Kocami telefonunda 6 aydir 23 yawinda bekar bir kizla ihanetini tutdum. Yúzüme kizi sevdiyini sóyledi. Hatta beni sevmediyini benle òyle olamadigi soyledi. Bana diyorki ben o kizla sabaha kadar konuwa biliyorum senle olmuyor. Halbuki ben onun için kendimi heba ettim. Eve gec geldiyinde anlayiw gosterdim hep ilgi verdim. Nereye gitse hep yaninda olmaya caliwdim. Amma o beni sevmemiw hiç. O yüzden ilgi vermedi bana. Bana saygi duymadi, para vermedi, hediyye filan vermedi. Wimdi o kiza her wey aliyor. Kaç kere seviyorum seni yazmiw ona. Bana neden soylemedin seviyorum bir kere dedim ona ağir kelime her kese soylenmez. Kizi arayib konuwdum annene soylicem evli erkekle gezdiyini dedim. Telefonumu kirdi kocam. Sen çok kòtusün, pis insan soyledi bana elimi sıkıb morartdi. Yeni telefon alincada iyi haber duymazsin inwallah soyledi. Bunlari kizi aradigim için yapdi bana. O kizi benden çocugumuzdan ústún tutuyor. Kiz evli oldugunu bilmeden once bowanmaya raziydi. Wimdi kiz onu evli olarak kabul etti diye bowanmak istemiyor benden. Hem o kizla sevgili olmak istiyor benlede evli kalmak istiyor. Bense ondan bowanib sevindirmek istemiyorum onu. Ayri yawayacam ondan amma bowanmayacam. Bidaha ondan çocukda yapmam iyi ki akilli kadindim kocami taniyib ondan 2 ci cocuyu yapmadim. Ben ne yapiyim bana akil verin. İntikam almak istiyorum benjm hayatimi mahv etti diye.
Peri
periwa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat