Ben 18 yașındayım sevgilim 26 yasinda beni gormek icin ta antalyadan İstanbul'a kadar geldi bulusmak istiyor benimle bulussammi sizce bu arada kotu birisine de benzemiyor ciddi dusunuyor ailesine anlatti beni herkes biliyor onun ailesinde beni bilmeyen yok 21 Ağustosta tanıstik sanaldan sevgili olduk goruntulu falan konustuk benim icin 10saatlik yola geldi sizce bulussam mi yani guvenilir mi 1 ayda diyor ki ilk bulusmada el ele tutusuruz sarilma olur diyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
8 aySenin yaşından dolayı yaş farkınız çok fazla. 1 ay buluşmak için yeterli bir süre. Ama sen buluşulacak biri mi değil mi diye çok rahat anlayabilecek hayat tecrübesine sahip değilsin. Öncelikli tavsiyem; mümkün olduğunca sanaldan sevgili veya arkadaş edinip reel hayatına alma. Gerçek hayat dışarıdadır. Spontane şekilde hayatın akışında karşına çıkacak kişilerden bir çevre oluşturmanı öneririm. Güzel bir hayat diliyorum sana.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)8 ayAilesine anlatması hiçbir şey ifade etmez sırf bu yüzden güvenilir biri olduğunu düşünmemelisin 1 ayda ne kadar tanıdı da seni ailesine anlatıyor kolay mı bu işler bu kadar bana pek güvenilir biri gibi gelmedi zaten sen bu soruyu soruyorsan demek ki senin içinde de bir şüphe var o adam hakkında ayrıca sana ilk buluşmada şunlar yapılır falan diye yönlendirmesi nedir yani o mu karar veriyor buna seni kontrol edip istediğini yaptırmaya çalışıyor gibi geldi
03 Yorumla
Soran8 aySimdi de beni terk etti gitti bulusmadigim icin numarami sildi ciddi olan adam
Cevap sahibi8 ayinan o kadar belliydi ki amacı olsun en azından seni kullanmasına izin vermeden kurtuldun geçmis olsun
Soran8 ayoyleymis demek ki yoksa bulusmayinca insan hemen numarayi silmez ki
Yaşlarınız yakın olsa 1 ay olabilir derdim de yaş farkı çok fazla. Hem de sen çok küçüksün yaşın da büyük değil. Ayrıca ilk buluşmada el ele tutuşuruz sarılma olur demesi de ne alaka yani. Bence ghostla gitsin. 26 yaşında eşek kadar adam yaşıtları kadınlardan yüz bulamayıp küçük kızlara yazıyorsa o adamda bir problem vardır.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
8 ayBir ay çok uzun bir zaman.
O kadar bekleyerek birini tanıma ihtimal çok zor bir ihtimal.
Her geçen saat ya da gün sizinle olmadığın garantisi var mı?
Yüz yüze bile kimi insan birbirini tanıyamazken sanal ortamda geçen zamanda birini tanıma ihtimali.
Boşa zaman kaybı olarak görürüm.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Hmm, durumu kısaca değerlendirip konuşalım tatlım. Öncelikle, sevgilin 10 saatlik mesafeden seni görmek için geliyorsa bu emek vermek anlamına geliyor ve bu ciddi düşündüğüne işaret ediyor olabilir. Ama dikkatli olmak lazım, daha tam anlamıyla tanımadan önemli adımlar atmak yerine, yüz yüze görüşmeyi tabii ki temkinli şekilde gerçekleştirebilirsin. Bu buluşmayı mutlaka kalabalık bir yerde yap ve güvendiğin bir arkadaşına ya da yakınına haber ver. Kendini rahat hissettiğin sürece işler yolunda gider zaten! Peki, sen ilk buluşmada nasıl bir hisse sahip olmayı hayal ediyorsun? 🧐😊
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
71Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
8 ayBen iki hafta sonra buluşmuştum dkdkkdk
23 Yorumla- 8 ay
Noldu sonunda
- 8 ay
Hala buluşuyor galiba 🤣
Soran8 ayshshhdhd cok kisa ya
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Güvendikten sonra buluşulur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 aySenin yaşın ve durumunu göz önünde bulundurarak tamamen gerçekçi ve güvenli bir bakışı açısıyla düşünmem lazım
1️⃣ Yaş farkı ve olgunluk
Sen 18 yaşındasın, o 26. Aradaki 8 yıllık fark, özellikle senin şu anki yaşında çok önemli olabilir.
18 yaşındaki biri hâlâ hayata yeni adım atıyor; 26 yaşındaki biri çok farklı bir hayat deneyimine sahip. Bu güç dengesi dikkat edilmesi gereken bir nokta.
2️⃣ Uzak mesafe ve sanal tanışma
Sizi sadece 1 ay tanıyan bir insanla fiziksel olarak buluşmak, özellikle uzun yol sonrası, duygusal baskı yaratabilir.
Sanalda görünen ciddi biri, gerçek hayatta da aynı mı, bu bilinmez.
