Bütün bunlar işaret mi?

7 senelik sevgilik döneminde inişli çıkışlı ayrılmalı barışmalı zamanlarımız oldu. Küçüktük ve ilişki kavramını oturtamadık. Son 2 senedir istediğimiz ilişki düzenine geldik ve mutluyduk. Evlenme kararı aldık. Geçen sene aile tanışması oldu ve kısa bir süre sonra sevgilimin yeğeni vefat etti. Aradan zaman geçti evlenme teklifi aldım. Evilik teklifinde elektrikler gitti. Neyse dedik yolumuza devam ediyoruz. Halam ( haladan daha fazlasıydı benim için ) kanser teşhisi konmuştu kendisine ve 4. Evreydi. Onun görebilmesi için şubatta evde hızlı bir şekilde isteme söz nişanı bir arada çıkarttık. 1 ay sonra halam vefat etti. Manevi olarak baya yıprandığım bir dönemdi o yüzden bazı şeyleri erteledik. Sonra ileri bir tarihe düğün günümüzü ayarlayalım dedik. Gayet sağlıklıyken bir anda teyzem vefat etti genç yaşında ve bana baya ağır geldi. Manevi olarak daha da çöktüm ve bu sene düğün istemediğimi söyledim. Aradan belli bir zaman geçti ve düğün tarihini seneye koyalım dedik. Ama nişanlımın kardeşinin eşinin hamile olduğunu öğrendik ve bizim düğün tarihi koyduğumuz zamana geliyordu doğumu. Yapacak bir şey yok artık ertelemeyelim dedik. Aradan zaman geçti düşük yaptı kendisi. Demek istediğim ne zaman bir yola çıkacak olsak hep bir şeyler oluyor ve basit bir şeyler değil. Bizim aramızda hiçbir sorum yok ve çok seviyoruz birbirimizi ve kavuşmak için elimizden geleni yapıyoruz. İnsan bazen neden diye sorguluyor. Sizce normal mi bu kadar şey?
Bütün bunlar işaret mi?