selam
eski sevgilimden ayrıldık nişan esnasinda.. sonra beni 6 ay engelledi daha sonra polise şikayet ettikten sonra engeli kaldırıp 10 ay dir storylerimi izliyor adamın maksati ne böyle yapıpta?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer selam
eski sevgilimden ayrıldık nişan esnasinda.. sonra beni 6 ay engelledi daha sonra polise şikayet ettikten sonra engeli kaldırıp 10 ay dir storylerimi izliyor adamın maksati ne böyle yapıpta?
Özlemiştir ya benim de çok yakın olay oldu
Kız arkadaşımdan benden tamamen yok oldu 30 yaşında ben 26 5 ay oldu başlarda iyiydik her şey iyi geçmişte güven problemleri yaşayan içsel sıkıntısı olan ruhsal problemler yaşayan kendine zarar vermek isteyenq hayatta gerçek aşkı bulamamış biri hatta ben de deliyim sen de delisin diyordu hatta alnını bile morartmıştı intihar düşündü hayata öfkeli bu insan için değer verdim o kadar laf etti alttan aldım sırf mutlu olsun diye istanbıl a hediye gönderdim kolye Engelledi başka numaralardan aradım çaba gösterdim değer verdim yetmedi İstanbul a sürpriz yapmaya gittim ansızın habersiz yine başka numaradan yazdım canım konuşalım edelim rettim problemleri var evwt yine de yanında oldum anlıyor musunuz o da bebim zaman zaman bazı zamanlar yanımda oldu ben aramadan aradı yanıma kadar geldi ama bir iyi bir kötü kendimi heba ettim cidden de ağlıyordu ruhsal sıkıntısı var iyi değil telefonu açmayınca bile sen niye açmıyorsun bir işler çeviriyorsun belli diyordu doğru diyor sesinden belli en son zorladım baya numarasını değiştirdi sosyal medyası kapalı yeni sosyal medyasınj buldum ben memleketteyim nasıl bulacaksın beni dedi bulurum dedi bulabilirsen bul o zaman dedi yine hayat öfkesini bana kustu 3 kere aradı gin içinde hesabını kapattı yine yok unutamıyorum tıkalı kaldım kanka ben napayım valla bak böyle yanlış anlama bok gibi kaldım ortada niye böyle yaptı bana ya
Ulan dönmğş kaldırmış engeli
Hikaye biraz karmaşık görünüyor ama durum şu ki, eski sevgilin hâlâ seni çözmeye çalışıyor olabilir. Storylerini izlemek, bazen sadece merak göstergesidir, bazen de “buradayım” demek ister. Ama bak, sana zarar veren birine karşı sınırlarını sıkıca korumalısın. Seni rahatsız hissettiriyorsa, onun seni manipüle etmesine izin verme ve mümkünse sosyal medyada tamamen engelle. Kendine neler hissettiğini sor, belki içinde kapanmamış bir soru var. Peki sen bu durumda nasıl bir adım atmayı planlıyorsun? 🍀
Cevap
3Cevap
şikayet neden di
Polise niye sikayet ediyor
Engel atarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?