3️⃣ İlk buluşma önerileri
Halka açık bir yerde buluş. (Kafe, alışveriş merkezi gibi)
Yakın bir arkadaşına veya ailenize haber verin nerede olacağınızı ve kimle olduğunuzu paylaşın.
Fiziksel yakınlık konusunda sınır koy Hiçbir şekilde sarılma veya el ele tutuşmak için zorlanma hakkı yok. Sen hazırsan, ve tamamen isteğinle olmalı.
Yanında kendi ulaşımın olsun, istediğin zaman gidebilmek için.
4️⃣ Güven konusunda gerçekçi düşün
Ailesine söylemiş olması iyi bir işaret ama bu tek başına güvenilirlik garantisi vermez.
İlk buluşmada samimiyetini ölçmek için uzun süre yalnız kalmamaya özen göster.
-24 Yorumla- 8 ay
Nasıl tanıştınız ki
kendi açımdan bakarsam çok fazla yaş aralığı - 8 ay
Tmdir pardon ben soran kişi zannettim sizi
8 ayBir erkeğin senin için taa Antalya’dan İstanbul’a gelmesi çok da büyük bir anlam taşımamalı, inan bana. Normal bir kadın bile çağırsa, muhtemelen yine giderdi. Hayatın henüz çok başındasın; saf demeyeyim ama tecrüben az, dünyayı yeni tanıyorsun. Üstelik çoğu erkek bu tarz şeyleri ailesine bile anlatıyor. Bu yüzden, böyle davranışları senin için yapılmış büyük fedakârlıklar olarak görme.
Sana bir abla tavsiyesi: birkaç yıl sonra, yani 3-4 yıl geçtiğinde, şu anki düşüncelerinin çoğu değişecek. Bugün yaptığın seçimlerin bazıları için pişmanlık duyma olasılığın yüksek. O yüzden şimdi yaptığın seçimleri çok büyük anlamlar yüklemeden, sakin bir kalple değerlendir. Zaman sana her şeyi gösterecek Ablacım👍21 Yorumla- 8 ay
Verecek diye düşünmüştür
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayGenç kardeşim 18 yaşındasınız çok tecrübesizsiniz lütfen dikkat edin bir ayda İlk buluşmada el ele tutuşuruz sarılma olur gibi şeylere konuşmak dünyanın en saçma sapan şeyidir :) daha yeni tanışmış sizinle ailesini anlatmak nedir bu neyin Acelesi veya gerçek mi bu size böyle söyledi Gerçekten böyle mi Bunu da bilemiyoruz. Antalya'dan İstanbul'a gelip sizi görmek istiyor Her hafta bunu mu yapacak Bence siz kendinize daha uygun birini bulabilirsiniz hem yakın hem de böyle alelacele Aileler tanışsın modunda biriyle değil. Sizin kızınız olsa böyle biriyle tanışmasını görüşmesini ister miydiniz?
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
8 ay1 kere sanaldan neden sevgili oluyon herkesle kolay kolay hem de çok kısa sürede sen çok saf olmalısın
Hem mutlaka fotoğraflarını görüp senden etkilendiği için seni görmeye geliyor
Hem aranız da çok yas farki var
Hem İnternette yeni tanıştigin birisinin her dediğine kolay kolay da kanmamalisin..
Dünya da başka erkek mi kalmadı Allah aşkına sanal dan tanımadığin etmediğin yuz yuze görmedigin birinin sözüne inanıyon..
Yol yakınken ayrıl yoksa çok pişman olun soyleyim Hem dünyanın sonu değil onunla konuşmazsan..
Benden demesi.
10 Yorumla
8 ayAranızdaki yaş farkına baktığım zaman 7-8 yaşında bir fark var ilişkilerde en fazla 5-6 yaş olması taraftarıyım En çok bu yönü severim ama bu konuda sen bilirsin Ben şahsen sanaldan tanıştığım birisiyle bir ayda görüşmeye karar vermezdim iyice tanımak isterdim Hatta görüntülü konuşuyorsan onun ailesi ile akrabalarıyla annesi babası ile de bence tanışıp konuşman Ondan sonra görüşmeye gitmen daha doğru olurdu çünkü sanal platformlarda kimin gerçek kimin yalan söylediğini veya nasıl göründüğünü bilemezsin adam Sana mükemmel görünür bir ay boyunca ama psikopatın tekidir ya da ailesinde sıkıntılar vardır O yüzden iyi bilmen gerekiyor ailesinden birkaç kişiyle de görüşmeye bak derim Hatta yüz yüze görüşmeye Gidiyorsan da yalnız gitme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBak hayatım , 26 yaşında ki bir çocuk 18 yaşında ki bir kızdan ne bekleyebilir ? Sen resmi olarak reşit olabilirsin ama ergenligini tamamlamadın. 24 yaşında tamamlanıyor. Senin 26 yaşında ki bir çocukla ne işin olabilir ? Abin lan o senin abi demen lazım. Çocuk senden kaç büyük lan. Bence o çocuk pedofilidir diye düşünüyorum. Neden kendinden yaşça küçük birisine ilgi duysun? Ayrıca senin hayatta hiç ideallerin ya da hedeflerin yok mu? Üniversteye gitmeyecek misin? Hayatta yapmak istedigin başka bir şey yok mu? 18 yaşında mı evleneceksin? O çocugun ailesinin seni bilmemezinin bir önemi yok. Senin ailen o çocugu biliyor mu? her şey karşılıklı onun ailesi'de senin ailende birbiriminizi tanıyor mu? 1 insan 1 ayda tanıştıgı bir kıza ki bu kız 18 yaşında sarılalım vs. diye konuşabilir ? Bu çocuk kardeşim mı gevşek mi güzel kardeşim mi bence hepsi diye yorumladım. Hadi farz et ki gittin buluştun elalemin tanımadıgımız çocuguyla sana zarar vermeyecegini nerden biliyorsun?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayDaha ilk aydan seni ailesine anlatan (veya bunu iddia eden) kişiden ve fiziksel temastan bahsedip bunun yolunu yapan birinden hayır gelmez. Ayrıca henüz ergenliğindesin, oysa bir yetişkin. Senin için ne yaptığına değil, senin için neyin iyi olduğuna bak. Aksi halde kolayca manipüle edilirsin.
10 Yorumla
8 ayO oraya gelirken görüşecek en az 5 kız ayarlamadıysa bende ben değilimdir. ya da gelmesi bir iş sebebiyle gerekmiş de bunu senin için yapıyorum deyip duygusal baskı kurmuyorsa ben yine ben değilimdir 🤣🤣🤣 ilişkilerde yaş farkına hiç takılmam ben fakat senin yaşında önemlidir senin takılabileceğin maksimum üst sınır yaş zorlasan 21-22 dir. Bu duygusal baskı işini kullanarak senden bazı şeyler talep etmeyecekse ben hiç ben değilimdir. Yapman guzum etmen guzum. Sen gençsin konu komşundan bul annem.
229 Yorumla- 8 ay
36 yaşında evde kalmış tecrübe konuşuyor hahahaha :D :D :D
- 8 ay
@YüzsüzSuratsız bence evde sen kalmışsın ve kalacaksın hayatına 100 kişi de girse evde kalmış olmaktan kurtulamazsın 🤣🤣🤣
- 8 ay
erkek evde kalmaz, erkek yaşlandıkça para sahibi olur paran varsa yancıkta oynar sikkin kukucukta :D
- 8 ay
@YüzsüzSuratsız çşşşşş haaaa ne ayarsız insansın erkeklikle cinsiyet ve adamlık hep farklı şeyler birbirinden ya, öyle değil o işler misal hayvanlar dünyası filan ne deyim daha …. İyi günleeeerrrr
- 8 ay
adamlığı son kullanma tarihi geçmiş buruşuk karılardan öğrenecek değiliz :D
- 8 ay
Bi de senden on kat iyisini koymuşum kapıya çoluklu çocuklu aile sahibi insanım herkes kendi derdine yanar bu hayatta seninde fazlaymış derdin
- 8 ay
@YüzsüzSuratsız ukala dümbeleği seni
- 8 ay
buruşuk kukulu :D
- 8 ay
@YüzsüzSuratsız bi de sonu sız siz süz ile biten bütün şeyler işte uzun yazmaya değmez sana
- 8 ay
@YüzsüzSuratsız terbiyesiz hadsiz senin gibi zurnaların herzelerini bilen kadınlardan rahatsız olman çok anlaşılabilir bir durum
- 8 ay
Bunlar yaş aldıkça param artıyor kızlar bana gelir sanıyorda yaş aldıkça tipleri kayıyor çalışmaktan çöküyorlar çoğunun yaş aldıkça parası yok 50 60k anca alıyorlar yaş arttıkça para artıyor dediği de bu işte genç kız ne yapsın sizin gibi sarkmış fakir bunakları
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd sizin yüzünüze kimse bakmaz, para herşeyi satın alır
- 8 ay
@YüzsüzSuratsız senin yüzüne hiç kimse bakmaz 50k paranla aç karnını doyuramazsın
- 8 ay
şu an türkiyede çalışanlar arasında 50 k ve üstü kazanan sadece %15 geri kalanların hepsi aç köpek sen de öylesin :D
- 8 ay
@YüzsüzSuratsız %15 mi 😄😄😄 mal oğlu mal ülkede fakirlik var millet açız diyor sende aç köpeğin önde gidenisin hem yaşlısın hem açsın o sündük vücudun çöp kadar değerli değil
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd bilimsel olarak geriizekalı aç köpek türk havla :D
- 8 ay
@YüzsüzSuratsız bilimsellik ne demek onu da bilirmiş man kafa 😄😄 sarkmış gündi sen adam olsan bu sitede gezmesin sırtlan gibi dolanıyorsun 50klık aç Kürt köpeği 😄😄
- 8 ay
ben kürt değilim
- 8 ay
Abla bu bice aldırma kuyruk acısı var havlıyor
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd bacım Kürt ne alaka amca güzel kardeşim biri okeyde Kürtler ne alaka bnde kürdüm ama bir pislik değilim
- 8 ay
@Galaxynur34Xx niye havlıyormuşum ben
- 8 ay
@YüzsüzSuratsız ne bilim köpek olduğuna göre sen daha iyi bilirsin 🤣
- 8 ay
@Galaxynur34Xx Türk demiş ablacım görmüyor musun pspu çocuğunun teki
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd neyim artık karar verin
- 8 ay
@Kdodkdkdkdmd güzel kardeşim olabilir arkadan yemeden akilanmiyo bunlar ndjjd
- 8 ay
@Galaxynur34Xx güzel kardeşim ne be :D
- 8 ay
@Galaxynur34Xx karşında yere otursam dilimi çıkarıp köpek gibi solusam naparsın ki
- 8 ay
@YüzsüzSuratsız mal aq
- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
8 aySakın inanma Pişman olacağın şeyler yapma yani 1 aydır tanıdığın birine bukadar güvenme
1 insan 1 ayda değil 1 yılda zor Tanılılıyor.
İş işten geçtikten sonra nekadar pişman olsan yetmez.
Temkinli ol egerki buluşacaksan Yanında biriyle git arkadaşınla falan ya da kuzen kız kardeş abla Bi dediklerime Kulak as20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayÖncelikle kız kardeşimle aynı yaştasın ve tam anlamıyla kız kardeşime der gibi diycem abim zaman kötü insanların içini malesefki oluyamıyoruz aranızda oldukca yaş farkı var buluşucaksan kafe gibi mekanlarda bulus kimsenin olmadıgı yerlere gitme otelmiş vs asla anldın sen orası senin bölgen insanlrın oldugu yerlerde buluş ek olarak savaş sanatlarıyla ilgilenen biri olarak kasık kulaga dirsek. Buruna dirsek gibi seyleri mecbur kalırsan aklında tut bukadar uyarmam kız kardeşim gibi görmemden seni cocuga bi kelimem ön yargım yok genele sesslendim
259 Yorumla
Soran8 ayBu cocuk zaten sali gunu geldi İstanbul'a o gunden beridir burada teyzesinde kaliyo o kadar yol geldim diyor
Cevap sahibi8 ayİsterse uzaydan gelsin o fark etmez sen benim ne demek istedigimi anladın güvenmiyorsan bulusma güveniyorsanda icindne geliyorsada dediklerimi uygula
Cevap sahibi8 ayOnayladıgın iyi olmus dkdmdm
Cevap sahibi8 ayCmxmmx 🤨
- 8 ay
@Realsthh bişey dicem benimde tanıştığım bir çocuk var kiralık ev tutucam orada biraz vakit geçiririz diyor ama ben katiyen olmaz diyorum sizce eve meve Çağıran birinin niyeti %100 kötümüdür
Cevap sahibi8 ayErkek ve birsürü erkek kafası görmüş biri olarak affedersin ama amac bel altı
Cevap sahibi8 ay@Realsthh türkce hocasımısınız niye bukdr takıldınız gülme olarak yaptım hahaha yazmak sacma geliyor
- 8 ay
Niyeti kötümüdür bilemem ama bir kadınla erkek başbaşa kalırsa üçüncüsü şeytan olurmuş sen yinede temkinli ol bence seven erkek evime gel demez amacı eğlenmek inan sen böyle devam et onun için daha değerli olursun onun o teklifini kabul edersen seni takılmalık bir kız olarak görür. Eğer onun bu teklifi hoşuna gitemdiyse bunu ona açıkça söyleyebilirsin eğer bunda hâlâ ısrar ediyorsa niyeti kötüdür
Cevap sahibi8 ay@Realsthh Üçüncünün seytan olcagını kim dedi
Cevap sahibi8 ayYok begenemedim
Cevap sahibi8 ayK. b dobra bir karakterim kalp kırmaktan cekinirim lakin icimdekileri saklamam
Cevap sahibi8 ayMuhamedin hadislerinin cogunun zamanla insanların ekleme oldugunu düsünüyorum sadece o yüzden
Cevap sahibi8 ayEncok sevdigim söz seydir mesela merhamet etmiyene merhamet edilmez ne güzel sözdür
Cevap sahibi8 ayYa hafızsınız ya dini inancınız güclü ek olarak türkceye verdiginiz degerde yüksek
Cevap sahibi8 ayBuhari tevhid 2 peygamberimiz
Cevap sahibi8 ayOrdaki merhamet etmiyen allah tabi
Cevap sahibi8 ayGenelde bu zamanda dini güclü olanlr türkce gibi kavramlara salıyor türkce gibi kavramlara önem verneler dine inananlara salıyor ya tuafıma geldi
Cevap sahibi8 ayBeni hic tanımıyorsun kısaca özet gecicek olursak 9 yasında annesi ve babası yarıda koymus sokaklarda banklarda kısın ortasında soguktan ölüceken allahın merhametiyle birsürü kedinin ısıtmasıyla hayata klıp hafızlık yurdunda kalıp 10 yasında hafız olmus biriyim ben yusufun kuyudaki haliyim ordan allah isterse cıkar mısıra sultan olurum istemezse istedigi yere koyarım bunları normalde anltmam anlatmamın tek nedeni insanların ön yargısından sıkılmıs olmam
Cevap sahibi8 ayKısaca Salamtu lillahi yani ben allaha teslimim :)
Cevap sahibi8 ayEstağfurullah Bir şey demek isterim, beni yanlış anlama. Ablamsın ya da kardeşimsin gözümde. Anlatılan ve bilinen bir hikâyedir: Bir gün zengin bir adam berbere gider. Adam traş olurken berber, gariban bir kelin kafasına vurur ve der ki ‘Kalk!’ Kelli, kalkar ve yerine zengin adam oturup traş olur. Traş olduktan sonra zengin adam kalkar, kendi atına biner. Az zaman sonra bir ses gelir; berber bakar ki zengin adam atıyla kaza yapmış ve oracıkta ölmüştür. Berber adama der ki: ‘Ağır olmadı mı?’ Adam cevap verir: ‘Ben razıydım, lakin Keli’yi yaratan Allah razı olmadı.’
