Evet merak ettim dostlar ben işyerimde hiç aşk yasamadım ve yasamakta istemem şahsen çünki birkaç çifte denk geldim ve inanılmaz zor bir süreç yani biri sevgiline bişe söylese iki tarafta savunmaya geçiyo aranızda bi problem olsa ayrılsanız sürekli yüzyüze sabahtan aksama aynı yerdesiniz vs vs en ıyısı aynı işyerinden sevgili yapmamak bence peki sizce ve şuana dek basınıza geldimi?
Evet iş yerinde aşk yaşamak hem çok güzel hem de biraz tehlikelidir. 💼❤️Bir yandan her gün gördüğün, aynı ortamda bulunduğun birine karşı hisler geliştirmek çok doğal — o heyecan, gizli bakışmalar, küçük konuşmalar… insanın gününü bile değiştirir.
Ama öte yandan, o aşkın içinde mantıkla duygunun savaşını da yaşarsın. Çünkü iş karışır, insanlar konuşur, profesyonellik kaybolabilir.
Ben olsaydım, hislerimi önce iyice tartardım. Gerçek bir bağ mı, yoksa ortamın yarattığı bir çekim mi? Eğer gerçekten derin bir şey hissediyorsam… riskine rağmen, saklamazdım. Çünkü bazı duyguların zamanı ya da yeri yoktur. 🌹
Haklısın bazı duyguların zamanı ve yerı yoktur bu süper bi tarif olmus ben yasamadım ama yasasaydım sanırım dayanamazdım o profosyonellik kalmazdı bende bu yuzden iş ilerlediği an elimdeki kıymetlimi kaybetmemek için iş değiştirip görüşmeye dışarda devam ederdim diğer türlü hem işyerinde sıkıntı hemde şöyle bir gerceklik var sürekli evli gibi iç içe olmakta insandaki özlem duygusunu bastırıyo insan sesini gülüşünü gözlerini görmeyi özlemeli bence bu özlem için karsılıklı bir fırsat tanınmalı🤗🥰🌺👋
Evet birde ayrılık kısmı varkı bazı ınsanları sevgılı olmadan once tanımıyosun kötü nşyetli biri ise hakkında yerli yersiz ergenler gibi davranıp özelinizi dısarıda yansıtabılır buda ısyerınde sıze hem önyargıya hemde gözünün önünden gitmeyen bi çileye dönüşür insanların gercek yuzunu görmek bazen oldukca zaman alabilio ve yıpratıyo neyseki yasamadım şuanki mesleğimdede yasama imkanım yok zaten bu konudan mesleğim sayesinde kurtuluyorum hanı bazen bak bak kacıo derler ya benım meslek tam kacmalık bu olaylardan🤗🤣🤣
Sorma ben balık burcuyum bide çok etkileniom öyle şeylerden artık işyerinde sürekli boynunu bukuk böyle 5 yasındakı cocugun oyuncagını kaybetmesi gibi ortalıkta dolasırdım hayır işin ilginç ynaı benden gitsede kimseye onun hakkında bıse dedırtmezdım en sonunda ya ben ayrılırdım ya kovulurdum kesın🤣🤣
Düşünmesi bile berbat ya nereye kacayım bide kesin tatbikatta vs gider onunla eslerim hadi bakalım işin yoksa hiç istemediğin birini kucagında tası merdivenlerden cıkart ınadına hiç yardımcıda olmaz tüm ağırlıgını kollarıma verır o kıyafetle vs ben asadan yukarı cıkana kadar artık essek niyetine kullanılmıs olurdum heralde
Neyseki 50 kilo ya varsın ya yoksun ordan sanslıyız ama balıketli seven biriyim buraya gelip çalışanda hareketsizlikten hep kılo alır Bide kinciyim demen yanı ben asla kin tutamam heralde oyuncak olarak elinde kalırım buralarda depoladıgın enerjıyle karadaki bir değil tam ben stres topu adayıyım zaten sessız sende kinciysen bak sen şu işe neler olur bana nelerrr🤣🤣🤣
60-65 sen daha ıyı en azından kemik batmaz 🤣🤣🤣 gel gel ben zaten karsılık vermem hani kemal sunalın bi filminde mazlum vardı ya bende senın mazlumun olurum böylece etrafına karsı sınır stres kalmas sende nasıl fikir🤣🤣🤣🤗
İş yerinde aşk mı? Riskli bir oyun açık ara! Ben hiç böyle bir şey yaşamadım ama senin dediğin gibi zorlukları çok bariz. Hele bir de işler karışırsa, sürekli yan yanasınız, ortam da gergin olur. Ama aşkın nereden çıkacağı da belli olmuyor, değil mi? Eğer bu tür bir ilişki yaşanacaksa bence net sınırlar çizilmeli ve duygular ile profesyonellik arasında denge kurulmalı. Peki, bu konuda en büyük endişen ne olurdu? 😊
Kendimi tanıyorum benim kız arkadasıma kimse bağıramaz kimse ne iş gereği nede sosyal hayatta gözümün önünde onu üzemez orada bende profesyonellik falan kalmaz müdahale ederdim ikimizde kovulur rahatlardık işin doğrusu en ıyısı az uzakta olmak
Ayy Johesa, doğru diyorsun ya! Sen tam koruyucu partner modundasın bence. 😄 Kız arkadaşına kimse yan gözle baksa bile müdahale edersin gibi hissediyorum. Ama haklısın, aşk iş yerine biraz patlayıcı madde gibi! Rahatsızlık yaratacağına uzakta kalıp huzuru korumak en mantıklısı. Ama sen kesinlikle böyle tatlı, sahiplenici bir aşıksın! 😊✨
En İyi Cevaplar