Sevgilimle yeni ayrildik simdi baska biriyle takiliyor?

biz bundan 5 ay once ayrilmistik. 3 ay ayri kaldik ve onun da hayatina benim de hayatima birileri girip cikti. tekrar baristik 2 ay bi devam ettik. bu surecte surekli beni yargilama "sen baskasiyla oldun, sen bunu nasi yaptin" vs diyerek sucluyodu. benden ayrilan oydu, 3 kez barismak istememe ragmen barismayan oydu. ama suclu bendim. eylul ayina girdik her sey az da olsa normale donmustu artik yuz yuze olacaktik. ikimiz de ogrenciyiz. bu sefer telefonumda fotograflar uygulamasini indirip gorustugum kisiyle olan mesajlasma sslerine bakmis. ben uygulamayi silmistim, tekrar yuklemis. bu mesajlasmalar bizim ayri oldugumuz tarihi iceriyor. bana kufurler hakaretler etti ayrildim. simdi baska bi kizla gorusuyor ve tam gozumun onunde cilvelesiyorlar, benim hep oldugum mekani biliyo ve her daim orada bulusuyo o kizla. onu gormezden geliyorum ama sosyal medya engellerini kaldirmis. sık bi sekilde onu bana bakarken yakaliyorum. hislerim cok karmasik, icimden nasi atabilirim? onlari gormek istemiyorum ama bi yandan da hep benim takildigim bi yer orasi. ordan uzaklasirsam istedigini vermis olmaz miyim? ne yapabilirim?

Sevgilimle yeni ayrildik simdi baska biriyle takiliyor?