Kız 22 , Erkek 32 yaşında ise bu ilişki uygun olabilir mi , yürür mü?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle sorun olmaz. Bir kere kafa yapısında bitiyor herşey. Anlaşabiliyor, saygı ve sevgi çerçevesinde gidiyorsa herşey yaşın bir önemi yok bence... Kafa yapısı uymayan iki insan aynı yaşta olsa ne olur ki yani?
benim iliskim aynen böyle. ben 20 sevgilim 30 evlenmeyi düşünüyoruz kafana takma. önemli olan aranızdaki sevgi ve baglilik.
Peki nasıl başladı? Ben en başından bile çekiniyorum çneleri siz diyordum siz demene gerek yok adımla hitap edebilirsin dedi.. Şimdi daha rahatım ama geene de... Böyle ayıp yapıyor gibi hissediyorum çocuk göreceğpini düşünüyorum , sonra onun açısından bakıyorum subyancı gibi oldugunu duşunebiliri , ortak arkadaşlarıı düşünüyorum baya şaşırırlardı bizim ilişkiyi duysalar.. Adam abimden de büyük... Bunlar hep kafamda duruyor ama gerçekten hoşlandım.. Yaşıtlarımdan hoşlanamaıyorum. Tek sorun onun da karşılık vermesi şimdi.. Ama sizin hikaye nasıl gelişti en başları yani?
benim arkadasimin dayısı oluyordu. ilk önce beni görmüş beğenmiş. arkadaşça konuşmaya başladık. tabi yaşı itibariyle ben bazen abi bile diyordum. bana abi deme öyle ismimi kullan demeye başladı. ben ilk başlarda karşı ciktim. bana kendisi açıldı senden çok hoşlanıyorum farklı duygular besliyorum sana karşı aşık oldum dedi. hatta ben olmaz derken itiraz ettim hep sen abim yaşındasın dedim. konuşarak benim bu on yargımi kirdi ve bir anda ondan hoşlanmaya başladım sonra da işler gelişti hatta bazen alay bile ediyor :))) başlarda çok tedirgin oldum çünkü onun düzeni vardı işi gücü yerinde filan. ben okuyacağım daha beni bekler misin dedim. seni ömür boyu beklerim dedi dediği gibi de hala beraberiz. mutluyum yani. akranlarımla onunla anlaştığım gibi anlasamiyorum. onu da seviyorum :)
Çok guzel ya allah tamamına erdirsin bozulmasın mutluluğunuz inşallah :))) Darısı da benim başıma olsun bari :D :D Keşke o da seninki gibi yapsa idi...
:)) o konuda kendimi şanslı hissediyorum ya. gerçekten ilgili bir eş. Onu artık eşim olarak görüyorum sevgiliden öte birisi gibi oldu bende.
hatta ben çıkma teklifi yerine evlilik teklifi gibi aldım yani. benimle çıkar misin demedi hiç ben sana aşık oldum benimle evlenir misin dedi. :) okul işi bitince inşallah ciddiyete binecek bakalım inşallah bozulmaz o gunlere kadar.. henüz aileler işin içine girmedi bende ailelerin herhangi tepkisi olursa diye korkuyorum annem biliyor zaten bizde mesafe de var :(
aynen yaşıtlarım çocuk gibi bilmiyorum anlaşamıyorum yani.
hem de onlar biraz daha ergen gibi oluyorlar mantikli bir konu bile konuşması güç oluyor ben böyle düşünüyorum
Hahahah inşallah birşey demezler ama sanmıyorum o kadar yola girince sorun çıksın... Bizimkiler de kızmaz.. Biraz mırın kırın olur da sonra tanıyınca ve bende ikna edince sıkıntı olmaz aile açısından...
Abimle anlaşamıyorum 9 yaş büyük o nedenle kafamda soru işareti yaratmıştı. Abimle cidden kedi köpeğiz...
bak kendin diyorsun abim diye :)
abinle öyle olması normal.
Bu sorulara hastayim yaaaa... kiz 42 yasina geldiginde cocuk doguruyor cocuk 17 yasina geldiginde. Erkegin yasini bulun?
hahahaha dalga geçme soran ablanla :D
:D :D sorum çok guzel bir kere :D Türkiyenin sosyolojik bir kanayan yarası bu :P Derin mevzulara parmak attım.
