Sevgilim cimri mi yoksa beni mi sevmiyor?

dördüncü aydan beri benimle tanışmak isteyen bir adama sonunda tamam dedim. Bir aydır birlikteyiz ve beni aşçılık yaptığı yere çağırdı gel göreyim seni diyerek. Kız arkadaşımla gittim. Birer porsiyon makarna yedik derken ben de kalktım ödemeye gittim. Adam ordaydı ve beni gördü hesabı öderken. Yerime döndükten sonra kız arkadaşım, aslında adamın ödemesi gerektiğini çünkü onun ısrarı üzerine orada gittiğimizi söyledi. Ben aldırış etmedim ama aslında dediği doğruydu. Bu olaydan bir kaç hafta sonra ben ona acıktığımı söyledim telefonda. O işteydi ve bana ısmarla bizden yollatiym sana dedi. Ben de denemek istedim ve tamam dedim. İstediğim yemeği ona telefondan bildirdim ve borcum ne kadar diye sordum. Bana fiyatı söyledi ben de tamam deyip siparişi vermiş bulundum. Yemeğim geldi. Siparişimi getiren adama Parasını ödedim. Ama aklımda kalan şey neden bi yemeği bile ödemediği. Bir erkek ciddi düşündüğünü söylediği bir kadının yemeğini normalde kendi ödemez mi? Doğum günüm geldi geçti orada da hediye almadı. Bana çok tuhaf geliyor. Sizce ne yapmalıyım? Bu arada almanyada yaşıyoruz para durumu iyi normal yani.

Sevgilim cimri mi yoksa beni mi sevmiyor?