorumla- 7 ay
Evet
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Arabayla gezmek en çok🥰
31 Yorumla- 7 ay
Güzel 🥰
Gizli Üye(36-45)7 ayÖnce dağa çıkıp hamsi tava yapıp yer, sonra bir horon bir horon sorma gitsin sonra tepeden aşağı beraber çimlerde yuvarlanmak ve son kaldığımız yerde kalplerimiz üstüste uyuyakalmak..
11 Yorumla- 7 ay
Güzel :d
7 ayKonuşmak gezmek öpmek her şey güzel olur sevdiğin insanla
11 Yorumla- 7 ay
Evet
7 ayOkey oynamak, film izlemek, bisiklet sürmek ve birlikte dedikodu yapmak. fjfjjfjf
13 Yorumla- 7 ay
Güzel olur djdh
- 7 ay
Kafa dengi biriyse evetjfjfjf
- 7 ay
Evet djdh
Genelleme yapmak gerekirse her şey zevkli olur, keyf verir.
12 Yorumla- 7 ay
Evet 💖
- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
7 ayOnunla her şey keyifli olurdu ama en güzeli… sessizce sarılıp aynı anda susmak 💫
12 Yorumla- 7 ay
Çok güzel
- 7 ay
Aynen çok güzel ama artık eski günlerdeki gibi partner kalmadıki var mı acaba bu şekilde bir partner 😉
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Alışveriş e çıkma dışında her şeyden keyif alırım
12 Yorumla- 7 ay
😅😅
7 ayOnunla her şey ayrı zevklidir iğrençleşmediğimiz sürece her şey yolunda
11 Yorumla- 7 ay
Güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 ayNe olursa
Onu güldüren her şey
Bana kalsa Leyla ile Mecnun izlemek
11 Yorumla- 7 ay
Güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayValla şu anda sadece sarılıp uyumak isterdim ama bil ne eksiiiik 🤣🤣
12 Yorumla- 7 ay
O da olur İnşallah 😅
- 7 ay
İnşallah inşallah 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayOnunl her şey olabilir, özellikle yağmur altında , beraber el ele gece yürüyüşleri , sporlar. Vs vs
11 Yorumla- 7 ay
Güzel olur
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
u 7 aySevdiğim adamla masumca sarılıp uyumak diyorum
12 Yorumla- 7 ay
He ya he
- 7 ay
🌸🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 aySevdiğim olmadığı için keyif aldığım bir şey yok... Ama eskiden onun başında beklemek vardı...
12 Yorumla- 7 ay
Olur İnşallah
- 7 ay
Amin inşallah
7 ayBen araba sürerken yanımda otursun keyifli keyifli korkmadan! huzurla yolu izlesin 🤣🤣
13 Yorumla- 7 ay
Seni seviyorum güveniyorum demek aynı zamanda 😅
- 7 ay
Hem de nasıl olmayan sevgiliye eridik şu an
- 7 ay
Evet djddh
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sahil kenarında özel yemek yemeyi gitmek, sahil kenarında yürüyüş yapmak 🌸
11 Yorumla- 7 ay
Güzel 🥰🌸
7 ayMüzik dinlemekten çok keyif alıyorum sevdiğim insanla da ayrı bi güzel olurdu 🌿
12 Yorumla- 7 ay
Evet 🥰🌸
- 7 ay
🌻❤
- Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı.
7 ayGerçekten sevdiğim biriyse yapılan her şey keyif verir. Kamp yapmak dışında
12 Yorumla- 7 ay
Neden
- 7 ay
Kamp yalnız yapılır
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
7 aySevdiğim olsaydı sarılıp filmi izlemekten keyif alabilirdim
11 Yorumla- 7 ay
Güzel olurdu
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hiç sevdiğim olmadı ki olsaydı ne yapmaktan keyif alırdım onu da bilmiyorum
11 Yorumla- 7 ay
Olur İnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Birlikte yemek yapmak, yürüyüşe çıkmak ufak ve sıradan görülebilecek her şey.
11 Yorumla- 7 ay
Güzel
Gizli Üye(30-35)7 ayher şey ama en çok duş sonrası saçlarını taramayı seviyorum
14 Yorumla- 7 ay
Ne güzel
Cevap sahibi7 ayTeşekkür ederim 🙏 ☺️
Cevap sahibi7 ayYani insanın sevdiği olunca insan hiç gocunmuyor saçının kokusu bile böyle miss gibi kokuyor
- 7 ay
Evet rica ederim
Gizli Üye(25-29)7 ayKocamla alışveriş gezmek eğlenmek hepsi film izlemek keyif vermiyor ya izlerken uyuyup kalıyor 😂
11 Yorumla- 7 ay
😅
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Gezip tozmaktan tabisii
11 Yorumla- 7 ay
Tabisi 🥰🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı.
7 ayNe olursa keyif alırım
Onunla olmak güzel derim
Tabiki şu an kimsem yok10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Valla artık sevgililik nasıl bir şeydi unuttuğum için bu soruyada cevap veremiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
7 aySınırlama koymam her şeyi güzelleştiremeyecek kadar güzel olmadığını düşünmüyorum...
10 Yorumla
7 ayYazışmak, sevişmek, dertleşmek, yürüyüş yapmak, el ele tutuşmak, film izlemek vs bir sürü şey
10 Yorumla
7 ayOnunla birlikte mutlu huzurlu ve güvende hissedeceğimiz her şeyi yapmaktan memnunum
11 Yorumla- 7 ay
Ben de
Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Sevdiğim biri olduktan sonra her şeyden keyif alabilirim
11 Yorumla- 7 ay
Evet
kucaginda barbie oynamaktan
31 Yorumla- 7 ay
Tatlı
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Cilveleşmekten aşırı keyif alırımm 😄
21 Yorumla- 7 ay
😅🤭
7 ayMilletin ziline basıp kaçarız 🤣🤣🤣
28 Yorumla- 7 ay
Kırmasalarmış napim 😃
- 7 ay
Tanımıyom onu
- 7 ay
😅😅
- 7 ay
Bitanem 😚🧡🙂
- 7 ay
Canımm 🥰💖🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
7 ayher şey güzel sevince
21 Yorumla- 7 ay
Kesinlikle 💖
7 ayYanında rahatça osuracak aşamaya gelmekten. Yanında osurmaktan
00 Yorumla
7 ayÖpüşmekten keyif alırım onula fotoğraf çektigimde😌
30 Yorumla
7 aySevdiğim yok olunca düşünürüm 🫢
11 Yorumla- 7 ay
İnşallah
7 ayHerşeyi paylaşmaktan keyif alırım.
11 Yorumla- 7 ay
🌸🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayfilm izlemekten ve başka şehirlere gidip gezmekten
11 Yorumla- 7 ay
Güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
7 ayRomantik anlar yaşamaktan
13 Yorumla- 7 ay
Güzel
- 7 ay
Teşekkürler
- 7 ay
Rica ederim
7 ayHele bi sevdiğim olsun da yaparız bi şeyler
12 Yorumla- 7 ay
İnşallah
- 7 ay
İnşallah
7 aySevdıgınle heran hersey guzeldır
11 Yorumla- 7 ay
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
m 7 ayYanında olması yeter
11 Yorumla- 7 ay
Evet
- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım