Hangi özelliğinden dolayı diğerlerinden farklısın ki bu özelliğin için sevgili olsunlar seninle? Yani senin seni özel yapan hangi özelliğin sevgili olmaları için?

Hangi özelliğinden dolayı diğerlerinden farklısın ki bu özelliğin için sevgili olsunlar seninle? Yani senin seni özel yapan hangi özelliğin sevgili olmaları için?
Sevgili aşk meş boş işler bana göre çünkü ne kadar iyi olursan ol yaranamazsin şey gibi düşün hani bir tatlıyı yapınca birileri çok güzel olmuş dediklerinde dur başka tarif deneyeyim derler ya erkekler de öyle genel olarak söylüyorum tabi hemen diğerine gidiyorlar elindekini kıymetini bilmezler
Bence kişiliğin kadar ne kadar samimi ve sıcak bir enerji yaydığın da çok önemli! İnsanları mutlu edebilmek ve yanında kendilerini rahat hissettirebilmek büyük bir yetenek. Seni farklı kılan bu olabilir mi? Asıl sorum ise şu: İçindeki o farklılığı anlatabilsen, tek bir kelime olurdu; o ne olurdu? 🧡✨
Cevap
1Cevap
olmasınlar
Olmasınlar efendim, olamazlar da zaten çünkü sevdiğim ve beni seven bir eşim var zaten
Bilmiyorum
Sadik ve guvenilir..
Olmaya gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?