Beni görünce güldü, arabadan indi, konuşmaya gelmişdi, ama yaklaşamadı, arkamdan baka kaldi, ben de binaya girdim, sizce utandi çekindi mi yoksa yeteri kadar sevmedigi içinmi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çekinmiş olabilir
Arkadaşlarım moralimi çok bozuyor 😥 gerçekden hoşlansaydı gelirdi diyorlar 😥
Belki yarın gelecek cesaretini toplayıp
2 ay oldu gelmedi bidaha 🤣🤣
2 ay önce böyle bir soru sordun mu sen peki
Ne alaka 😄
Sordun mu sormadın mi merak ettim sorduysan konuştuğumuzu hatırlıyorum bu konuyu
Sormuşumdur kesin🤣
Sorduysan konuştuk gene böyle 2 ay olduysa gelmediyse daha da gelmez hiç bekleme bence
Gelip gelmediğini bilmiyorum çünki ben dışarı çıkmıyorum mahalleye🤣 o olaydan sora toplam 1 kere karşılaştık mahallede o kadar
Umrumda değil diyosun o zaman bu saatten sonra
Umrumda değilden ziyade sanki onu görmek için mahalleye çıktıgımı zann etcek diye çıkamıyorum🤣 çıksam da onun oldugu yerlerden geçmiyorum arka sokaklardan geçiyorum🤣🤣
Ooo takıntı yapma kendine bunları ya onun için ordan geçmiyorsun ki geçmek zorunda olduğun için geçiyorsun 🤦🏻♂️🤦🏻♂️😄
Ay evet ya evim orada benim yani sonuçta🤣 ama tabi biraz da heycan oluyor o yüzden hiç geçmiyorum, nolcak bu işin sonu böyle 🤣🤣
Bilmiyorum sana sormalı ne olacak diye o çoktan vazgeçti belki senden sen daha neleri dert ediyon kendine 🤷🏻♂️🤷🏻♂️😐🙂
Geçiyim diyorsun yani hiç takılmadan?😬
Geç tabi ya napcan sonsuza kadar saklambaç mi oynucan 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Geçen arkadaşı benim gördü , hemen ona işaret etti, o da döndü bakti afallamış bi şekilde 😬 ama peşimden gelmedi😢
Tamam bitmiş o iş sen normal hayatına geri dön artık o yokmuş gibi davran görünce bı tepki vermediyse o iş yaş 😐🤷🏻♂️
İş yeri sizin evin orada mı
Tepki vermedi derken şaşırmış bi şekilde bakti, ben de hiç yüzüne bakmadan geçtim yanindan havalı bi şrkilde 😬😬 evet evimizin yaninda
Sende pas vermedin yani eee nolcak böyle biz bu konuyu konuştuk seninle hatırladım
Nereye kadar sürecek sen onu söyle ya o gelsin ya da sen git dicemde gitme 😄
Ben onun yüzüne bile bakmiyorum 🤣🤣 hatta bu apartmanın önüne geldiği gün arabadan bana baktı güldü, benze çok sert baktım ve geçtim gittim binaya girdim, acaba bakışımdan mı korktu😬😬 kızlar böyledir ama hoşlandıgı kişinin yüzüne bakmaz genelde😬
Eeee sonuç söyle bana hem olsun istiyosun hem karşı taraftan tık yok 2 aydır nasıl olacak bu iş sosyal medyadan falan elleşme siniz mi 🤦🏻♂️
Birbirmiz hakkında hiçbişi bilmiyoruz ki🤣 anca uzaktan bakışma 🤣benim onu gördüğümde bi bakip gülümsemem gerek ama onu da ben yapamam asla 😬 tek olsa belki yaparım ama yaninda arkadaşı oluyor genelde
Eee oda sana gelmiyor ya pardon bakar mısınız dese belki düğüm çözülecek oda onu akıl edemiyor
Adını soyadını Verde ben bulayım onu sosyal medya dan diyeyim böyle böyle yoksa omrunuz bakışma ile geçecek galiba 😄😄
Yok o hiç diyemez, çekingen 🤣 deseydi binamin önüne geldigi gün derdi arkamdan bakacagina, adini bile bilmiyorum ki 🤣🤣🤣
. ohoooo ikinizde platonik yaşıyonuz yani bu Survivor da sana başarılar diliyorum bakalım ilk adımı kim atacak çok merak ediyorum ve kaç sene sonra atılacak acaba o ilk adım 😂😂🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Survivor 🤣🤣🤣🤣 çok güldüm buna
Bı daha ki soruna denk geldiğim de umarım Survivorun şampiyonu ikiniz olmuş olursunuz diyorum bol şans diliyorum sana 😉😉🙂
Dua et 😬🌸💕💘
