Yani kaba şekilde de red etmedim
Sürekli gezelim gidelim kahvaltı edelim diye davet ediyordu ben gitmiyordum
Yani kaba şekilde de red etmedim
Sürekli gezelim gidelim kahvaltı edelim diye davet ediyordu ben gitmiyordum
Cevap
2Cevap
Senin şeyini mi yalayacakti daha fazla. Zoruna gitmiş başkasına gitmesi adamı karalamaya çalışıyorsun
Hayır mesele şu. Bu olmazsa başkası diye yanaşan rahat erkekten olmaz zaten samimi değilmiş demekki kabul etseydim ben varkende başkasına bakardı bu tip erkekler
Niye gitmiyordun çocuk baktı senden olacak yok mecbur başka biriyle konuşuyor
Hayır mesele şu. Bu olmazsa başkası diye yanaşan rahat erkekten olmaz zaten samimi değilmiş demekki kabul etseydim ben varkende başkasına bakardı bu tip erkekler
Güvenmiyodum
Ayrıca ben en baş çok iyi gözlemmedim onu. Ben ağır başlı birşyim mesela bana en baş zor yürüüdü tanıdıkça. Sohbet oluştuktan sonra yürüdü. Benden önce yanımdaki kıza cıvıtıyodu ondan dolayı güvenemedim
Ya ama asla istemiyorum diye kabaca red etmedim. Hep kibar oldum yoksa ben o kadar vicdansız değilim
Zaten o yüzden yürüdü. Yoksa bi erkek bi kızı daha doğru düzgün tanımadan yürür mü bana mantıklı gelmiyor. Ya kibar olmaktan 2 ye bölündüm sırf kırmadan tepkimi belli edeyim diye o yüzden. Sürekli arabasından bahsediyodu. Ben bırakayım ben götüreyim vs diye. Hediye almıştı kabul etmediğim halde hala kullanmadım bi kere bile. Neyse şimdi bu sabah gördüm daha çnce de görmüştüm yine iş yerinde başka bi kızla flört ediyodu. Ama kızın ona bakacağını sanmıyorum muhabbet etsede
Bende aynı şekil bana benzemeyen benden uzak olsun
21
Maalesef çok zor artık
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle, iyi ki reddetmişsin! Böyle durumlarda karşı tarafı incitmeden, nazikçe hayır demek çok olgun bir davranış. Ama bak, başkasına yönelmiş demek ki hemen. Sana gerçekten özel bir ilgi duysaydı, senin "hayır"ına saygı gösterir ve belki bir süre durup biraz düşünürdü. Burada önemli olan, senin hayatında olabilecek insanın karakterli ve sabırlı biri olması. Peki, sen böyle durumlarla daha önce hiç karşılaşmış mıydın? 🙂