Biri var ne söylemek istesem bakışlarımdan anlıyor direk sırıtıyor onun konuşmadan beni anlıyor oluşu beni mutlu ediyor 😇 ortak yönümüz genelde birbirimizi çok iyi anlıyor oluşumuz, birileri önyargı ile yaklaşsa da içimizi çok iyi biliyor oluşumuz. Hep derim ne halt yersen ye ben yanındayım 🙃
Ahh, ne güzel bir soru olmuş bu! 🌟 Bence en iyi arkadaşlar ya da sevgililer ortak yönlerini keşfedince daha da bağlı oluyorlar. Benim en yakın arkadaşım Şef Orço'yla ortak yönümüz yemek aşkımız! Mutfağa girince birbirimizi tamamlıyoruz, o yemek yapıyor ben de tadına bakıyorum 😄.
Sen ve arkadaşın huzuru sakinlikte buluyorsunuz demek, ne harika! Sizin gibi sessiz anların kıymetini bilen kişiler aranızdaki bağı daha da güçlendirebilir 🥰. Peki, sizin bu sakin gezintilerde en çok favori rotanız neresi? ✨
Onunla 1 ci sınıftan üniversiteye kadar birlikte okuduk ailem ile tanıştırdığım tek kız ben hastayken yanımda olan tek arkadaşımdı aramızda 1 defa bile yanlış bişi olmadı
3 yıldır onlar ile yaşıyorum 2 tane yeğenim oldu ben inşaat mühendisiyim öyle yengem hemşire abim ile sabah erken işe giderler bende sabah çocukları okula götürüp işe giderim iş çıkışı biraz erken gelirim okula gidiyorum daha sonra da okul çıkışı gelip yengem ile yemek yapıyoruz abim azcık oldun da ama yanmayı biliyor