Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hiç utanç verici değil. Herkesin hayatı, duygusal zamanı, hisleri farklı ilerliyor. Kimisi çok erken yaşta biriyle olur, kimisi daha geç, kimisi de uzun süre kimseyle olmak istemez. Bu seni eksik ya da geri kalmış biri yapmaz.
İlişki yaşamak bir yarış değil ki. Önemli olan senin içinden gelsin, kendini hazır hissettiğinde olsun. Sırf çevrendekiler yaşadı diye senin de yaşaman gerekmiyor. Zamanı geldiğinde zaten her şey kendiliğinden olur🦋00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Sevgililik moda değil marifette değil. Sevgili olanların çoğunun bakireliği de yok bakirliği de. Sonuç? Geçmişinden kalan yarasını başkasıyla kapatma derdine düşmüş ve gözlerinin altı kibirle şişmiş kimseyi görmez olmuş insanlarla dolu ortalık. Nereye dönsen önyargılı insanlar var. Bunun temel sebebi geçmişinde kalitesiz birine değer kıymet fedakarlık verdiklerinden dolayı bu hale geliyorlar. Psikolojik olarak bozulmuş insanlar var. O yüzden çok şanslısın. Geçmişinde kalan bir iz yara anı hiçbir şey yok. Sen sadece duygusal boşluğa düşüp sevmek sevilmek ihtiyacına kapılıyorsun. İşte insanlar bu duygusal boşluk yüzünden hayatını mahvediyorlar yanlış seçimler yüzünden.
03 Yorumla
Soran8 ayEvet gerçekten çok güzel yorumlamışsınız , teşekkür ederim
- 8 ay
Teşekkürler eic için.
Soran8 ayRica ederim ne demek
Onca dm den mesaj geliyor size nasıl olmadı ama burdaki lavukların dediklerine bakma buraya mümkün olduğunca soru sormayın son zamanlarda fark ettim kimse doğruyu söylemiyor burada kızlar burada gene daha iyi gibi ve evleneceğin kişinin ilki olsan bence sana tapar yani
040 Yorumla
Soran8 ayBende mesajlar kapalı. Kaldı ki elbette buradaki insanlara aldanmam elbette. Ki birkaç gündür bu uygulamayı kullanıyorum. Sadece soru cevap amaçlı yani.. yorumunuz için de ayriyeten teşekkür ederim
Soran8 ayBu arada son cümlede ciddi misiniz? Erkekler çok önemsemiyor gibi sanki
Soran8 ayŞu an neler neler yapan kızlar diğer kızlardan çok daha fazla hürmet görüyor , inkar etmeyelim şimdi
Soran8 ayBilmiyorum artık, çok mutlu olduklarını görüyorum sadece bu
Soran8 ayNasıl yani, nasıl tapar biraz açar mısınız? Yani her istediğimi yapar anlamında mı
Soran8 ayHediyeler alır vs anlamında mı?
Soran8 ayAnlamadım ya
Soran8 ayYanlış bir şey mi dedim
Soran8 aySessiz sakin biri mi
Soran8 ayÖyle mi
Soran8 ayEvet
Soran8 ayNe?
Soran8 ay? .
Soran8 aySanal nasıl oluyor ki
Soran8 ayÖzelden konuşmuyorum burdan yazar mısınız
Soran8 ayNe için
Soran8 ayHer insan gibiyim işte normal
Soran8 ayBurdan biriyle tanışmak istemiyorum. Çünkü tek dedikleri yok öperim yok bakarım yok yalarım
Soran8 ayMinyon biriyim fiziğim de normal
Soran8 ayHayır teşekkürler
Soran8 ayYok kalsın size afiyet olsun
Soran8 ayPekii
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
8 ayDeğildir. Sadece bunu kafaya çok takmamaya çalış. Zaten insanların 1 yere kaçtığı yoktur ama bu konuda biraz tecrübe yaşarsan daha iyi olur senin için
038 Yorumla
Soran8 ayNasıl tecrübe
- 8 ay
Yani insanların gerçek yüzlerini görmen gerek gerçekte nasıl birilerdir
Yeni yeni insanlar tanıyacan görecen nasıl birilerdir
Hayatı yaşayacan görecen gerçek yüzünü
Hatatta Neyin önemli neyin önemsiz olduğunu öğrenmen gerekecek
Doğruyu yanlışı ayırt etmen gerekecek
Sosyal olup insan içine çıkarak içindeki utangaçlığı yenmen gerekecek özgüvenin olacak hatalar yapıp bundan ders çıkarıp doğru yolu bulmalısın bunuda tecrübe ederek anlan anca..
