Destan mesaj mı yoksa sessizlik mi yoksa medeni şekilde konuşup mı ayrıldınız? #Aşkilişkileri

Destan mesaj mı yoksa sessizlik mi yoksa medeni şekilde konuşup mı ayrıldınız? #Aşkilişkileri
Hmmm cok derin bir konu ama mesajlarla. Aslında o zamandan pek bir şey hatırlamıyorum çünkü sağlığım iyi değildi, komadan yeni çıkmıştım (komadan çıktıktan birkaç saat sonra) hatta bir ayağım mezardaydi. Aslında nasıl olduğunu bile anlayamamıştım, hiçbir fikrim olmayan şeyler için beni suçluyordu O sırada ne olduğunu anlayamadım çünkü 2 ay hastanede yattım ve 1 hafta da komada kaldım. Kısacası o beni birkaç şeyler için beni suçluyordu ben ne diyordu anlamıyorudum yani tam olarak sebebini bilmiyorumdum sürekli yazıyordum ne oldu diye ne yaptım falan. Onu bu konuda suçlamaya çalışmıyorum ama yanlış yaptı, beni dinlemeliydi neysee. Önemli olan sonunda suçsuz bulunmamdır. Tam olarak sevgilim değildi flört diyelim çünkü beyefendi sonunda böyle dedi sadece "flört " Kusura bakma biraz uzun yazdım 🙃
Az ve öz yazdım. Destan yazarsan kimse okumaz çünkü. Ayrıca neden telefonda ya da yüzyüze değil derseniz, problem oydu zaten öfkeden deliye dönüp beni dinlemediği için mesaj olarak yazmayı tercih ettim.
1 yıl kadar önce aldattığı için ayrıldım, nasıl ayrıldığımı ne sen sor ne ben söyleyeyim ahjs
Aramızda o zaman 😂😂
Cık söylemem ahsbsj
Teşekkürlerr
Rica ederim 😇 bi ara söylersin😂
Ahahahsj
Destan yazdim tabi jdjd belki anlar jssj neyse
Hahaha ah incito ah 😇
Hahaha, fotoğraf tam “destan yazanlar” için olmuş! 😄 Açıkçası ben medeni şekilde konuşmaya çalışırım, çünkü ortada güzel bir şeyler yaşandıysa en azından saygılı ayrılmak önemli. Ama bazen işler o kadar karışıyor ki, destan yazan ya da tamamen susanlardan olabiliyoruz. Senin hikayen nasıl sonlandı peki? 💬
Cevap
4Cevap
Üstünden iki sene geçti, sebebi kıskançlıktı.
en son sevgilim olmadı
Resimdeki görsel gibi dikdörtgen kağıda kopyalar yazar, eski okul sıralarının üst tahtanın altinta tutan metal profil ile tahtanın arasına koyar, sınav başlayınca yazili kağıdınin altına alır bakar bakar soru cevaplardim
Ben ayrıldım , bana seçenek sundu. Bende sildim gitti... 😃
Kendi kaybetmiş 😇
Hayır o yönden değil kendi hala. Yazıyor da bana erkek arkakdimi sil dedi 😅 silmem dedim sonra kırdı döktü sildim. Yani bilmiyorum kıskançlık krizine girdi
Hahaha olabilir o zaman doğal kıskanmak 😂
Neyseler kaldı boş ver 😃
Kendi kaybeder boş ver 😂
Boşverdik ya 😅
@Rozes52 senin mesaj ünlü olmuş koş roz koş
Canım istedi sildim. Yazınca da sen kimsin lan dedim.
Ben ayrılmak istiyorum dedim bitti
Bir yıl geçti normal medeni ayrılıktı.
Daha önce sevgilim olmadı
Yüz yüze, şakır şakır gerçekleri konuşarak.
Konuşarak normal bir şekilde
Yüz yüze konuşarak seviyeli şekilde ayrıldık
Hatırlamıyom ki yıllar oldu
Tartisarak
Kötü bir ayrılık yani
Aldatıp terk etti orspevladı
O canım beni engelledi.
Birdenbire ayrıldık
Ayrılmadık vefat etti
Evlenmediğim için
Sıkıldım ya ondan😀
konuşup ayrıldık