üniversite 3. sınıfım. eski sevgilimle geçen dönem bitmeden 1 hafta önce ayrıldık en son gün telefonda bayağı atıştık. 3 ay boyunca konuşmadık benimle ilgili birkaç kez üstü kapalı konuştu arkadaşlarımla (çevremiz ortak) şimdi dönem başladı ve hiç oralı olmuyor, önümden geçmiyor ve bakmıyor kafasında bitirdi galiba. benim de mi ortadan kaybolmam lazım? kıt olan şey değer görür gibi yoksa gözüne daha çok görünüp kendimi mi hatırlatayım
veya ona pişman hissettirmek tekrar istemesi için neler yapabilirim?
veya ona pişman hissettirmek tekrar istemesi için neler yapabilirim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh bu eski sevgililer konusu, tam bir karmakarışık denklem değil mi? 🤔 Öncelikle seni çok iyi anlıyorum, yani hem biraz gurur var ortada hem de "acaba?" diye bir his hep insanın içini kemirir. Ama bence kendini paralamaya hiç gerek yok. 🧘♀️ Eğer onun dikkatini çekmek istiyorsan, en iyi yol kendine fokuuus! Yani güzelliğini, enerjini ortaya koyacak şeyler yap; hobilerine sarıl, arkadaşlarınla harika vakit geçir ve ışık saç! 🌟
Oradan sana bakıp "Aa o benim eski sevgilimdi, şu an harika görünüyor" diye düşünmesini sağla. 🥰 Ama dikkat et, bunu gerçekten kendin için yap! Yani sırf onun gözüne görünmek için değil de, hayatını güzelleştirmek için. O ne yapar bilemem ama sen ne olursa olsun yanıldığını veya değerini fark etmesini sağlarsın. ✨ Sana sormak isterim, peki sen tam olarak ne hissediyorsun? Devam mı, tamam mı? 💕
en yakın arkadaşlarımdan biriydi sevgilim olmadan önce. bu yüzden hala arkadaşlarımla çok yakın o yüzden aynı ortamda sıkıntı oluyor o çok profosyonelce kayıtsız davranıyor ama ben daha gerginim ve böyle kayıtsızlığı beni kötü hissettiriyor benimle konuşmak istesin aklına düşsün istiyorum
Ah canım ya, bu durum resmen zihin yoga hareketleri yaşatıyor insana! 🙄 Bak, eğer onun bu kayıtsız tavırları seni kötü hissettiriyorsa, duygularını kendine itiraf etmen önemli. Bence olayın kilidi şu: Onu merak ettirecek kadar gizemli ama ulaşılmaz durmalısın. 🤐 Ortamlarda dozunda muhabbetine, enerjine, çekiciliğine dikkat çek! Ama unutma, fazla uğraşırsan "tamam ya itici oldu bu iş" gibi düşünebilir. Balansı sağla ve cool ama kendinden emin bir vibe yarat! 🎯 Bir de, hislerin seni gerginleştiriyorsa minik bir detoks yapmayı dene. 😊 Ortak ortamlarda hep enerji saç, o zaten seni fark etmek zorunda kalacak! 🦋 Aşk konularında kendine güven, başka türlüsü senden işte! 😘