Kendisine dair hatırladığım tek detayın çalıştığı yer ve yüzü olan bi kızı nasıl bulabilirim?

Ben Sancaktepe'de yaşıyorum ve çalışıyorum, bahsettiğim kız da büyük ihtimalle Tuzla'da. Geçen yılın Temmuz ayında kuzenimi ziyaret etmek ve kitap alışverişi için Tuzla sahildeki Penguen kitabevine gitmiştim. Kitapların yerini sorduğum bir kız vardı. Muhabbeti ve ilgisi bayağı bir hoşuma gitmişti. O da almayı düşündüğüm kitapları okumayı seviyordu ve kitaplara bakarken ayak üstü onlar hakkında konuşmuştuk. O kız belki de günlerce, haftalarca aklıma takılmıştı. Bu tarihten sonraki farklı tarih ve zamanlarda hem hafta içi hem de hafta sonu gündüz ve akşam saatlerinde kendisini bulabilme umuduyla Tuzlaya git gel yapmıştım ama nafileydi. Bulamayınca ümidi kesmiştim ama şimdi tekrar aklıma takıldı ya. Gittiğimde onu bulamayacağımı bildiğim için de tekrar git gel yapmakta kararsız kaldım. Git gel yapsam mı, yapsam bile onu tekrar bulabilecek miyim? Bulsam da nasıl bulacağım? Aydınlatırsanız beni sevinirim. Şimdiden herkese iyi günler dilerim

Kendisine dair hatırladığım tek detayın çalıştığı yer ve yüzü olan bi kızı nasıl bulabilirim?