Soran8 ayHaklısınız tabiki ama çok ortamlara giren biri değilim maalesef
- 8 ay
Ortama girmek zorunda değilsin okulda ya da işte insan tanısan da olur
Soran8 ayOkulum bitti artık
- 8 ay
Peki şimdi ne yapıyon
Soran8 ayVe şimdilik çalışmıyorum
Soran8 aySınava hazırlanıyorum
- 8 ay
Yani sadece evde oturuyon. O zaman cevrenden arkadaş edinmeye çalış ya da okulda konuştuğun kişilerle konuş İnternetten 1 yerde buluşup konuşun
- 8 ay
Ne sınava hazırlanın
Soran8 ayİnternetten kimse ile konuşmam ki
Soran8 ayÇevremdeki arkadaşlarım da az zaten. Kimi okuyor kimi benden uzakta
- 8 ay
burada konuşun da
Soran8 ayAgs-ydt
- 8 ay
Anlamadım ne demek istediğini
Soran8 ayHangi sınav diye sordunuz ya kpss işte
- 8 ay
Yani üniversite için? Hazırlanın
Ben Kıbrısta yaşıyorum o konuda yabancıyım maalesef.
Soran8 ayHayır hayır üniversiteyi okuyup bitirdim. Meslek sahibi olmak için bi sınav kpss
- 8 ay
O zaman meslek sahibi olduğunuz da yani bir işe girdiğiniz de bunları düşünürsünüz.
Soran8 ayHaklısınız ama ne zaman meslek sahibi olurum o da muamma
Soran8 ay23üm ve hiç kimse olmadı hayatımda. Şaka gibi. Bu yaşta evlenenler var
- 8 ay
Arada hiç başka yerlerde çalışayım demediniz mi kendi kendinize yani evde boş boş oturacağınaza 1 yerde çalışsanız daha iyi olur senin için hem para kazanın hem sosyal olun hem yeni insan görün tanin konuşun kafanda dağılmış olur..
- 8 ay
Yahu sen herkese ne bakiyon herkes bir değil maalesef her konuda.
Soran8 ayŞöyle söyleyeyim evde inanın boş boş oturmuyorum, yakın zamanda ameliyat oldum ve şu an iyileşme sürecindeyim. Bu arada üniden mezun olalı 3-4 ay oldu daha. Evin sorumluluğunun bi kısmı bende üstelik. Ne demek istediğinizi anladım elbette ama dediğiniz gibi olmuyor , ailem asla çalışmama izin vermiyor ta ki memur olana kadar. Ve hala tam anlamıyla iyileşmedim. Demek istediğim gerçekten boş boş durmuyorum 😔
Soran8 ayHem fiziken hem de psikolojik olarak çok zor son bi 3 yıldan geçtim. Hastalık , arkadaş ihanetleri , büyük sorumluluklar , ekonomik sorunlar derken Gerçekten biraz sevilmeye ihtiyacım olduğunu hissettim. Bana iyi gelecek bir şeye ihtiyacım vardı çünkü
- 8 ay
Anladım geçmiş olsun bu arada.
O zaman her seyi zamana bırak bu konuda fazla acele etme.
Sadece İnternetten birileriyle konuş yani bilgi alışverişinde bulunun sohbet edin. Belki sana bir faydası olur ama bunu çok takma kafana zaten evlenenler mutlu oluyor çocuk yapıyor büyütüyor sonrada ayrılıyor. Her ilişki yaşayan ya da evlenen her zaman mutlu olacak diye bir kural yok..
Soran8 ayTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için, Sağ olun. Belki de haklısınız, yani böylesi hayırlıysa demek ki...
- 8 ay
ya da bir kaç hobi edin onlari yap yani zamanını güzel ve anlamlı geçirmeye çalış
Soran8 ayİnanın ki mümkün olmuyor. Ev işlerinin büyük kısmını ben yapıyorum. En fazla kitap okuyabilirim, yabancı eserler vs o kadar...
