Sevdiğim kız beni başka kızla hayal ettiğini söyleyip sinir ediyor?

İş yerimde hoşlandığım biri var onunda bana ilgisi var. Bazen yanına gitmediğim gün olunca hiç uğramıyorsunuz diyip başka kızların isimlerini söyleyip takılıyor bana. Hatta başımda bir psikopat var oda farkında bunun tam şizofren. Yuzune bile asla bakmadiğim ses tonuna bile kıl olduğum birisi ve çok iğrenç huyları olan biri bu dedikodu yapar yuva yıkar o cinsten bir şey suratına tükürsen kardeşim şükür der. Benim anlamadiğim hoşlandiğim kızla konuşurken bana onu senle hayal ettimde şöyle olurdu böyle olurdu diye şakaya karisik şeyler söyledi. Bende tepki olarak üstüne kusarım bu nasıl hayal diyip sinirlendim ona. Benim anlamadiğim o kişiye gıcık olduğumuda çok iyi bildiği halde niye bu şekilde takıldi bana. Tamam konuşmamızda alaya aliyordukda. Bu şekilde hayal ettimde sizi demesi biraz tuhafıma kaçtı. Bana karşı boş olan biride değil ayrıca bana ilgi duyan birisi hatta sevdiğinize biliyorum net olarak. Ama bu sohbette böyle şeyler geçmesi tuhafıma kaçti beni bu şekilde sinirlendirmeye çalışması. Şimdi bu kız beni normal mi görüyor yoksa gerçekten hoşlanıyormu ilgi duyuyor mu.

Güncellemeler
8 ay
Bu arada beni hayal edip takilidgi kişi 130 kiloluk bir şizofren. Bakışları simegoya benzeyen birisi. Bu kızla beni hayal edip takıldı bende sinir oldum daha gelmem senin yanına dedim taşsak geç anca dedim. Tamam tamam hiştt diyip kolumdan tuttu
Sevdiğim kız beni başka kızla hayal ettiğini söyleyip sinir ediyor?