Buluşmayan sevgili?

3 yıllık bir ilişkim var toplasanız 10 kez falan buluşmuşuzdur aynı şehirdeyiz mesafe maksimum 1 saat sürebilir hep erteliyor beni bahaneler sunuyor ama bahane değil deyip duruyor kaç defa kavga ettik ayrıldım bir iki gün konuşmadık yalvardı affettim yine aynı kavgayı defalarca yaşadık tüm gün sadece mesajlaşmak istiyor çok tembel üşengeç yine aynı şeyleri yapıp ilgisiz bırakınca soğuk davrandım fark etti tamam buluşalım dedi bu sefer ben buluşmak istemedim ama üstelemiyor bile çıkıp gelmiyor işi falan da yok işsiz, bana sürekli beni sevdiğini söyleyip duruyor ama bir icraat yok. yine ayrılacağımı söylediğimde ciddiye almadı sakinleşince yaz öpüyorum deyip duruyordu ben de yazmadım deprem olunca aradım ve telefonumu açmadı (bunun da kavgası vardı evde rahat konuşamıyor diye açmıyordu) ben de dönüşü yok bu saatten sonra dedim engelledim. bir kez aradı açmadım bir daha da aramadı mesaj atmadı sms falan açıktı. tek bir çaba yok ayrılmayayım diye bile çaba göstermeye üşeniyor. ağlayamıyorum bile bir sebep bulamıyorum. nasıl bir durum bu kimseye anlatamıyorum bile bıktım niye bu kadar sorunlu bu?

Güncellemeler
9 ay
hala barışacağımızı düşündüğüne eminim ayrılığımı bile ciddiye almıyor
Buluşmayan sevgili?