İşte bu, insanları dış görünüşlerine göre yargılamamamamız gerektiğini gösterir. Allah’ın sevdiği kul kim bilir, belki de odur. Her şey bir anda tepe taklak olabilir.
Benden istesemde Ebu Celil olmaz kalp kırdımı düsüncesi bille uykularımı kacırabiliyor cünkü ; benden olsa olsa bu kaderimle hz Yusuf ve Ali olur 🤨
Kafanı karıştırdıysam kusura bakma abla
Allah yolunu her daim aydınlatsın, kalbini huzur ve mutlulukla doldursun. Gücünü, sevgi ve iyilikle çoğaltsın. Amin ☺️” hakını hellal et
Cevap sahibi8 ayAbla kelimesi büyük olan insanlar icin kullanılmaz saygı icin kullanılır karsıdan kadın hanım efendi gectiginde gözlerimizi yere cekeriz rahatsız olmasın diye mesela bunlar tamamen yetiştirilme tarzı kalbin neden kırık
Cevap sahibi8 ayCocuken evde mutluluk bulamazdım hergün annem babam kavga ederdi okulda hayaler kurardım kalemlerin birini annem birini babam birini kardeşim birini ben kalem kutuyu araba yapardım böyle sanki bir yere gitmişiz mutluymusuz gibi hayal kurardım sonra eve giderdim bu hayal olur umuduyla asla olmazdı kavga gürültü birgün annem bana dediki her zamanher istegimiz hayalimiz olmaz ben bunu cok erken ögrendim işte bir kavgada kul kafesini devirdiler kus uctu sobaya kondu cayır cayır yandı cocuklugum hayalerim o kusla o gün orada yandı ben kendimi bilsim bileki kalbimde kırılcak parca yoktu belki duyarsında sana umut olur bana bu gecmiş pek umut olamıyorda 😅 burcun ne cok inanmam ama merak etim acıkcası
Cevap sahibi8 ayAnnemin burcu annemden düsüncek olursak degişiklige bayılır evdeki esyalaeın yerini degiştiren sonra orman yürüyüşlerini seven biri derdüm kovayı dünya maalesef hasas kalplere kötü
Cevap sahibi8 ayGenel olarak savaş sanatlarından karete muay thai krav maga kali bjj telweando kickboks tut astroloji ruhsal ilimler hz yusufun rüya yorumlma ilimi müzik aletleri ney elektro gitar tambu darbuka bateri piyano eski arabalar motorlar herseye ilgim var hani inanmadıgım seylerede ilgim var anlarsın ya insan cogu şeyle inandıgı icin degil kafasını dagıtmak icin ilgilenit
Cevap sahibi8 aySaydıklarımın hepsini kendimi bildim bileli yapıyorum yoksa ben üşütürdüm kafayı gerci nekadar üsütmediysem artık 🤔🤨😅
Cevap sahibi8 ayMesela der ya oguz atay delirmek albayım delirmek kim billir ne güzel şeydir benim basıma ne gelse şu aklımdan geldi heh tam ordayım ben
Cevap sahibi8 ayKarşında sadece karetede siyah üçüncü dan var 😄
Cevap sahibi8 ayKarete zihinide geliştirir savaş sanatları satranc gibidir rakibin hamlesini düsünmelisin
Cevap sahibi8 ayNe iş yapıyorsun sen
Cevap sahibi8 aySenin yazman gerekli cünkü hedbaı yeni actım
Cevap sahibi8 ayXp yetersiz gelicektir
Cevap sahibi8 ayYetersiz geldi 😄
- 8 ay
@Bilnmez_yy net uzak dur.
