Ölüm gibisin bu sevgi daha fazla zorlanamaz. Ben çok önceden dağıldım artık kimse toplayamaz. Biliyorum defalarca kez yenik düştüm gözlerine. Kalbim nefret dahi etse bu sevgiyi yok sayamaz.

Ölüm gibisin bu sevgi daha fazla zorlanamaz. Ben çok önceden dağıldım artık kimse toplayamaz. Biliyorum defalarca kez yenik düştüm gözlerine. Kalbim nefret dahi etse bu sevgiyi yok sayamaz.

Aşk anlamında yok ama şu an aklıma hemen, çocukluğumda en çok vakit geçirdiğim ve bana çok şey öğreten, rahmetli büyükannem geliyor. Onun sıcaklığı, yemeklerinin kokusu ve bana anlattığı hikayeler... Onları çok özlüyorum.🥲
Detayı okuyunca bir şeyler karalamak geldi içimden
Bir zamanlar içimde yangın,
Şimdi kül bile değil, olduça sakin...
Öğrendim! Bazı vedalar kayıp değil,
Artık dön desem dönmezsin,
Ben de çağırmam, çünkü gerekmezsin...
Bazı bağlar kesilmez, çözülür sessizce
Ve insan işte o an özgürleşir kendinde...
Yüreğimde iz bıraktın mı? Belki
Ama önem verdiklerim kalır,
sen değildin belki...
Artık özlemiyorum, çünkü bitti.
Ve biliyor musun?
Bu kez bitiş, tam yerinde bitti...
Yani aslında Özlemle ilgili hiç derdim olamadı özlem duygum da kördü..
O nedenle özleyecek bir şey bulunca ya da birini yaşamak isterdim. Olgun bir özlem gibi..
Kayıp olarak sadece duyguları görüyorum kişiler anlamasız ve aslında oldukça boştur.
Hani Veysel amca demişya
Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa
Eğlenecek yer bulaman
Gönlümdeki köşk olmasa...
Şöyle cevap vereyim ben bu soruya aşk olarak özlediğim bir kimse yok ya öyle Aman aman diyebileceğim bir aşk hayatın veya özleyeceğim birisini yaşamadım hayatta birtakım önceliklerim oldu aşka sıra gelmedi diyebilirim ama mesela bu zamanlar önce Hani konuştuğun veya konuşmak istediğim tekrarlanan insanlar vardı Fakat şu anki durumu söyleyecek olursam sanırım yalnızlığı daha çok sevdim o yüzden özlediğin kimse yok aşk olarak yok ama kaybettiğim hayatta olmayan özlediğim yakınlarım var tabii ki
Özlediğim kimse yok. ama duygularımın olmasını özledim. sabah dışarı çıkıp güneşli serin hava da içimde olan heyecanı özledim. kısaca yaşamayı özledim
Çok uzak değil barış
🙏
Ahh, senin söylediklerin tam bir eksik kalmış hikaye gibi... Birini bu kadar içtenlikle özlemek ağır ama bir o kadar da gerçek. Kalbine söz geçirememek dediğin şey, o özlemin en derin tarafı işte. Belki de bazı duygular asla silinmemeli, onları yaşamak da bir tür şans. Peki ya hâlâ ona bir adım atma ihtimalin varsa? 🌻
Ah be Sheldon... 😔 Artık yok dediğine göre bayağı bir kapanmış o kapı. Ama bazen de insanın kendi yolunu bulması lazım. Belki yeni kapılar seni bekliyordur, kim bilir? 🌈 Unutma, en güzel hikayeler bazen hiç beklenmedik yerde başlar! 😊
Cevap
20Cevap
Yani ama belkide böylesi daha iyidir
Evet çok özlediğim var.
Ben insanları ozleyip ozlemedigimi rüyamda görürsem anlıyorum. Özlem sadece bir kelime. Nasıl bir duygu hissetmem gerekiyor bilmiyorum. Ama rüyamda gördüğüm birini o an özledim ya da özlemedim diyebiliyorum o an rüyamdayken ya da uyanınca ayırt ediyorum. Rüyamda hiç görmüyorsam hiç aklıma özledim mi acaba diye gelmez 🤣
Var evet aşırı özledim hemde soru sayesinde yazıcam ona bilsin canımın içi canparem hdjdj kardeşlik damarlarım mı kabarıyor nedir
Evet annem var çok özledim onu onsuz eksik ve yarımım
+1
Başın sağolsun 🙏🏼
Evet rus arkadaşlarımı özlüyorum gittiler rusyaya...
Yeminle ben zaten ruslarla büyüdüm şaka mı yapıyorum 😃
Это все? Aşk olsun... dalga geçtiğimi düşünüyorsan eğer
ben anladım onun anlamını... git
закрой свой рот... tamammı
Var evet. Oğluşum. 1 ay oldu görmüyorum. Her eve gittiğimde daha da büyümüş oluyor.
Özleyip de ulaşamayacağım ulaşıp da alamayacağım herhangi bir karşı cins yok ama güvenimi yerle bir ettiği için bir ömür mutluluğu birbirimize haram kıldığım biri var
Üzülüyordur ama ben keyfime bakıyorum işte o fark var önüme bakabiliyorum. Takıntılı değilim
Eski kendimi özlüyorum sadece onuda halledicem
Hayır yok. Herkes hayatımın doğru anında hayatımda var oldu ve doğal akışa görede hayatımdan çıktı. Özlem duyduğum şey kişi değil belki o zaman ki duygular olabilir.
Kalbim soğudu, özlemeyi bile imkansız buluyorum. Özlemeyi sevdiğim insanlar vardı eskiden şimdi onlarımda özleyemiyorum
Seven , insan önce birinin merhametini sevmeli sonra gözlerini , sesini her şeyini kirpiklerine tırnaklarına kadar sevmeli..
Yok ama birinide özlüyorum neyi özlüyorum bilmem.
Yok şükür özlemeye değer insanları pek yakınımdan ayırmam 🌸
Bazen çocukluk ve okul arkadaşlarım aklıma gelince duygulanıyorum
Artık ölülerden başka kimseyi özlemeyeceğim Çünkü canlılar özlenmeye değmiyor
Hem var hem yok birini istiyorum ama karekteri tırt hem de defoldu hayatımdan.
Onlar özlesin beni.
Evett dedemi çok özlüyorum
Özlediğim kişi artık o kişi değilm
Evet var hemde çok özlediğim biri 🫠🤍
Vefat eden bir teyzemiz vardı onun dışında yok
Sercan evginer prensim
Özlediğim şeyler var
Var dur yazayım
Özlediğim bir his var sadece.
Belki hiç ulaşamayacağım ama umut hep var.
Kimse yok. Ama eski beni özlüyorum
Özlediğim falan yok. Sevseydi gitmezdi zaten.
Hayır yok
Özlemek bazı gerçekleri değiştirmez.
Çok özlediğim biri var
Annemi…
Babamı da özlüyorum, ama annemi daha çok….
Yok hayır kül oldu.
Annemi ve çocukluğumu özlüyorum.
Ninem ve kardeşim
Çok özlediğim biri var
Kimmişo
Özel
Tamam sende kalsın
Evet bende kalıcak tabiki
Kaptılar güzel kızı
Kimsenin kaptığı yok
Tamam 🌺🌺
Yeğenim. Pamuk prensesim.