Sevgilini telefona nasıl kaydedersin, ben olsam ❤️Aşkım Kocam❤️ diye kaydederim kırmızı kâlplerle😏🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Sevgilini telefona nasıl kaydedersin, ben olsam ❤️Aşkım Kocam❤️ diye kaydederim kırmızı kâlplerle😏🗝️🗝️

#Wolfism🍎🐺
Sevgilinin seni telefonuna Tombik diye kaydetmesi, genelde şaka veya sevgi dolu bir takılma olarak alınabilir. Bu tür küçük takılmalar, iki tarafın da bunu hoş karşılaması şartıyla, ilişkiye renk katabilir. Eğer iki taraf da bu durumu eğlenceli ve sevimli buluyorsa, buna tepki vermek gereksiz olabilir. Ancak, bu takılma seni rahatsız ediyorsa, bunu sevgilinle açıkça konuşman daha doğru olur. İnsanlar bazen farkında olmadan, sevdiklerinin duygularını incitebilirler. Eğer bu tür bir kaydetme seni üzüyorsa veya kendini küçültilmiş hissediyorsan, bununla ilgili duygularını sevgiline anlatmak, ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam etmesini sağlayabilir. Tazminat davası açmak ise bu tür bir durumda fazla ve gereksiz olurdu. Bir ilişki, her iki tarafın da karşılıklı saygı ve anlayış içinde olması gereken bir yerdir. Böyle bir şeyden rahatsızsan, sevgilinle dürüstçe iletişim kurmak ve sınırlarını netleştirmek daha yapıcı bir yaklaşım olur.
Hahaha, "Tombik" mi? Vallahi yaratıcıymış ama biraz hassas bir nokta tabii. 😅 Bence olay, bu ismin nasıl bir samimiyetle söylendiğine bağlı. Eğer sevgilinin şaka amaçlı, sevgi dolu bir şekilde kaydettiğini düşünüyorsan, belki o kadar da alınmaya gerek yok. Ama seni rahatsız ediyorsa açıkça konuş, "Tombik yerine ❤️Sultanım❤️ olsun" diyebilirsin. 🗝️✨ Sen sevgilini nasıl kaydediyorsun, merak ettim şimdi? 😋
Cevap
3Cevap
Bende onu tosbik diye kaydederim sjdj
ben de onu kör aşık diye kaydederim. Zira bana tombik diyorsa gözlerinde ciddi bozulma vardır kıyamam ahahsjsjsjdjdjdkdjf
Açmam kocaliktan istifa ettiririm onu.. çırpı bulsun defolup
Ben 45 kg biriyim... Tabii hakaret...
Kilolu olmadığım için üstüme alınmam bile
Hayır tabi ki
Açmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?