- 8 ay
Ne güzel yazmışsınız elinize sağlık 🌸
Cevap sahibi8 aySorunun sahibi soruyu silermisin özel konuyu girdikte tsk ederim
8 ayYalnız gitme ilk buluşma olduğu için güvendiğin bi arkadaşınla git. Bu duruma bozulmazsa seni anlayışla karşılarsa ki karşılaması gerek çünkü öyle bir devirde yaşıyoruz ki kimseye güvenilmez bunj oda biliyor ve sana hak vermesi gerekiyor. Seni gerçekten seviyorsa bu güveni ilk buluşnada sana verip ikinci kez buluşmak isteyecektir o zaman yalnz gidersin
00 Yorumla
8 ayBen şunu söyleyebilirim. Burada yorum yapan kızların çoğu o oğlandan daha tehlikeli. Muhtemelen kendileri için zahmete girecek bir erkek olmadığından senin de bunu tatmanı istemiyorlar. O kişiyi tanıyormuş gibi kesin yorumlar yapıyorlar. Gerçekten pislik insanlar.
00 Yorumla26 yaşındaki bir adamın 18 yaşındaki kızla işi ne şaka mısınız? Buluşma tabikide yok ciddiymiş aileye söylemiş 1 ayda buluşmadan neyin ciddiyeti bu seni tavlamak için ciddiyim aileme söyledim diye manipule ediyor zaten yaşın küçük sende inanıyorsun sil at o adamı 26 yaşındaki erkekler 18 yaşındaki kızlara kardeş gözüyle bakarlar.
320 Yorumla- 8 ay
Ya da tam tersi mesela o kızın o adamla ne işi var? Şahsen ben seni tercih ederim yaşın yaşıma uygun. Biz de mi sevgili olsak mesela dediğimiz de biz uyumlu oluruz niye yaşlar yakın ama bu çok saçma bence de zekaları yok
- 8 ay
@sultankalavun Kız daha 18 yaşında küçük olgun düşünebilecek yaşta değil kanabilir erkeğin sözlerine fakat 26 yaşında bir erkek olgun olmuştur artık düşünceleri az çok oturmuştur amacı tamamen kızı kandırmak bu yüzden küçük kızları bilerek seçiyorlar daha kolay kandırırım diye...
- 8 ay
olabilir ben evlenmek istediğim için yaşıtım bakıyorum sende öyle yaparsın normal olarak ama sapıklar başka
Soran8 ayyok cidden konustum tum ailesiyle arkadaslari da dahil
- 8 ay
Buluşmadıktan sonra konuşman bir şey ifade etmez sen bu çocuğun aile ortamını gördün mü içlerinde bulundun mu çevresine bu çocuk nasıl diye sorma fırsatın oldu mu? Hiç kimse gerçek yüzünü konuşmalardan göstermez. Bizzat senin görüp onu izlemen analiz etmen gerekir bu olanağında yok üstelik daha çok küçüksün başka hayallerin hedeflerin olmalı sevgililik en son düşüneceğin şey olsun bak çok pişman olursun ablam
Soran8 ayBen bugün bulusmadim zaten Allahtan geri donmus bulusmadigim icin yani sariliriz opusuruz falan diyince suphe ettim o yuzden
- 8 ay
Selam bizden olur mu Eylül ne diyorsun
- 8 ay
nerden düşünebiliriz
- 8 ay
Adı Eylül olan kız benim kaderim olacakmış bana yıllar önce rüyamda tebliğ edildi
- 8 ay
Zengin değilim diye büyük ihtimalle.. zengin ve keko olsam hemen kucağa gelirdin tipik kezban hareketleri
- 8 ay
Seni ne elde edecek yelloz
- 8 ay
Soru sordum ne bok olduğunu belki ettin git kekolar sksin * kezban gotunu kaldırmışlar belli ki
Soran8 ayArkadașlar lütfen mesaj yazacaksak özele yazabilir miyiz
Gizli Üye(30-35)8 ayBen sanaldan tanıştım 3 ayımız olacak 2. Ayımızda geldi buraya uzak mesafeydi çok şükür güzel giden bir ilişkimiz var bu hafta tekrar gelecek her akşam görüntülü konuşuruz gün içerisinde de iş dışında konuşuruz kendi ailesi beni bilir benim ailemde de ablalarım onu bilir dün teyzesi ile konuştum birbirimizi seviyoruz inşallah Allah nasip ederse de evlenmeyi düşünüyoruz soranlarada arkadaş vasıtası ile tanıştık diyoruz.