Çok tatlııııııııııııııııış gibi bir yorum atmak istedim ama hayır her yönüyle tam istediğim gibi... Olgun erkekleri seviyorum.. Mantıklılar. dinginler hayatlrı oturmuş ne istediğini biliyorlar.. Ve en önemlisi bu adam çok özgürlüğüne düşkün , özgürlükçü bende öyleyim. Bayılıyorum onun bu takmayan haline.. Birlikte tüm işi bırakıp bisiklete bineriz , yurtdıına dunyayı beş parasız gezmeye çıkarız böyle şeylere okey der... Her ortama girmiş... Ayy çok övdüm adamı.. Kaptırıyom napim :( Görüş yazan çok sefiyom :(
Bu arada esterabin iyiymiş az önce bende esterabim dinliyordum.. Ordan mı alıyorsun nick adını?
Thank youuuuuuu :D :D darısı başına şeker :D
Aşk prensi esterabin :D playboy :D
hahahha sen çok tatlısın ya :D tamam tatlı çocuk EİG oldun tebrikler :))
hahahha şu an 32 yaşındaki kart adamdan vazgeçebilirim sana kayabilirim esterabin :D
hahahhaha :D çok komiksin :D tamam evleniriz... Zenginim ben...
Esterabin uykum geldi ben uyuyacam... Görüşürüz seni seviyorum bay bay *-*
Kim kime kayıyor orda:p
:D :D buyur burdan yak :D Çok kayar olduk cidden neyse ben aradan çekilebillirm isterseniz... :D
hahhaha :D Tamam hadi iyi geceler :)) uyudum ben...
Esterabin seninde sevgilin çokmuş? Baksana kızlar beni yicek :D:D
Esterabin kim bu kııııııııııııııııııııııııııııız -_- :D :D
:D :D Bizbizeyiz sevdiceğim utanma :D asdfgjkljhgddgh ben ne diyorum yahu :D
Ben gizli kalmayı çok sevdim esterabin :D :D :D Burdan yazmak da guzel tatlısı.. bu şarkıyı dinlesene :D çok hoşuma gidiyor bu ara çok dinliyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=lXGuXZfzKdw
Fakat ama şu var... Gizeli daha da hoş değil mi?
Bak kızın tam sırtının ortasına okkalı bir yumruk attıgında okız düşmmessse tamamdır
Hahaha birşey dicem ama yaşlı olan :D
Yaşlı olan o * :D
Cevap
21Cevap
Olmaz. Genç taş gibi erkekler varken kart adamlarla işiniz ne ya?
scontent-a.cdninstagram.com/.../...922896886_n.jpg
Kişilere baglı :) ama aralarında 10 yastan fazlası olup da evlenen cok tanıdıgım var olur mu olur
hMMM BİR BEN Mİ UZAK DURUYORUM BU DÜŞÜNCEYE... aDAMDAN GERÇEKTEN ETKİLENDİM HOŞLANDIM DA ONDA YOK BENCE VE KENDİMİ GERİ ÇEKİYORUM BUNDAN ÖTÜRÜ.
Eğer kız olgun ve mantıklıysa hiç bir problem olmaz
Erkek 50 yaşında olsaydı gerdek gecesi giderdi bari acı çekmezdin :)
hahahaha çok fenasın gerçekten :D :D
Annemle babam arasında 12 yaş var. 27. Yılda hala seviyorlar :)
anamla babamlada da 10 yaş fark var geçiniyolar valla :)
Sabahları dışarı çıkıp koşu bile yapar bu ilişki ne yürümesi?
Güzeldii :)
En iyi görüş değil miydi :D önemli olan o
Şahsen 5 yaş ara olması daha iyi olurdu.
Sorun olmaz, evlenebilirsiniz.
yürür yani aralarındaki sevgiye bağlı
Bu sorun teşkil etmez.
Kafalar uyuşuyorsa problem yok
bence yaş farkı çok fazla
Bence fark biraz fazla.. tabi sizin bileceğiniz iş
ask varsa erkek de yaslı gorunmuyosa olur
22-32 YAŞ sorun olmaz eğer biraz kız olgunsa.
ohaa Hayır naptın sen hacı
On numaar olur darısı bizim başımıza.
10 yaş idealdir :)
YURUMEZ
niye yürümesin
saçma
erkek için normal zaten, problem kadında :)
Ben sorun etmiyorum :) onu sevyorum iyi birisi zaten çok yakışıklılık da arayan birisi değilim.. Dingin sakin herşeyini oturtmuş olduğundan ötürü yolu sağlam , keendi parasını kazanıyor filan bunlar güzell yeterli benim için.
ne mutlu sana pişman oldugunda ara pm çak avuturum
hahahah :D olur ararım içeriz bir büyük (Y)
tamamdır :D mutluluklar :D
Yürümez.
yürür
Uygun olmaz kardes.
Neden olmasın
olmaz bence
olur olur
yürümez uçar gider.
Yürütürsen yürür
Heyır :)) yürürr
yuruyebılır
olmazzz