- 8 ay
Rica ederim.. zamana bırak herseyi her şeyi fazla takmaya kafaya zaten burası ölümlü dünya kimseye kalmayacak burası..
- 8 ay
Olduğu kadarını yap sende..
Soran8 ayHaklısınız 🥹👍🏻
- 8 ay
Olurda arada konuşmak istersen bana yazabilin aklında bulunsun . İstemezseniz siz bilirsiniz.
Soran8 ayOlur artık elimden geldiğince 🤷♀️
Soran8 ayTeşekkür ederim
- 8 ay
Rica ederim
Soran8 ay😊🙂
- 8 ay
👍
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 💛 Aşkın zamanlaması kişiden kişiye değişir, emin ol bu asla utanç verici bir şey değil! 🌸 Kendi yolculuğun tamamen sana özel ve kimseyle yarış içinde olmak zorunda değilsin. Belki daha doğru zamanda, daha içten bir bağ kuracaksın. 🌟 Elini tutacak o kişi doğru biri olmalı, değil mi? 😉 İnsanların soruları seni rahatsız ediyor olabilir ama unutma, cevap vermek zorunda bile değilsin. Kendini sıkma, her şey tam da olması gerektiği gibi ilerleyecek. 🕊️ Var mı senin şu an içinden geçen bir his, ya da aslında buna hazır hissediyor musun? 💬
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 8 ayutanç verici değil
00 Yorumla
8 ayTecrübeli veya tecrübesiz olmak farketmez bence en önemli konu senin duygularını farkedip anlayan, sana önem gösteren kişi ile karşılaşıp karşılıklı diyalog kurabileceğiniz kişi ile birlikte olmaktır. Sonrası gelir zaten özü sözü bir olan seni üzmeyecek sevgili veya eşin ile tanışır, güzel anılar, güzel duygular biriktirmeni diliyorum. 😉❤️
03 Yorumla
Soran8 ayTeşekkürler ♥️🦋
- 8 ay
Rica ederim 🌹☺️
Soran8 ay♥️♥️♥️
Gizli Üye(18-24)8 ayNamuslu kalmışsın ne güzel sevgili yapmak İslam'da kadına haram günah zaten bunun bilincinde olan kimseler kalmadı dinden de çıkmıyorlar her haltı yiyip tövbe ederiz diyorlar en azından dinden çıksa o tarz tipler bizimde dilimizde tüy bitmezdi onları yola getirmek için
03 Yorumla
Soran8 ayKimseyi yargılamak bizim haddimize değildir
Cevap sahibi8 ayOnu yargılama bunu yargılama karışma diye diye millet bozuldu ama
Soran8 ayÖyle ama olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
8 ayGeçmişte olup olmadığını bilemezler ki sadece yok de. Çok zorlarsa hiç sevgilim olmadı demekte de bir sakınca yok bence
01 Yorumla
Soran8 ayHaklısınız
Aşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı. Neden çekiniyorsunuz ki gayet normal bir durum. Ben 34 yaşındayım benim de olmadı. Istemiyorum da.
03 Yorumla
Soran8 ayGerçekten mi, yani olmayınca olmuyor Gerçekten.
Soran8 ayHaklısınız
Niye öyle düşünüyorsun sen herkesin bulamadı nadide bı insansın buralarda özellikle
13 Yorumla
Soran8 ayGerçekten mi
Soran8 ayHaklısınız🙏🧚♀️
8 ayUtanç verici falan değil. Bu senin tercihin olabilir hem güzel yanları da var
19 Yorumla
Soran8 ayNe gibi mesela
- 8 ay
Yani evlendiğin insan ilkin olur falan en azından öpüş ama şimdi ten uyumu var mı heyecan var mı ona bak
Soran8 ayKimse yok ki🤷♀️
- 8 ay
İlerde artik
Soran8 ayAynen hayırlısı olsun iyi günler
Soran8 ayEstağfurullah
Soran8 ayZaten ben evlenmeden öpüşmem, en fazla yanaktan öpme o kadar. Tabi büyük konuşmayayım da..
Geldiğimiz noktaya bak, Goncalar utanır olmuş. Böyle devam et çekinme.
