Ablamız mirasını bırakacak sevgili arıyormuş yokmu bir babayiğit 🤣

Ablamız mirasını bırakacak sevgili arıyormuş yokmu bir babayiğit 🤣

Çok zengin olsam yer içer bitiririm tekrar fakir olurum dünyaya bida mı gelecem sevgili başka enayi bulsun görsele gelince o yönden şanslıyım yaşasın çirkinlik☺️
Hiç mi akrabası falan filan yok. Canı koca istiyor parasıyla kafalamak için sallıyor. Boşandığı kocalarına verseydi kavga kıyamet anlaşmalarla çocukları yolladı. Ziyan etti çocukları 3 kuruş para alacaklar diye🤮
Çocuklarım var onlar olmasa kardeşlerim yeğenlerim var. Koca sevgili nedir? Beş kuruş bırakmam
Sevdiğimse gönlümü kendimi yaşamımı vermişimdir benim olan onundur cano ❤️🌹.. mala mülke intiba etmem ben..
Bülent hanım çok güzel gözüktü gözüme 🤣🤣ebdevlet şifreni verirmi birşeye bakicam da 🤣
Bı instegram dan yuruyeyim naber fıstık felan diyeyim 🤣🤣
Heee oldu bununla aynı yatağı ben paylaşıcam o psikolojiyle birde sizi dusunucem 🤣🤣
Benim bildiğim 10-20 tane kule vinç var aylık 500-600 bin arası kiralanıyor 10 tane diyelim minimum bu kadının aylık geliri sanatı hariç 5milyondan fazla sadece kule vinclerden 🤣
Beni tek birakmaaaa 🤣
Bı yastık az gelir ayrı ayrı yastiklarda kocayalim 🤣
Ablamız baya açık açık konuşmuş, net bir dille ifade etmiş derdini🤣. "Yakışıklılık da şart" demesi de konuyu iyice mizahi bir seviyeye taşımış. Ama bence miras bırakmak aşk/sevgi olayından çok karşılıklı güven ve bağlılık meselesi. Sadece sevgili değil, hak eden kim varsa bırakılır. Paranın kıymetini bilen kadirşinas birini bulursa kim bilir, istediği olur belki. 😄
Cevap
52Cevap
Bilmem, gider çocuk esirgemeye ve ihtiyaç sahiplerine dağıtırım
Aman ablam boş ver ben aç kalayım daha iyi :D
Hayır ihtiyaç sahiplerine bırakırım gadası
Teşekkür ederim 🙃
Çok zengin olsam bütün mirasımı sevgilime bırakır mıyım bilmiyorum açıkçası. Çünkü hayat uzun, insanlar değişebilir, ilişkiler farklı yönlere gidebilir. Ama sevdiğim insana güveniyorsam ve gerçekten ömür boyu yanımda olacağına inanıyorsam, ona bırakmayı düşünürdüm. Yine de hepsini değil, ailemi de düşünürüm mutlaka. Yani tamamen sevgilime bırakmak yerine hem ona hem aileme adil şekilde paylaştırmak bana daha mantıklı geliyor. Böylece kimseye haksızlık yapmamış olurum.
Sülalesi pusuda bekliyordur ölsün diye muhtemelen. Sevgilime bırakacağım tek şey ona yaşattığım iyi kötü bütün travmalar djfjf
Ne berbat ne boşa harcanmış bir hayat.. Sonumuz hayr olsun..
Günaydınnn Antep fıstığı 😅 ben bu soru görmedim gibi yapıp gidiyorum
Ben de yokum 😅
Hee tamam 😂
😂😂😘🩷
Git kimsesizler yurduna bağışla, löseve bağışla. Tokmakçının birine bağışlayıp napacaksın bu saatten sonra parayı?
Çok zengin olsam bir sürü barınak ve yatakhane yapardım lojman lojman blok blok
Tamamen sokakta kalan insanlar için
evlatlarım varken sevgilim? sevglim ben kazanırken benimle o hayatı paylamadı evlatlarım paylaştı bundandır evlat önceliğimdir
benle bunun için sevgili olduğuna kanaat getirirsem bırakmam. bırakacakmış gibi yaparım sadece 😁
Çok açık ve net söyleyeyim yüzüne bile bakmadığım akrabalarıma veya tanımadığım insanlara gidecekse En azından eşime kalsın daha iyi
Sevgilime bırakmam niye vereyim elin kadınına. Çocuğuma bırakırım :D
Sokak hayvanlarına ve yetim çocuklara gitsin tek temennim bu bırakmam
Para insanı bozar benden sonra gider başkasıyla o parayı yer
Zengin olmak istemem çünkü zengin insanların hayalleri yok. Hedefleri yok herşeyi alabilirler. Dogal olarak hayal kuracak şeyleride yok. Basit şeylerden mutlu olmazlar mesela
Ablanız dünyanın en zengini de onunla seks yapacak bi erkek düşünemiyorum
Mirasımı birakabileceğim iki kişi var. Biri oğlum digeri abim.
Hayır tabiki de ne münasebet kocam olsa hadi neyse de sevgiliye miras bırakmak da akıl işi değil.
Mirasımı neden elin oğluna bırakayım ya? Daha işe yarar yerler var oralara bırakırım.
Geride kalan aile fertlerim var ise ve sadece sevgilim olarak kaldıysa bırakmam.
Sevgili ne ya karıma çoluğuma çocuğuma bırakırım
Bende bi tane tek gözlü balık var garibim atamıyorum satamıyorumda onu bırakırım ona çok değerli.😂
Bırakmam... başka bulup yesin diyemi bırakcan..
Oğluma bırakırdım😂🖤
Şu an zaten zenginim ama sevgilim e bırakmam nerde yuzuk nerde yuzuk
Bekle getiriyorum
Gunahımı bırakırım mirasımı asla
Erkek olmak vardı. Hey gidi hey ! 😆😆
🤣🤣
Kurban olsun bırakırız 😀
Beni begenir mi acep?
Bana uyar o zaman :)
Cok zengin bu kadin. Oyle boyle degil :) nufusu da cok
Mirasına bunada uyar herkese yok diyen yalan söyler
Ben olurum onunla sevgili
:)
Bağış yaparım sonrada bırakırım sevdiğim yesin 😅
Gerek yok ben kimseye ihtiyaç duymuyorum.
Bekarsam ve çocuğum yoksa TSK ya bağışlardım
Ailem yoksa ihtiyaç sahiplerine
Bırakmam canım😀
Hayır tabii ki
Yok anneme bırakirimm 🫂💗
Hayır bırakmam
Hayır. Çalıştığım yardım kuruluşlarına bırakırım.
Kimsem yoksa dağıtırım bi kişiye vermem hepsini
Daha cok yardimlasma kurumuna birakirim amasyada
Lanet olası fakirlik. d
Tabi ki bırakırım ama sevdiysem gerçekten
Bırakmam eşime coxuklarima bırakırım
Sevgiliye bağlı gönlümü fetih ettiyse
Yoo çoçuğuma bırakırım
Ben bırakırdım
Midem gruptan ayrıldı.. 😐
Baba ve yiğit mi olacak 🤣🤣
O tek bir şey alırsa neyse sakinim...
Mide ameliyatı olmam lazım 😂😂