10 Yorumla
8 ayKapalı alanlarda buluşmak yerine açık , herkesin olduğu alanlarda buluşursan bir şey olmaz. Sadece her ailesi bilen ciddi olmuyor. Bunu bil ve ona göre görüş. Buradakilere de çok bakma. İnsan, birlikte zaman geçirilerek tanınılır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayÇok yanlış yapıyorsun ama hata etmeden anlaman mümkün değil çünkü dik kafalı siniz anne babama anlatman gerekir gelip ailenle tanışması gerekir ki kaldı ki yaşın çok küçük şu an 20 sonrası keşke bunla olmasaydım diyeceksin 20 den sonra asıl ne istediğini seveceğini anlıyorsun ve senden büyük yaşına yakın biri ile daha keyifli olur her şey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayEğer iyi biri olsaydı 18 yaşında biriyle konuşmazdı. Ben burada artniyet arıyorum ne yazık ki. Görüşmemeni ve bir daha konuşmamanı tavsiye ederim bir ablan olarak.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBulusabilirsin ama bence aranizdaki yas farki cok fazla, eger birbirinizi seviyorsaniz ve zaten en iyi yuz yuze birbirinizi daha iyi taniyabilirsiniz diye dusunuyorum, birkac kez bulusursun eger iyi biriyse ve birbirinizi severseniz olur diye dusunuyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySen daha gözünü açmamışsın, karşı taraf feleğin çemberinden geçmiştir. Öyle senin gibi kaç kızla görüşüyor kim bilir, amaç belli hevesini alıp bırakacak. Kafanızı kullanın her gördüğünüze güvenmeyin. Yaş 18, kandırılmaya müsaitsin. Uzak mesafe ilişkilerinde her zaman üçüncü kişi vardı.
00 Yorumla
8 aySanalda sevgili olunmaz. Sanaldan tanışıyor olduğun biri olabilir çok çok. Buluşursun beğenirsğn o da senden elektrik alır ondan sonra sevgili olursun veya olmazsın. Yani senin şu anda zaten bir sevgilin filan yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. 26 yasinda ki biri 18 yasindaki birine bakiyorsa cokta iyi birine benzemiyor bence bulusma
64 Yorumla- 8 ay
gördüğüm en haklı yorum olmuş
- 8 ay
27 yaşındaki biri ki hiç sanmıyorum en az 30 vardır bu yaştaki birinin 20 yaşında ki birine bakması peki nasıldır
- 8 ay
@Bilnmez_yy benden bahsediyorsun sanirim 🤣🤣 ben iyiyim diye bir idda koydugumu batirlamiyorum soru soruldu ben fikrimi belirttim ayrica 27 yasindayim inanmiyorsan kimligimi gosterim dicemde kimlikte kucuk yapmislar 25 yasindayim 🤣🤣🤣
- 8 ay
@herangibirisii tesekur ederim ama gercekler
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
8 ayBu kadar katil manyak sapığın hergün attığı memlekette bu telaşınız hevesiniz yeni kurbanlar olmak için mi? 18 yaşında neyine güveniyorsun cahil cesaretine mi yoksa hiç tanımadığın adama mı
10 Yorumla
8 ayBu kadar hızlı giderseniz kaza kaçınılmaz olur demedi demeyin
20 YorumlaRandom yerine keşke düzgün kelimeleri kullansanız ☺️. Lütfen dili fakirleştirmeyelim☺️
21 Yorumla
8 ayKıyamam, yıl 2025, hala soruluyo bu.
Gerçi genç çocuksun daha, doğal.
Buluşmayı yapılandırmamak lazım, bu olur şu olmaz diye. Kalabalık yerlerde görüş
00 Yorumla
8 ayburay kadar gelip sorduğuna göre sende güvenemiyorsun haklı olarak bence içinden ne geçiyorsa onu yapmalısın kesinlikle güvenme 1 ayda tanıyan birisi hemen buluşmaya gelmek istemez hadi onu istedi elini tutup sarılmak istemez yanına gelince bile en azından izin almalı aranızda baya yaş farkı var o yaştaki birisi ciddi düşünse kendi yaşıtına yakın biriyle düşünür kendinden 8 yaş küçük biriyle düşünmez.
00 Yorumla
8 ayBirine konum gönder hep arabası falan varsa arabasının plakasını da gönder neler duyuyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayLa ilk buluşmada düt var. Benim 1. 5 yıllık erkek arkadaşım Antep den Kocaeliye gelmedi gelecem dedi buluşacaktık gelmek yerine tatile gitmeyi tercih etti. Bence buluş...
10 Yorumlabuluşulabilir ama sen çok ufaksın. bence baş başa görüşme. tek gitme yani görüşmeye. emniyetli kalabalık bir yerde görüş.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 1 aydır konuştuğun adama güvenipten buluşmamalısın güvenmemelisin başına bişey gelir gencecik kızsın
10 Yorumla
8 ay18 mi ben 24 üm 18 yaşındaki birisiyle sevgili olmama yaş farkı çok diye ve daha küçük diye o yaş
20 Yorumla
8 ayHayır ama ya öule şeyler olmasın lütfen dikkatlı ol yaaa buluş kahve ic ama kendini koru nolur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
8 aySiz kafayı yemişsiniz 1ayda buluşması , ne sarılması hem ailesine anlattığına nasıl ikna oldun çocuğum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sevgilim diyosun ama buluşmaya güvenmiyosun bu ne lahana bu ne perhiz turşusu
Olur var olmaz var yani buluşmadan sevgili olmak ne
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayAdam 26 yaşında sen 18.
Sen daha 20 bile olmamışsın.