Helal olsun sana.01 Yorumla
Soran8 ayTeşekkürler 🥹
Hayır neden utanç verici olsun sen en doğrusunu yapmışsın kendini sevdiğine sakla yani evliliğe bedenin özel ve sana emanet ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayyoo ne alaka ben yeni 24 oldum benim de hic olmadi ayni sen hepsi. Sorsunlar canim ne umrumda her gun bos gecirmeksizin illa sevgilimiz mi olacakmis ne garip bir beklenti onlarin ki de
02 Yorumla
Soran8 ayHaklısınız
Cevap sahibi8 aybencede
8 ayYoo niye acayip olsun çevre saçma sapan tiplerle dolu demekki düzgün insanlar denk gelmedi henüz
01 Yorumla
Soran8 ayEvet 👍🏻👍🏻👍🏻
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Bu sevgilim olmadı diye çekinenleri hiç anlamıyorum
09 Yorumla
Soran8 ayİnsanlar size farklı bir bakış açısıyla yaklaştığında anlardınız
Soran8 ayHakkınızda en hayırlısı olsun
Soran8 ayAnladım.
Soran8 ayTeşekkür ederim iyi akşamlar
Soran8 ayTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
8 ayBen 26 senedir hiç flörtüm bile olmadı Kimseyle öpüşmedim , kimsenin elini bile tutmadım.
00 Yorumla niye bu kadar meraklısın onu anlamadım gayet normal bence önceliğin bu olmamalı
00 Yorumla
8 ayÇekinilecek bir şey değil ki, aksine bence seninle ciddi düşünen bir insan daha da mutlu olur gibi. Ayrıca ben çok tanıyorum dış görünüşü ve ahlakı çok güzel olur hiç sevgilisi olmayan kızları. Asla eksi değil
01 Yorumla
Soran8 ayAnladım teşekkür ederim 🧚♀️
Gizli Üye(18-24)8 aybenim de hiç olmadı o yüzden ben de kendimi kötü hissediyorum
11 Yorumla
Soran8 ay🥹🥹
Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 36 yaşındayım benim de bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayMerak ediyorum böyle biri nerede nasıl kişilik güzellik sahibi
03 Yorumla
Cevap sahibi8 ayBenim de olmadı daha adını koyduğum ilişki
Soran8 ayOlmayınca olmuyor
Cevap sahibi8 ayYer nere senin ki
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence güzel 😊 senle olacak kişi çık şansı kıskandım şimdiden
01 Yorumla
Soran8 ayNe konuda şanslı
Bende 19 yaşındayım hiç olmadı bunda utanacak hiçbir şey yok çabalarsan olur hele bide kızsan
04 Yorumla
Soran8 ayKız olmanın avantajı ne ki burada?
- 8 ay
Yani hoşlandığın birisi olursa direk konuşma fırsatın var ben kızı rahatsız ederim diye mesaj atamıyorum senin seçme şansın var yani ben bi kere bi kıza mesaj attım "selam " kız engelledi direk o günden beri birisine mesaj atmaya utanıyorum ama umarım sen iyi birini seçersin 😊
Soran8 ayTeşekkür ederim öncelikle ama benim de hoşlandığım biri olursa ve açıldığımda reddedilme ihtimalim var. Bence çok da cinsiyetle alakalı bir durum değil
Soran8 ayUmarım senin için de hakkında en hayırlısı olur
Neden çekiniyorsun ama kendini neden kötü hissediyorsun
00 Yorumla
8 aySeni çok iyi anlıyorum ve bence hoş bir şey
05 Yorumla
Soran8 ayNe konuda hoş
- 8 ay
Çünkü prensip sahibisin
Soran8 ayEvet çok seçiciyim
- 8 ay
Bunun kadar güzel az şey vardır değerini bil🫶🏻
Soran8 ayTeşekkür ederim iyi akşamlar 🧚♀️🧚♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
8 ayHayır utanılacak bir şey değil
012 Yorumla
Soran8 ayGerçekten mi? Ama duyduklarında çok garipsiyorlar
- 8 ay
İnsanları takmamayı öğrenmelisin
Soran8 ayHaklısınız öyle ama ne bileyim bu yaşta evlenen arkadaşlarım var
Soran8 ayAcaba çok mu çirkinim? 😔
- 8 ay
Bir şey diyemicem
Soran8 ayPeki...
