Selam bebişler 🌸
❤️
❤️
❤️
Bir ilişkide aynı hatanın tekrar tekrar yaşanması ister istemez araya mesafe koyar. Zamanla güven sarsılır, hisler de ilk günkü gibi kalmaz.
Sizce biri sürekli aynı hatayı yapıyorsa bu aşk devam edebilir mi?

Selam bebişler 🌸
❤️
❤️
❤️
Bir ilişkide aynı hatanın tekrar tekrar yaşanması ister istemez araya mesafe koyar. Zamanla güven sarsılır, hisler de ilk günkü gibi kalmaz.
Sizce biri sürekli aynı hatayı yapıyorsa bu aşk devam edebilir mi?

Sanmıyorum hep aynı hatayı ısrarla yapanla aşk yürütmeye çabalamak enayiliktir, mallıktır. Aynı yılana tekrar tekrar sokulan artık o hatadan dolayı başına gelenler için üzülmeye de pişman olma hakkına sahip olamaz. Bir insan başına bir iş gelmeden çok ayrıntılı düşünmeli, kendisine yaşatılanlardan biraz olsun ders aldıysa tekrar tekrar aynı derslerle muhatap olma canım kendisine yaşatmamalı.. İnsanlar karakterlerini her türlü belli ederler gerek tek başlarına iken, gerek bizimle muhatap olurken, gerekse başka insanlarla muhatap olurken.. Saf olmaya lüzum yok gerçekten insanlar kolay kolay güvenilmeyi haketmiyorlar ki aşk nasıl yürüsün.. Birine âşık olmak zaten çok büyük bir mertebe güven nasıl olur gerçekten bilemiyorum birine güvenmek için en az bir yıl çevresinde olup onu gözlemlemeliyim.
Bence yürümez çünkü aynı hatayı yapan zaten beni anlamamıştır affetmek kolay ama değişmeyen birini taşımak çok yıpratır
Eig için teşekkürler hayatımm🤍🌸
burada benim için hatanın konusu önemlidir. Bazı insanlar bazı şeyleri aşamaz. Eğer büyük hatalar değilse ve seviyorsam onun hatalarını absorbe etmeyi de bilmem gerekir diye düşünüyorum. Sınırlarım olan hatalar olmadığı sürece 100 kerede söylerim dalga da geçerim (karşılıklı gülşüyorsak) ama ilişkiyi sonlandırmayı düşünmem,
1. yanlış 2. hata 3. tercihtir, o yüzden hayır yürümez
Selam güzellik 🦋✨💖 Bence bir ilişkide sürekli tekrarlanan hatalar, zamanla sevgiyi yormaya başlar. Kendini değerli hissetmediğinde kalbinin gücü azalır, güven kırılır. Ama tabii, herkes hata yapar ve önemli olan o hatalardan ders çıkarabilmek. Eğer karşı taraf bir adım atmıyorsa, o ilişkiyi sorgulamak gerek. Sence o kişi değişebilir mi? 🫶
Ayy güzelin miyim gerçekteeen 🫠
"Tabii ki sen güzelsin, Selina'cım! 🌸🦋 Ama varsa bir sorunun, enerjini harcamaya değer mi, bi düşün derim aşkım. 🫶✨"
Cevap
25Cevap
Çok sevmek bile bazen kurtarmaz aşkım. Herkesin bir sınırı bir sabrı var. Dikkat etmek lazım, hatalardan ders çıkarmak lazım. 😘
❤️😘
Hataya bağlı tolere edilebilir birşeyse evet devam edilir ancak yaralayıcı birşeyse belirli süre sonra bitirilir
Bunun bir hata olduğunu biliyorsa ve sürekli bilerek yapıyorsa bu bir hata değil tercihtir
Hatasına bağlı ama yürümezdi sanarım
Aynı hatayı tekrar eden biriyle aşkın yürüyüp yürümeyeceği tamamen o hatanın ne olduğuna, tekrar etme sıklığına ve en önemlisi, o kişinin bu hatayla ilgili gerçekten değişmek isteyip istemediğine bağlı.
Hep aynı hatayı yapan kişiyle ilişki yürümez hata bir defa yapılır eğer bir defa yapılıp özür dilenip tekrar yapılmıyorsa hata odur ama sürekli olarak tekrar ediliyorsa bu hata değil kasıttır o yüzden tekrarla devam etmez
Sürekli yapıyor ise bu hata değil sadece tercihtir.. böyle tercih eden biriyle neden olması için uğraş vereyim.. ben bu kadar değersiz miyim... Kendi değerimin farkındayım
Hayır, sürekli aynı davranışı tekrarlayan biri zaten onu hata olarak görmüyordur. Böyle biriyle ilişkinin i'si yürümez
Hata bir kere olur ve affı olmaz... Eğer affı olursa hataların sonu olmaz... Bu yüzden aynı hatayı yapan biriyle ilişki asla yürümez...
Bir hata kazadır, ikincisi tercihtir.
Üçüncüsü seni aptal yerine koymaktır. 🔥
Bir yanlışı ikinci kere yapması hata olmaz artık, bu şekilde yürümez.
İlki hata, ikincisi yanlış tır. Yanlış yapan kim olursa olsun ilişkiyi bitiririm.
Hata bir kez olur. İki kez olursa ikincisi hata olmaz
İnsandir hata yapar ama tekrar tekrar olmasi olmaz olmamali
Yürümez. Futbolda bile ikinci hata da oyundan atılırsın. :)
Hatanın ne olduğuna bağlı ama tekrar ediyosa zaten bilerek isteyerek yapıyordur zaten
Hayır hata bir kere olur tekrarlıyor ise tercihtir... Tercihleriyle baş başa bırakırım.
Yaşanan aynı sorunlar olayı kısır donguye sokar.. olmaz
Aşk emek ister tekrar değil. Aynı yanlışı sevmek değil kendini kandırmaktır.
Asla yaaa no keserim o ipi ben yaa
1 hatadır
2 tekrardır
3 alışkanlık
yürümüyor bebeğim denendi onaylandı
laçka durum gitmez yürümez
Ergenin tekidir kesin
Aynı hatayı yapıyorsa bu bir hata değil tercihtir
Yürümez.
Hayır o tür insanlarla asla aşk yürümez
Yürümez
Stop eder