"Dua Et" bunu daha önce de gördüm okudum ama o zamandan bu zamana bişey değişmemiş 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️😄
Demekki etmemişsin🤣 bişi sorcam, güzelliğimden çekinmiş ola bilir mi?🤣 bir de boyu da benden biraz kısa 😬😬
Nerden biliyon etmediğimi sen et o duayı duaları bol bol
Bilemem bu kız bana bakmaz düşüncesine kapılmış olabilir boya bı yorum yapamam ama bana bakmaz düşüncesi biraz ağır basar 😐😐
Ağır basar derken? yani yaklaşmasını engeller mi?😟
Bu kız bana bakmaz bana yüz vermez kafasına girerse yani yaklaşmaz çünkü guzelsin bana bakmaz diyor özgüven eksikliği yaratıyor kendinde
Öğren sen adını soyadını söz ben ayarlicam bu işi sana 😉😉
Adını soyadını bilsem bulurum instada zaten ya nasıl öğreneyim adını ben onun ya 🤣 aramizda hiçbir ortak bir şey yok ki ne arkadaş ne aracı🤣
Ne dükkanı var bunun çalıştığı dükkan ne uzerine
Dükkan falan yok sadece akşamüstüleri mahallede oluyor ben de ordan geçerken görüyorum, herhalde iç çıkışı geliyor arkadaşlarıyla, ama tam olarak ne iş yaptigini bilmuyorum
Yemin ediyorum sen beni öldüreceksin yaa🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
😬 bazen kahvedd oluyor çay içiyor 😬
Adı yok sanı yok bi belge şu bu yok eee nasıl olacak bu iş araştırma şansın yok mu 🤷🏻♂️
Yok nasil araştırayim? bi erkek arkadaşm olsa kankam yani söylerim git araştir muhabbet et sohbet et tanı diye ama yok, ayni şekilde o da benle ilgili hiçbişi bilmiyor bir tek kaldigim yeri biliyor
Daha ne bilsin seninle ilgili kaldığın yeri biliyor mahallede istese araştırıp bulabilir
İmkansız değil bu iş ama uğraş ister ikinizde ugrasmiyonuz nasıl olacak ondan sonra burada soru sor 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Demekki geçici hevesmiş onunki 💘🥲
Apartmanin önüne geldigi gün saçını sakalını bile traş etmişdi ya üzüldüm şimdi bak🥲🥲😂😂
İmkansiz degil tabiki, burada benim yapmam gereken sık sık onun oldugu saatlerde mahalleye çikmak ama ben de heycandan onu yapamıyorum🤣🤣🤣
Bilmiyorum geçici mi kalıcı mı bişey diyemem ama bı yerlerden ulaşması lazım ya da lazımdı 😐🤷🏻♂️
O zaman sende mahalleye çık görün saklanma evde 🤦🏻♂️
Tıraş olmuş yakasını cakasini düzeltmiş ama elde ne var 0 🙄
Ama çok heycanlaniyorum, inanamazsin, onun oldugu yerin 1 km ötesinden geçerken bile bacaklarim titriyor 🤣🤣
50 yorum yapmışız ve ben 5. Sigarayı içiyorum şu an
Bu arada o dönem benim yegenim burdaydi hep onla geziyordum sık sık çıkıyorduk, şimdj yalnizim, tabi yalniz olmam aslinda onun işine gelmeli, yaninda arkadaşı olan birins yaklaşmak daha zordur ama tekbaşınaysa daha kolaydir
Heyecan varsa sende de var bişeyler ama faaliyete geçmesi lazım yoksa bu heyecan belli bir süre sonra söner bence
Sende de var bişiler derken? ilk bakışta aşık olduk çarpıldık diyorum ikimiz de sen ne diyorsun hala bana🤣🤣
Evet onun işine gelmeli ama oda çekiniyorsa böylece günler bir bir geçip gidiyor işte 🙄
Belli halâ çarpık geziyosunuz ikinizde de tık yok 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Gördüğü zaman gözlerini açıyor böyle nutku tutulmuş şok olmuş gibi bakiyor 😬
Bakmakla olmuyor ama o işler biriniz adım atın artık 😄
Ve ben gidiyorum sabah kalkmam gereken bir iş Var bı daha ki sorunda umarım birbirinize açılmış olursunuz
O olaydan sora toplam 1 kere gectim ordan bu 2 ayda🤣🤣🤣 o da 1 kere gördü beni yani 😬 hergün ordan geçsem şimdiyr evlenmişdik belki de ama bende cesaret yok hiç yok🤣🤣🤣
Evlenirsen davetiye bekliyorum😄
Sende biraz cesaret et artık bak giden günler geri gelmiyor