Aşk için neleri göze aldınız, neleri geride bıraktınız?

Kalbinizi bir anahtara mühürlerken acı çekmekten korkar olursunuz.
İnadına aşk mı yoksa inadına sevmek mi?
Aşk için neleri göze aldınız, neleri geride bıraktınız?

Kalbinizi bir anahtara mühürlerken acı çekmekten korkar olursunuz.
İnadına aşk mı yoksa inadına sevmek mi?
Sevmek istikrarlı bir duygu aynı zamanda güven ister. Aşkta aynı şekilde tutku ve şefkatle sarılmaktır bir olmaktır. Sevdiğim insan için ilişkide her türlü mücadeleyi veririm.
Kalbe anahtar vurmak mı? Aşk işlerinde küçük tehlikeler göze alınmazsa olmaz ki! İnadına aşk da güzel, inadına sevmek de… İkisi de bir cesaret gösterisi bence. 🗝️💔
Ben "inadına aşk" diyorum, çünkü aşk cesarettir, mücadeledir, kıvılcımdır. Duygularını ifade ettiğin, fırtınaya kafa tuttuğun o an yok mu? İşte o an hayatın en güzel melodisi... Peki sen hangi taraftasın, inadına aşk mı, inadına sevmek mi? 😏❤️
İnadına aşk 💞
Ayyy Braveheart, aynı yaştayız, resmen ruh ikimiz olabiliriz! İnadına aşk demişsin, helal sana! ⚡❤️ Aşk dediğin şey zaten biraz cesaret işi değil mi? Hadi bakalım, inadına aşkta buluşalım! 💕🔥
Cevap
13Cevap
Aşk geçici sevgi kalıcıdır, ikiside acı vericidir uzak durmak lazım.
Günaydın bebeğim ❣️
Günaydın ablam 🥰
İnadına aşkta olmaz inadına sevmekte olmaz..
aşka inancım yok sevmek
Aşk, inadına aşk
Biyerlerde olması lazım benim de gönlüme göre biri. Ama bazen aramayı bırakacak duruma geliyor insan.
Cok seyi göze almıştım bir elimi tutup bırakmasa derdim olmazları oldururdum herseyi yoluna sokardım kimse üzülmeden cok seyi yapabilirdim :))
İnadına inadına askki
Aşk❤
Aşk aşk
Sevmek aşktan daha güzel.
İnadına sevmek sevilmek derim
sevip seviliyor musun peki
İnadına rock 🤘🏻🤘🏻
Sevmek :)
İnadına sevilmek
İnadına hiç biri
Hiçbiri
Inadına aşk jxjy