İkinci şansı verir misin yoksa atarmısın üzerine çizgi..
İyi akşamlar...❣️

İkinci şansı verir misin yoksa atarmısın üzerine çizgi..
İyi akşamlar...❣️

Çok zor bir soru bu… 🥀
Ama dürüst olalım — bir kez gözden düşmek, belki toparlanabilir; ama kalpten düşmek, genelde dönüşü olmayan bir yoldur.
Kalpten düşen biri şansı hak eder mi?
Belki evet… eğer gerçekten pişmansa, değişmişse ve hâlâ içinde bir yerlerde iyi bir şeyler kaldıysa.
Ama çoğu zaman, o düşüşte bir şey kırılır.
O kırılan şey de sadece güven değil, bir nevi “biz” duygusudur.
O yüzden, belki affedilir… ama aynı yerden tekrar sevilmez.
Aynı gözle bakılmaz.
Aynı kalple hissedilmez. 💔
❤️😊
Rica ederim
Gözümden düşmesi demek saygımı yitiriyorum ve saygımı yitirmeme sebep olacak şeyler yapıyor demek. Bir erkeğin saygınlığı çok önemli bence. Abuk sabuk hareketler yapmaması ağır başlılığını koruması lazım. Gözümden düşerse evet biter.
Bence gözümden ya da kalbimden biri düştüyse, o noktadan sonra işler kolay kolay eskisi gibi olmaz. Bir defa soğukluk girdiyse araya, o bağın sıcaklığı, güveni, samimiyeti bir şekilde kayboluyor. Şans vermek isterim belki ama içimde aynı hissi bulamıyorum artık. Yani benim için bir kez o mesafe oluştuysa, geri dönmesi pek mümkün olmuyor. Çünkü ben birine değer verirken gerçekten içten veriyorum, o hissi kaybedince de zor toparlanıyorum.
Gözümden ve kalbimden düşmüşse zaten hak etmiştir tekrar şans vermem. çünkü ben durduk yere küçük nedenlerle insan silen biri değilim. çok çok iyi bir nedeni vardır sildiysem. bunun da dönüşü olmaz.
Bazı düşenler, tekrar yükselmeyi hak edecek bir değişim gösterir; bazılarıysa yalnızca geçmiş hatalarına gömülür. İkinci bir şansı vermeden önce, kişinin sana ve güvenine karşı ne kadar dürüst olduğunu anlamaya çalış. Ancak bu şansın, seni yeniden incitmeme koşuluyla verildiğini unutma. İyileşme, önce kendine karşı sevgi dolu bir adımla başlar. 🩷✨
Cevap
30Cevap
Gözümden düşmüşse ama kalbimden düşmemiş de eyvallah ama ikisi birden zor bea gıcık abla
Eğer aldatma gibi büyük bir sorun yoksa bence hak eder
Ben aldatmamama rağmen terk etti beni
Valla kalbimi kırdıysa zor cnm🌸
Ben gözümden ve kalbimden düşmemesi için çok şans veririm ama eğer düşmüşse benim için artık geri dönüş yoktur... 🥰😍
Bu soruya kalbimi bıraktım 🥹aylardır kendime sorup durduğum bir soru 😔
Zor cano gönül kırılınca telafisi olmuyor maalesef 😔🙏
Bu soruyu bende çok merak ediyorum aslında uzun zamandır sormak istediğim soruydu sen sormuşsun
Aynen öyle tüm cevapları okuycam kafa yapını sevdim
Yaşının olgunluğumu zekanın eseri mi?
Düşeceği karar düşmüş zaten, ikinci bir şansı neden vereyim?
Ben sevdigim insana çok sans verebiliyorum yufka yurekliyim biraz ama sevmedigim kisiye (yani gozumden dustuyse sevmiyorumdur zaten) sans vermem
O kadar yüksekten düşmeyi başarabildiyse tekrar sağ çıkamaz
Bu tarz şeyler tek seferliktir.
İnsan aynı yerden sadece bir defa kırılır. Sonraki kırılmalar yamaların atmasıdır sadece.
Gönlümden düştün gözün aydın, Ağlamam artık bak caydım... Aklıma geldi şimdi soruyu görünce bi açıp dinleyim.
Hayır. Ben kimseye ikinci şans tanımam. Kararlar bir kez verilir, tekrar eden hatalar benim dünyamda yer bulamaz.
Hayır etmez, ben bir kere şans veririm, beni tanıyan bir kişi ikinci şansı istemez
daha iyi olmaısnı umarım ama bende yeri aynı olamaz
Gözümden ve kalbimden düşmüşse Allahtan belamı mı istiyorum ki ikinci şansı vereyim ahasjkaskj
Düşmeden önce yeteri kadar zaman tanırım hala bişey yapmıyorsa artık yapıcak bişey yok
Kimseye beni bir daha şeapsın diye şans veremem.
O noktaya zor gelirim ama gelince dönüp bakmam pek
İhaneti ve yalani yoksa ufak tefek hatalar affedilebilir
Düştüyse haketmez de ya düşmedi ama kırgınsam… Kesinlikle şanstan fazlasını sunardım
Herkes ikinci bir şansı hak eder ama gözümden ve gönlümden niye düştü önemli olan o
Kesinlikle etmez etmemeli ablam bu senin iyiliğin için
O kişiye bağlı ve olayın sebebine bağlı. Aldatmak gibi büyük problem yoksa olur ve onun açısından olaya bakmaya çalışırım. Herkes hata yapar sonuçta ve anlaşarak çözebiliriz.
Bitme sebebine bağlı biraz da aldatma yalan ihanet vs yoksa ikinci bir şans verilebilir diye düşünüyorum
Gözümden düşen birini hayatımda istemem 🌸
🥰🥰
Ne kadar dibe düştüğüne göre değişir.
Yaptığı hataya göre değişir ve ne kadar sevdiğime
2. şanslar hep 1. şanslara ihanettir...
Allah kahretsin onu derim
Direk kalın bir çizgi çekerim
Hayır. Cennet'e kadar yolu var ama bana kadar yok.
Duruma göre değişir ama genel olarak hayır.
Şans ne demek?
Etmez..
Gözümden düşeni tekrar kaldırmam
Bende haketmiyor artık
Tamamen o çizgiyi çekmek için o şans gerekiyor.
İkinci şans her zaman hatadır maalesef
Gözden düşenin yeri yoktur.
Edemez efendim düşürmemesi lazım
Hayır, hiçbir zaman eskisi gibi sevmem
Çok srvmişsem şans veririm
İki şans diye bisey yok
Hayır asla etmiyorlar
Eder bir şanstan ne olacak🤏🏻
Çiz gitsin üstünü
Hayır hak etmez
Kalpten de düşmek kolay mı
Etmez, etmemeli..