Soran8 ayTeşekkürler 🙏
- 8 ay
Umarım en kısa zamanda sevilirsin ve seversin
Soran8 ayTeşekkür ederim, sizde aynı şekilde:))
- 8 ay
İnşallah 😂
Soran8 ay🙂🙂
- 8 ay
☺️
8 ayBenimde olmadı ağlayalım mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
8 ayNormal şeyler utancak ne var bunda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBende senin gibiyim. Utanılacak bisey yok ortada saçma bi duygu bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tam tersine onur verici
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
8 ayUtanç verici değil
Asla öyle düşünme00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
8 aySeni tanımak isterim uygunsa
00 Yorumla
8 ayUtanacak bir şey değil zamanla olur her şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
8 ayAy ne büyük eksiklik….
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayYaşım 26 bende aynıyım utanacak bir şey yokk
06 Yorumla
Soran8 ayErkekler normalde kolayca sevgili yapıyorlar
Soran8 ayŞaşırdım doğrusu
Cevap sahibi8 ayAçıkçası herkese yazan biri değilim, düzgün biri olsun onla evleneyim istiyorum
Soran8 ayEvet aynı fikirdeyim
Cevap sahibi8 ayO yüzden yalnızım
Soran8 ayNapalım yapacak bir şey yok
Gizli Üye(25-29)8 ay29 yasima da az kaldi ben napiyim
046 Yorumla
Soran8 ayNeden peki?
Cevap sahibi8 ayGünümüz ilişkileri sacma sapan değil mi zaten, iki gun konuşuyorsun üçüncü gün ortada yok. Yuz yüze iliskiler kalmadi da pek
Soran8 ayDoğru.
Cevap sahibi8 ay45 gundur konustugum biri var mesela daha sesini duymadim yüzünü de gormedim, biliyorum ki bu ilişki bitecek
Cevap sahibi8 ayİki tuşla ortadan kaybolup gidebileceğini biliyorum ama başka caremde yok maalesef yetinmek zorundayim
Soran8 aySanal hiçbir zaman güvenilir değil ki. Bence zamanını israf ediyorsunuz sadece
Cevap sahibi8 ayEeee nerden bulucaz o zaman, santiyede cok zor
Soran8 ayİşte onu bende bilmiyorum 😀
Cevap sahibi8 ayGuncelleme için yorum yapayım acikcasi daha hosuma gider benim o içindeki sakli cenneti yavas yavas ortaya çıkarmak 😍
Soran8 ay👍🏻👍🏻
Soran8 ayErkekler bi kızın geçmişini umursar mı
Cevap sahibi8 ayKisiden kisiye degisir bu. Ki zaten el değmemiş bir kiz bulmak erkeği bulmaktan daha zor şu dönemde
Soran8 aySiz sorun eder misiniz
Soran8 ayBi kız tecrübesiz olsa , utangaç ve ya ürkek olsa mesela ona kızar mıydınız?
Cevap sahibi8 ayBen sorun etmem ya, birileriyle sohbete baslayip tanışılmasi sohbetin devam etmesi kafaların uyusmasi vs çok zor artik. Bulduğuma basarim nikahi sanirim : )
Cevap sahibi8 ayYok canim niye kizayim tam tersi hosuma gider :)
Soran8 ayNiye hoşunuza gider ki
Cevap sahibi8 ayTatli geliyor bilmiyorum kucukken ben de utangaç olduğumdan belki de
Soran8 ayTatlı mı , neresi tatlı?
Cevap sahibi8 ayBunu betimlemek zor :)
Soran8 ayNeden , ifade etmesi zor değil bence
Cevap sahibi8 ayŞöyle sanki haniii kucuk cocuklar utangaç olur ya... Onu böyle yakın hissettirmek konuşturmak icin cabalarsin, yumuşar ve tatli sevecen davranmaya başlar...
Soran8 ayHmm anladım
Soran8 ayDenk geldiğim çoğu erkek tecrübeli , bilgili , görmüş geçirmiş şekilde istiyor
Cevap sahibi8 ayCinsel konularda mi? Bilgisi olsun tabiii teorik olarak 😁
Soran8 aySadece teorik mi
Soran8 aySiz pratikte de öyle istersiniz
Cevap sahibi8 ayEvet sadece pratik:), beni tanımıyorsun ki bile teveubesizim ben de. Haaa tecrubeli olursa da yapacak bir sey yok
Soran8 aySizi kast etmedim zaten ya da kast ettim konu o değil. Yani evlendiğiniz zaman siz tecrübesiz olsanız ama karınız sizi yönlendirse bu sorun olmaz mıydı sizin için yani?
Cevap sahibi8 ayPratik demisim teorik
Soran8 ay👍🏻.
Cevap sahibi8 ayYok ben sorun etmem ya itaat etmek de edilmek de hos şeyler bence : )
Soran8 ayHmmm iyi
Cevap sahibi8 ayKarsilikli bir zevk alma eylemi bu sonuçta yavas yavas kesfedeceksin her milimini, bakacaksin partnerinin tepkilerine heh tamam doğru noktadasin diceksin😂
Cevap sahibi8 ayAşkım orasi degil burasi diceksin yeri gelince😂
Soran8 ayAnlamadım ama neyse
Cevap sahibi8 aySen baya tecrubesizsin galiba bu hoş : )
Soran8 ayHiçbir şey yaşamadığımı belirttim zaten
Cevap sahibi8 ayHaaa evet belirtmissin. Bir ara tecrubeli kadın muhabbetlerine girince öyle animsadim seni
Soran8 ayHayır değilim
Cevap sahibi8 ayPeki
Soran8 ayTeşekkürler
Cevap sahibi8 ayRica ederim
Soran8 ay👍🏻..
Cevap sahibi8 aySon mesaji gonderme seysimiz var galiba 😁
Soran8 ayOlabilir
8 ayYok niye utanç olsun ki normal bence
11 Yorumla
Soran8 ayBaşkaları aynı fikirde değil
8 ayyoı bence başarı
018 Yorumla
Soran8 ayGerçekten mi
- 8 ay
ciddiyim evlenilecek kadınsın
Soran8 ayNe konuda
- 8 ay
evlenilecek kadınsın diyom ne konuda diyon
Soran8 ayEvet bu cümleye 1000 tane soru sorabilirsiniz. Böyle birisin , neden? Şundan Şundan dolayı diyebilirsiniz
- 8 ay
çok temiz olduğun için diyelim
Soran8 ayHmmm
- 8 ay
öyle işte
Soran8 ayPeki teşekkürler
- 8 ay
tanımak isterim
Soran8 ayBeni mi? Niçin?
- 8 ay
niçinini ozaman öğrensen
Soran8 ayNe zaman, anlamadım demek istediğinizi
- 8 ay
tanıştığımızda öğrenirsin yani
Soran8 ayNeyi ya?
- 8 ay
niçin tanışmak istiyosun dedin yaaaaa
Soran8 ayEe?
Soran8 ayTanışma sebebiniz ne?
Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. Nefen olmadı
011 Yorumla
Soran8 ayBilmiyorum ki
Soran8 ayAsosyal biri değilim kesinlikle ama insanlar içinde olmayı çok sevmiyorum. Bilmiyorum belki bu da Asosyallik mi oluyor? Sadece yakın birkaç arkadaşımla takılıp vakit geçireyim yeterli , ortamda yeni veya farklı bi kız/erkeğin olmasından rahatsız oluyorum demesem de rahat hissedemiyorum.
Soran8 ayHangi konuda örneğin?
Soran8 ayMuhafazakarlık olarak mı soruyorsunuz
Soran8 ayŞöyle ki , muhabbet etmekten çekinmem , aynı ortamda arkadaş grubuyla otururum ama ilerisi olmaz
Soran8 ayHayır yani, benim için o aşamaya gelebilmek çok çok uzun zaman alır sanırım. Evlenmeden zaten hiçbir yapmam da en fazla el tutma , yanaktan öpme diyebilirim
Normal bi şey
01 Yorumla
Soran8 ay🤷♀️🥹
8 ayAsla değil helal olsun sana en doğrusu bu
020 Yorumla
Soran8 ayEvet belki orası öyledir. Ama moralimi de bozuyor..
- 8 ay
Seni çok iyi anlıyorum emin ol diğerleri ise çok şey kaybetti
Soran8 ayNe gibi?
Soran8 ayBir söz okumuştum eskiden öpüşene şaşırırlardı şimdiyse hiç öpüşmeyene. Aklıma geldi..
