Birini çok özledim ama bana çok öfkeli. Ne yapmalıyım?

Birinden hoşlanıyordum. Kendisi bana aşık olduğunu söylüyordu, beni görmek istiyordu hep. Fakat benim yurtdışına taşınacağımı biliyordu. Üstelik ben daha önce gazinoda çalışmıştım. Onu da oraya bir arkadaşı getirmişti ve öyle tanışmıştık. Kendisi Instagram hesaplarıma falan da karışıyordu. Kıskançlık yapıyordu. Oysa Instagram'da aktif birisi bile değilim. Bu yüzden benimle görüşmeyi bitirmek istiyordu, onu oraya getiren arkadaşı da ona öyle söylemiş. Arkadaşı onun bana olan hislerinden dolayı endişelenmiş, sonunda üzüleceğinden korkmuş. Sonrasında da yalanlar söyleyerek benden ayrıldı. Ama sonra ben ayrılmak için uydurduğu yalanları öğrendim. Yine de birbirimizden kopmadık. Bunların üstüne yine başka bir yalanını daha öğrendim. Yaşı konusunda da yalan söylemiş. Benden 3 yaş küçükmüş. Daha önce de şüphelenmiştim ve kimliğinin fotoğrafını istemiştim, o da saatlerce uğraşıp photoshop yapıp bana göndermiş. Ben de inanmıştım. Ama sonrasında bir şey oldu ve yine şüphelendiğim için birinden araştırmasını rica ettim, sonunda gerçek yaşını öğrendim. Öğrendikten sonra çok dalga geçmiştik onunla ben ve bir arkadaşım. O da her seferinde "mecbur kaldım, seninle olabilmemin tek yolu buydu" diyordu. Ona olan duygularım bitti sanıyordum çünkü kendimden 3 yaş küçük birine duygu beslemezdim. Ama beni tekrar ikna etti. Aramızda bir şey olmasa da konuşmaya devam ettik, ona tekrar iyi davrandım. Kendisi bana hâlâ romantik şekilde yaklaşıyordu. Buluşmaya karar vermiştik ama o gün hasta olmuş. Sonra bana "yarın buluşalım ama dışarıda olmaz, hastayım, otele ya da eve gidelim" dedi. Ben de ona hakaretler ettim. Ailesine bana söylediği şeyi anlatacağımı söyledim. O da korktu, beni durdurmaya çalıştı. Onun gazinoya beraber geldiği arkadaşı da bu olanları duydu, üstelik onun kendi adına konuştuğunu da öğrendi ve tüm bunlardan artık sıkıldığı için onun işten çıkarılmasına sebep oldu. Hoşlandığım kişi bana çok kızdı ve beni engelledi. Benim o gün umrumda bile değildi çünkü çok öfkeliydim. Bu olay 2 hafta önce oldu. 2 gün sonra ben onun engelini kaldırıp Instagram'dan aradım ama sonra yine engelledim. Ertesi gün de alkol içtiğimizde yine o an engeli kaldırıp aradım, ama bu defa tekrar engellemedim. Sabah gördüğümde o beni Instagram'dan da engellemişti. Yaklaşık 10 gündür hiçbir iletişimimiz yok. Onu aslında çok özledim fakat ulaşamıyorum. Onunla bir geleceğimizin olmayacağını da biliyorum bu yüzden gurur da yapmıyorum artık, yoksa ona hâlâ öfkeli olmam gerekirdi. Ne yapmalıyım sizce? Ankesörlü telefondan bile aramayı düşündüm.

Birini çok özledim ama bana çok öfkeli. Ne yapmalıyım?