BBu yasıma kadar neden sevilmemiş olabilirim?

Arkadaşlar 26 yasında ve iki sene önce uzun ilişkisi bitmiş bir kızım 5 yıllık ilişkim vardı onda da zaten hep aldatılmışım. Bunun dısında hiç ilişkim olmadı. İnsan neden hiç sevilmez bunun cevabını arıyorum sadece. Hayatım yolunda değil işimde mutlu değilim aile hayatımda sağlıkla ugrasıyoruz annem babam kanser, bir kedim var kendimden cok sevdiğim, onu da tüyü aileme zarar diye sahiplenditmek zorundayım. Mutsuzlugun dibindeyim ve hayatımda artık tutunacak bir dal arıyorum. Belkide psikolojik olarak cok zorlandıgım için bu aralar hayatımda krşke bana destek olacak sevecek bir insan olsa da hayata umutla bakma sebebim olsa istiyorum. Ses tonum cok kibar, kişiliğim cok naif herkes ne kadar sakin kibar bir kızsın der sinirlenmiş halime bile gülerler asırı naif oluyosun diye, güzel de oldugumu söylüyolar. Agzımdan kötü kelime dahi hiç çıkmaz kimseye yanlıs yapan bir kız da değilim tek sorunum biraz kilom oldugu için sevilmiyorum diye düşünüyorum. Oysa fazla değil 10 kilo vermem yeterli. Ama cogu çifte bakıyorum kimse harika bir fizikte değil harika bir güzelliği yok yani kusur arasak herkeste cok ama neden beni sevecek bir insan hiç cıkmıyor merak ediyorum. Tam biri cıktı diyorum bakıyorum gönül eğlendirme derdinde baskası cıkıyo sapık bir baskası dalgasında.. Yani hep tuhaf cinsler. Azcık içimi döktüm size :) sorun nedir merak ediyoruö sadece

BBu yasıma kadar neden sevilmemiş olabilirim?