Bi arkadaşima yazdim?

Ben bununla konuşurdum sırrımı verdim fakat dün yazdım dedim ki deprem oldu hissettin bana iyi sıcak davranıyordu anlamadım bir an ben iyiyim sen dedi biraz hissettim dedi sonra dedimki seni çok özledim müsait olduğun bir gün var mı buluşalım oda müsait olduğum günüm yok çalışıyorum dedi bi sıkıntı mı var benimle ilgili bir şey mi oldu düzeltebilirim dedim oda hayır ne olabilirki dedi bende tamam görüşürüz dedim arkadaşıma anlattım seninle görüşmek istemiyor dedi ama mesajlarıma cevap veriyor sanki biraz soğuk gibi geldi sonra akşam tekrar yazdım efendim dedi müsait misin 5 dakika arayabilir miyim dedim saat gece 12 işten yeni geldim ve evdeki herkes uyuyor birsey i oldu yaz burdan dedi tamam olur dedim birsey sorabilir miyim dedi yess dedi buyukdere kutuphanesie gidiyor musun dedim yok hayır dedim bu sene gidecek misin biliyorum çalışıyorum dedi hatta ben tekrar acildim dedim oda sen kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle yap dedi tama canım yazdım iyi geceler yazdım iyi geceler yazdım sizce ne olabilir

Görüşmek istemiyor
Yoğundur
Sana karşı birsey olsa mesajlarına geç cevap verir ya da vermez
Sana karşı mesafeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bi arkadaşima yazdim?