- 8 ay
Yaşanmışlığı olan insanlar bir daha asla ilk yaşadığı hissleri yaşamayacak mutlu bir evlilikleri olmayacak ve bunun gibi çok şey kaybettiler
Soran8 ayAma bir şey diyeyim mi bence onlar daha mutlu
- 8 ay
Çok yanlış düşünüyosun
Soran8 ayBilmiyorum gördüğümü , gözlemlediğimi söylüyorum
Soran8 ayİnanın o kızları görüyordum yurttayken , deli gibi çiçekler , hediyeler geliyordu , öyle bi şımartılıyorlardı ki
- 8 ay
İşte o güller bir gün kesilecek şımarık ama asla umursanmayan bir kız olacaklar işte o zaman kafayı yiyecekler
Soran8 ayBilmiyorum artık...
Soran8 ayUmurumda değil zaten , kim nasıl mutlu oluyorsa olabilir , beni ilgilendirmez.
- 8 ay
Bak bu olay elinle besleyip sonra saldığın kuşun duvara çarpması gibidir
uçmayı öğrenmeden şımarttın mı dışarıda hayat tokat gibi çarpar
Soran8 ayOlabilir..
Soran8 ayHer şeyin hayırlısı olsun.
- 8 ay
Hayırlısı olmuş 😊
Soran8 ay☺️😊😀
Soran8 ayHahha olabilir
Soran8 ayYorumlarınız için teşekkür ederim
- 8 ay
Rica ederim
8 ayUtanç verici değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı.
m 8 ayNiye olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olur
00 Yorumla
8 ayDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayvaybe
01 Yorumla
Soran8 ayNoldu?
Gizli Üye(25-29)8 ayYap?
021 Yorumla
Soran8 ayNasıl
Soran8 ayHa deyince olacak bi şey değil ki
Cevap sahibi8 ayOlması için ne gerekiyor
Soran8 ayNe , bilmiyorum ki?
Cevap sahibi8 ayDüşündürücü
Soran8 ayCiddi sordum ben
Cevap sahibi8 ayBir insandan hoşlanmak. Onun da senddn hoşlanması. Konuşmak bir süre görüşmek. Onun seni çekmesi senin onu çekmen ve aşk mı
Ya da tamamen fiziksel olarak düşünmek ve istemek?
Soran8 ayBen duygusallık istiyorum. Cinsellik değil...
Cevap sahibi8 aySadece duygusallik mi
Soran8 ayBilmem.. Yani önceliğim o en başta
Cevap sahibi8 ayKaç sene
Soran8 ayİlk iki ya da üç yıl
Soran8 ayAyrıca vücudumu göstermekten , karşısında çıplak kalmaktan çok utanırım
Cevap sahibi8 ayAlışırsın
Soran8 ayHayır sanırım ya , çok utanıyorum
Cevap sahibi8 ayKarşındaki de utangaç olursa eşitlenir
Soran8 ayOlabilir
Cevap sahibi8 ayEğlenceli olur mu
Soran8 ayBilmiyorum ya iki utangaç ne yapacağını bilmiyor filan garip
Cevap sahibi8 ayFarklı olur
Soran8 ayHiç ilişkim olmadı bilmiyorum gerçekten
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yok bence değil
00 Yorumla
8 ayHayır benimde olmadı
07 Yorumla
Soran8 ayErkekler ama yine bir şekilde ilişki yaşıyor. Toplumda ayıplanmıyorlar
- 8 ay
Ben hiç yaşamadım ama
Soran8 ayElbette her kız ve her erkek aynı değil. İstisna olabilirsiniz ama istisnalar da kaideyi bozmaz
- 8 ay
Aynen
Soran8 ay🤷♀️🙂
- 8 ay
Eklermisin
Soran8 ayTeşekkürler. Maalesef.
Evet
07 Yorumla
Soran8 ayNeden?
Soran8 ayHem evet hem hayır
Soran8 ayHem çok etkilendiğim biri olmadı , bende flörtöz biri değilim ve olmadım da hiç
Soran8 ay🤷♀️🤷♀️🙂😶
8 ayselam sev olakmı
00 Yorumla
8 ayBenimde olmadı..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayDoğru yoldasın devam
043 Yorumla
Soran8 ayGerçekten mi ya
Cevap sahibi8 ayEvleneceğin insana sakla kendini daha kıymetli olur
Soran8 ayÇoğu erkek bunu umursamıyor bile
Cevap sahibi8 ayBen umursuyorum her ne kadar öyle olnasamda benim için çok değerli bişey bu evlenmeyi düşünürüm
Soran8 ayPeki bahsettiğiniz şey bakire olması mı yoksa hiçbir şekilde bi el tutuşma dahi mi hiç bir şey yaşamaması mı?
Soran8 ayÇünkü bazı kızlar farklı şeyler yaşıyor siz anladınız işte , bir tek önden olmayınca da kendilerine bakire diyorlar. Evet teknik olarak doğru ama bence öyle değil
Cevap sahibi8 ayAsıl bakirelik bu zaten kızlık zatına bile güveb yokki diktiriyorlar hafi o sağlam analdan diyelim onu yapnamış oral hep bişey var yani
Soran8 ayPeki bakir olmayan bir erkeğin bakire kız istemeye hakkı var mı her ne kadar iki taraf da birbirini istese bile
Cevap sahibi8 ayErkeğin bu devirde bakir olnası zor bir olasılık ki erkeğin bakirliği o kadsr önemli değil çünki kaybedeceği bir şey yok sen bir erkeğin isteyeceği değerli bir mücevhersin ben hep senin gibi birini istedim öyle olduğunu idda edip tecrübesini fazlasıyla gösterenler oldu
Soran8 ayHmm nasıl anladınız ki
Cevap sahibi8 ayMalum şeyi yaparak
Soran8 ayNasıl yani o esnada mı
Soran8 ayBiraz daha anlatır mısınız sorun olmayacaksa sizin için
Cevap sahibi8 ayEvet bakireyim diyip kocsmsn bir şeyin üstünde zıplsmsk tecrübe gerektirir
Soran8 ayAnladım
Soran8 ayAfedersiniz, biraz usturupsuz bi soru sordum.
Cevap sahibi8 ayBenim gibi biriyle sevgili olnsk istermiydin
Cevap sahibi8 aySorun değil sormak için burdasun
Soran8 ayHangi açıdan
Cevap sahibi8 aySitenin adı bile kızlarsoruyor😊
Soran8 ayTeşekkür ederim. Yaşınız baya var. Bu konu hakkında yorum yapabileceğinizi düşündüm o yüzden sordum
Soran8 ayTeşekkürler, özelden kimseyle konuşmuyorum zaten
Cevap sahibi8 ayBen seni yakından tanımak isterim
Soran8 ayMaalesef, konuşmuyorum kimse ile.
Soran8 ay3. güncellediğim soruya bakar mısınız
Cevap sahibi8 ayReel olsrak kasdettim seni yakından tanımak beni mutlu eder sende istersen önyargılı olma lütfen
Soran8 ayHayırrr
Cevap sahibi8 ayDeğer veriyorsa ve seviyorsa insan bunlar sorun olmaz tevrübeli eş tecrübesiyle mutlu eder yolunu buljr
Soran8 ayTecrübeli erkek , tecrübesiz kız ise?
Cevap sahibi8 ayBenim bsşıma geldi öyle güzel yaklaştım ki hiçbir korku vs kalnadı kollarımda kendini kaybetmiş buldu
Soran8 ayPeki tecrübesiz kızlar çekici oluyormuş söylentisi gerçek mi, evetse neden , açıklar mısınız?
Cevap sahibi8 ayEvet çünki ilki oluyorsun ilk kez beni hissediyor ilk kez o zevki yaşıyor yani herşeyin ilki çok güzel
Soran8 ayPeki teşekkür ederim. İyi günler
Cevap sahibi8 ayRica ederim iyi günler
Soran8 ay👍🏻
Cevap sahibi8 ayBemim yaşımı nerden anladın gizli yazmışım
Soran8 ay36-45 yaşıyor beyefendi
Soran8 ayYazıyor
Cevap sahibi8 ayAlals gixliden yazınca da görevilihorsun yani ilginç
Soran8 ayEvet
Cevap sahibi8 ay🙋🏻♂️
Cevap sahibi8 ayTeşekkür
Soran8 ayRica ederim
Detaylı bilgi