Bir kadın 20 yaşın altındaki biriyle 25 yaş üzeri biri buluşuyorsa tek niyeti yataktır. Hevesini giderip yoluna bakar. Asla kabul etmemelisin. Onun aklı fikri bacak aranda00 YorumlaTek başına buluşma bir cafe ya da açık alanda buluş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 8 yaş büyük ve sen daha çok gençsin farkındasın dimi kendini koruyamazsın
10 YorumlaSanaldan sevgili falan olmaz, geçin bunları.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBence bu ilişki yürümez o kadar uzak ve yaşıda büyük güvenme derim. Ailesi falan herkes bilmesi bir boka yaramıyor erkekler zaten saklamaz böyle şeyleri
10 Yorumla
8 ayYaş farkı çok fazla. 1 ayda kısa bir zaman bence buluşma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayHerkes bir şansı hak eder kalabalıl kafe bildiğin biyer olsun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Buluşmaya Bence kişilerin konuşması ve Anlaşması yön verir
00 YorumlaYani çok iyi değil evet ama kalabalık bir ortamda buluş bari
00 YorumlaRekor bende mesaj attım 4 saat sonra buluştuk ehehehühe
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
8 ayFazla erken ve 26 yaşındaki eleman sana neden bakıyor hiç düşündün mü
01 Yorumla- 8 ay
A**cık nolmuş 26 yasındaysa sıkıyosa acuna da laf et yraam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
8 ayBence bir 10 sene tanı sonra buluş. Bu devirde kimseye güven olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
8 ayKalabalık bir yerde buluş, vakitlice buluş. Çok dikkat et
01 Yorumla- 8 ay
Bir de çok yaklaştırma yanına. Mesafeni koru. Ama bence buluş, gör sonra pişmanlığını yaşama. Yaş farkı çok diyenler olmuş. Normal bence.
8 ayYasın cok kucuk ve o yastakı bırı sevmesı senı bıraz dogru olmayabılır. lütfen dikkat et kendine
00 YorumlaKendi kuyunu kazmisizn devam kı kız kafası bi başka üzgünüm kusura bakmyn
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
8 ayMuhabbetin yoğunluğuna göre değişir
Ancak antalya...
Dikkatttt
00 Yorumla
8 ay1 ay erken en az 4 ay olmalı. Tanımak, güvenmek önemli, anlaşmak gerekir mutlaka.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayBu zamanda kadın erkek herkese güvenmemek lazım isterse dünyanın öbür ucundan gelsin
00 Yorumla
8 ayBulus ama ne sarılmak ne elını tutmak zorunda degılsın ve tenha yerlere girme bence. Bu arada yaş farkınız cok bence daha kucuksun sen Umarim bunu kullanmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayGüveniyorsan buluş o zaman ama niye bu kadar çok yaş farkını normalleştiriyorsunuz anlamıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ay26 yaşında kocaman adam utanmıyor mu o? Niyeti kötü onun asla buluşma. Kendi yaşına uygun birini bul
19 Yorumla- 8 ay
Acun ve Cem Yılmaz'ın da maalesef sevgilileri var Onlara niye ses etmiyorsunuz
Cevap sahibi8 ayOnlara da karşıyım. Kendi babası yaşında adamla evlenen kızlar da yanlış tercih yapıyor
- 8 ay
Vallahi yanlış anlama para olunca kimse karşı olmuyor ama adam fakirse yanlış değil mi
Cevap sahibi8 ayBen böyle düşünmüyorum. Şahsi fikrim 30 yaş benden büyük biriyle sırf zengin diye evlenmem
Cevap sahibi8 ayAdamdan, kendimden iğrenirim. Nasıl yatıyorlar aynı yatakta?
- 8 ay
Vallahi para cepte olsaydı öyle bir yatardın ki hiç inandırıcı gelmiyor fikrin
Cevap sahibi8 ayAnanla karıştırma beni
- 8 ay
Anamin tirnagi olamazsin ve ayrica bir kadin olarak utanmiyor musun başka tanimadigin bir kadina iftira atiyorsun
Cevap sahibi8 ayİlk iftira atan sen değil misin? Zengin görünce yatardın falan ilk sen söylemedin mi? Beni hiç tanımıyorsun ama benim hakkımda böyle iğrenç şeyler tahmin ediyorsun. Git ilk önce önyargili olmamayı öğren, kadınlara iftira atma
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. ortalık bozuk dikkat edin tabiki evlilik gibi ciddi bi konu için çok erken daha çok konuşulup görüşülmesi gerekir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayYa baştan aşağı sallama olduğu o kadar açık ki!!
Yapmayın bunu.
02 Yorumla
Cevap sahibi8 aySeni görmeden neden herkese anlatsın.
Buluşmaya karar vermediyseniz neden gelsin.
X:Necati...
Soran8 ayValla sallama degil ya annesiyle dahi konustum
Gizli Üye(25-29)8 ayGelmiş yani buluş Dişarda bişey yapamaz cafeye gidin yeşillikli kafeler oturun yemek falan bitti işte
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem