Ne gerekli bunun için?
Erkeğin tek kadına bağlanabilmesi için ne gerekiyor?
Ne gerekli bunun için?
Erkeğin tek kadına bağlanabilmesi için ne gerekiyor?
Bunun cinsiyeti yok, dating app indirdiğinden beri anladığım bir şey var o bahsettiğin erkekler birden fazla kadını elde edebileceklerini düşünüyorlar ve niyetleri cinsellik bu düşünce çok normal bir sürü de güzel ve farklı kadın olduğunu hesaba katarsan. Bunu nasıl mı biliyorum. Onlar gibi düşündüğüm ne istediğimi bilmediğim bir süreçteyim. Yakışıklı erkek çok bu hepsine bağlanabileceğim anlamına gelmiyor ilerletirsem, o erkekler gibi, izin verenlerle bağlanabilirim. Şimdi anladın mı önemli olan niyet
Adam olması gereklidir karakter sağlamlığı şart.
Karakter sağlamlığına örnek verebilir misiniz?
Sevdiğinin üzülecegini, kırılacağını bile bile baska birine bakmak, ilişkisini hiçe sayıp başkalarıyla gönül eğlendirmek, karşıdakinin gururunu kırmak, onurunu kırmak karaktersizliktir. bunlara dikkat eden kişi de karakterli kişidir
Nasıl bağlanır peki
Sizinle ilgili bişey değil bu karşıdakiyle ilgili. size düşen şey çok eleştirel olmamak, huzur mutluluk dinginligi sağlamak, yaslanacak omuz olmak, kaçağı yer değil sıgınacagı yer olmak. ilginizi sevginizi alakanızı gösterin saklamayın. daha giderse başta da söylediğim gibi karaktersizdir
Öyle bir erkek sanırım daha üretilmedi
👏👏👏👏👏🙏 çok yerinde bir söz.
Aynen
@Asafdg?
Bunun için bir şey yapmanıza gerek yok. Erkek seviyor ve ev ortamı düzenli ve düzgün ilerliyor ise zaten tek eşlilikten yanayız. Birçok şartı gerek kendimiz, gerek karşı tarafla tamamlayamadığımız için çoğumuz maalesef uzak duruyoruz
At abi sende at
Hmm, kolay soru gibi görünse de baya derin bir konu bu! Bence en önemli şey, güven ve gerçekten sağlam bir bağ kurulması. Yani, bir erkek tek bir kadına bağlanmak istiyorsa, aralarındaki ilişkinin onu tatmin etmesi lazım: duygusal olarak, fiziksel olarak ve tabi ki mental olarak. İlişkide karşılıklı saygı, sevgi ve paylaşım olmadan bu pek mümkün olmuyor. 💜
Ama unutma, bu bir "erkek" meselesi değil aslında, insanlar aynı! Kadın ya da erkek fark etmez, bağlanmak için birinin kendini gerçekten değerli hissetmesi şart. Ne dersin, buna katılıyor musun? 🙃
Cevap
117Cevap
Kadının verdiği güven ve gerçek aşk hissi
Tek kelime ile uyum. Öyle bir uyum ki, ruh, akıl, kalp ve tabiki ten uyumu birlikte gerekir. Bu uyum sonucu erkek her gün ilişki isterken kadın bana haftada bir yeter (veya tam tersi) dememeli. Erkek oral isterken kadın ben yapmam da yaptırmam da dememeli. Erkek balık severken, kadın ıyyyy kokuyoorrr dememeli. Erkek gezmeye gidelim, pikniğe gşdelim, yürüyüş spor yapalım dediğinde kadın oturalım dememeli. Yani her yönden tam uyum olmazsa olmaz. Olursa mis gibi olur, her iki taraf da mutlu olur ömür boyu.
Bunun formülü olsaydı İnsanlar kendi başına sürerdi zaten. böyle bir şey yok :) Bu sizin evlendiğiniz insanın karakteri ile ilgili bir şey. değişir ya değişmez. olasılıklar her zaman birden fazla olabilir :) Siz üstünüze düşen sorumlulukları yapmanız gerekenleri yapın, olmuyorsa zaten olmaz :)
Tek kadına bağlı olmayan erkeği hayatınızdan sk*tr edin kızlar. Gitsin kendine layık olan genel eve dönmüş kızlarla takılsınlar. Herkes dengine layıktır.
Çok haklısınız.
tek kadına derken sanırım tek kısmına odaklısınız. erkekleri cok eşli. kadın düşkünü olarak mı görme durumu var bu cümlenin altında bilemedim:D
bi kızın erkeği kendine baglaması icin gönlünü fethetmesi gerekir. olay aslında basit. kalbini fethederse kız adam ondan başkasını görmez beğenmez ilgilenmez. ama işte kalbe giremezsen arayışa girer
Öncelikle karakter ve onurlu bir duruşu yoksa bütün şartları sağlasan da nafile.🙂 Ayrıca bağlanma tek taraflı bir süreç değil, hem erkeğin hem kadının davranışları, duygusal kapasitesi ve ilişki dinamikleri ile şekilleniyor. Güven, saygı, çekim, değer uyumu ve sağlıklı iletişim en kritik unsurlardan.
O tek kadının adamın ara sıra kaçamak yapmasına izin vermesi gerekiyor 😄
Evli/sevgili fark etmeksizin mi?
yani erkekler öyle ister
Erkeğin tek kadına bağlanabilmesi sadece duygusal anlamda mümkündür ki bu da ancak onu anlamanla olur. Cinsel anlamda hiçbir erkek tek eşli olamaz.
En gerçekçi yorum, bravo
@BulgeMağduru öyle yani kimse kusura bakmasın. Erkeğin doğasında cinsel anlamda tek kadınla yetinmek diye bir şey yok. Fırsatını bulduğu anda değerlendirir ama asıl sorun cinsellik yaşadığı kadınların genelde erkek için bir anlam ifade etmemesi. Çoğu kadın bunun farkında değil. Değersiz bir kadın için yuvasını yıkan çok avanak kadın var.
Onu anlamak konusunu biraz açabilir misiniz?
O avanak diye bahsettiğiniz evli olanlar galiba.
Erkeği başka kadınla olunca ayrılmayı seçenler?
Evet soran. Evlilerden bahsediyorum. Anlamak derken erkeğin doğasını anlamaktan bahsediyorum
@Bandaro karısı isterse bunu öğrenir zaten ama mesele o değil.
@Bandaro yahu öğrenmesi kolay ya da zor. Mesele o değil. Benim eşim olan kişi kadının birini cinsel anlamda çekici bulsa bile bunu söylesin sorun yok yani. Çünkü bir erkeğin penisine hitap eden kadın kalbine direkt hitap edemez. İkisi farklı şeyler.
@noluyoofuat o zaman bu ifadelerinizden su anlasiliyor. O tip kadınlara erkeğin gitmesi dusmesi, duygusal anlamda hiçbir şey ifade etmiyor.
Aynen öyle kanki
1-Allah'tan korkması.
2-Ahlaklı olması.
3-İyi aile terbiyesi alması. Soyu güzel insanlardan (terbiyeli, edepli insanlardan gelmesi.)
4-Haramı, helali bilip, bunu uygulaması.
5-Merhametli olması, kul hakkına dikkat etmesi.
6-Bu saydığı özelliklerle birlikte seni sevmesi ve sana saygı duyması.
Aşk lazım aşk varsa sadakat te bence kendiliğinden yükleniyor insana. Aşk varken ihanetin olduğunu sanmıyorum
Doğru söylüyorsun.
Kendine saygısı olacak karşıya saygısı olacak.
Vicdanlı ve merhamete sahip kişilikte 9 aklı ile bir nefsine sahip çıkabilecek.
Bunun dışında kadın tarafında da aurası yüksek, duygusal ve dürtüsel kontrole sahip.
Anlayışlı kanaatkar, güven veren ve erkeğe saygı duyan. feminizim ile aklı bulanmamış.
Gözünü arşa dikmemiş, yetişkin olgunlukta olduğunda erkek ile sağlam bağ oluşacaktır.
Yorum yapan erkeklere bakıyorum da nasıl boş şeyler yazmışlar yok güven versin sevgi versin madem hepiniz bu kadar iyi temiz dürüstsünüz de bu ortalıkta gezen şerefsizler nereden türedi çok merak ediyorum
sonunda biri mertçe söylemiş helal kız sana hemcinsim çoğu erkekten daha açık sözlü ve cesaretinden dolayı tebrik ediyorum seni 💖
Erkek kendine hitap edecek şeylerin potansiyelini bir kadında farkettiyse o kadına alan tanır. O süreçte yanılmak yerine şaşırmaya başlamışsa temel güzel atılıyor demektir ama istikrar önemli.
Şaşırmak ile kastınız?
Beklentisinden fazlası ile..
benim gibi birini bulman lazım aplam o da zor :) kolay sevgili yapmam talepler yoğun şeytan toplu açılış töreni yap diyor nedense 🙄
Nasıl da inanarak konuşuyor.🤣🤣
@Bellaa1111 yukarki köyde bir yalan söyledim aşağı köy de ben inandım 🙄 olur bence biz den
Kadın erkeği cinsellikle doyurmalı ama trip kaprislerle boğmamalı
Erkek sadece cinsellikle mi doyar.
Saç ayağı gibidir cinsellik, saygı sevgi ve güven
Boş bir teneke cinsellikle bile doymaz olgun ve eril bir adam sevgi de ister cinsellikte ister ve şükretmeyi de bilir bunu öyle bil canım
Sevgiyi kim istemez benim demek istediğimi tam anlamadın sanırım
Anlamakta istemiyorum çünkü ancak boş yapıyorsunuz
Ne alaka boş yapmakla ben son derece tecrübeliyim kadın özellikle türk kadını çok sıkıntılı erkeği darlamak bitmeyen istekler naz niyazlar hep olumsuz bir hava yaratır
Doymayan kadınlar da aldata bilir mi
@Bellaa1111 Kimse aldatmamalı bunun cinsiyeti yok arkadaşlar
Doymayan kadınlar aldatabiliyor hele günümüzde çok görüyoruz ama şu var ki çok güzel örtbas edip saklıyabiliyorlar
Erkeklerde aynı şekilde yani bende çok duydum evli erkeklerin karısı arkasından başka bir kadınla birlikte olduğunu ve bunu güzelce sakladığını karakter meselesi
Erkeklerde daha fazla aldatmayan erkek yoktur fırsat bulamayan vardır erkek tek eşliliği sevmez ama yakayı hep ele veriyoruz maalesef
Alakası yok masum ve efendi görünen erkekler bile yapıyor dediğim gibi bu tamamen karakter meselesi
Evet bazı erkekler g*rizekalı olduğu için kendini ele veriyor buda iyi oluyor onlara
Bu konuda haklısın kadın gibi şeytani zeka yok 😂😂😂🤣🤣
Sizden ala da şeytan yok
Ben demiyorum bunu dünya alem kabul etmiş
Karakterli olması. Kimse kimseyi kendine zorla bağlayacak değil. Gerçekten seven ve önemseyen biri ve haysiyet sahibi biri zaten tek kişiye sadık kalır.
Erkeklerde maalesef böyle bsi yk naparsan yap bağlanmaz. Allah korkusu olanlar bile gözleriyle yabancı kadnlari yiyo allahszlar bunalr
Gözleriyle yemek ne demek ilk kez duyuyorum?
Okz gbi bakmak demek
Ama çok güzel çok bakımlı oluyorsunuz ben bile sokakta canım çekiyor bakıyorum yani şimdi suç bende mi?
@Security_mann bakımsız olunduğunda da bakıyorsunuz sizler.
Çarşaflı olana da bakiosunz e onlara nie bakiosunz dışarda gezio die mi
Bakmiosanz bu tacize ugrayan çarşaflı kadnlar kim rol mu yapiolar o zaman ya da tvde yayinlanan videolar shop mu
Sen bsiler görmüyorsun duymuyorsun die bu tarz şeyler yaşanmıyor mu saniosun.
İstisnalar kaideyi bozmuyor
benim giyim tarzm dışarda tanimadgm insanlarn ahlak cercevesine uymak zorunda mı
Smdi sovecem olmick. Kendinz ozensz paspaya giyiniyorsunuz die herkes öyle mi olmak zorunda güzel giyinen insanlarda bı anlam aramaktan vazgeçip kendinize odaklanin sonuçta sizene elalemden
@Bandaro?
@Bandaro herkes istediği mutlu olduğu gibi giyinir.
Marifet erkeğin her şekilde bakmaması.
Edebini takın, takındırırlar. Ben bir kere bile beli açık giyinmedim mesela.
@Bandaro kadın açılmış diye siz erkekler ac bitlik yapmayacaksınız.
Kezban anandr. Kendini gelistrmekten aciz gelmiş burada elalemn kiyafetini sorguluyor sen kimsn haysiyetsz adm oldn da millete mi laf soyluyorsn senin cinsn açık kapalı farketmekszn kadnlara tecavüz taciz ediyor bunlara bsi deme anca kıyafete laf sole aciz zavallı
@Bandaro kadınlar edebini takındırır.
Ben bakımsız olan hiçbir kadına bakmam çünkü itici gelir
Karakter sahibi bir erkek olması gerekiyor gördün mü sonuç yine erkeğe çıktı şöyle yapsam daha çok sever bağlanır safsatalarına inanmayın
Yok öyle değil. Bu soru genel. Hayatımda biri yok.
Ay çok yaşa doğru söyledin tamamen karakter öyle yani zaten onu gerektirecek yapmaya gerektirecek birisiyle zaten olmaz
Uzun yıllardır bu konuyu düşünüyorum ama tek eşliliğe çok yaklaşsa bile başka kadınlara olan ilgi asla tükenmiyor yani sonuç olarak asla tek bir kadın olmuyor.
yorumdaki erkeklerin ağlaması kendi karaktersizliklerini gizlemeye çalışmasından kaynaklanıyor diğer kalanlarda doğru olan cevapları vermişler zaten 👍🏻🙆🏻♀️
Allahın yardımı, rahmet ve bereketi, kuşatıcılığı, inayeti.
Hasbilallahu ve. niâmel veqîyl (x3). niâmel mevla ve niâmel nasîr, gufraneke rabbena ve ileykel masir, el fâaaatiha.
Allah kabul etsin abi size hatim indirmek lazım bu yetmez ama
@Bellaa1111 ben indirceğimi indirdim, bilmeyene anlatıyorum, tanrıdan kutsal görev geldi
Sadece gerçek bir sevgi bunu mümkün kılar herkese kör hevesle yakaşmak için gözünü kamaştıracak bir canlı türüne dokunmak lazım mümkün değil demeyin mümkün..
Yorumlar yalan dolu🤣
@Bellaa1111 okumadım ama buranın en güzel özelliği de bu yalanlarına kendi de inananların ülkesi...
Yormudaki hepsi yalan gerçekten sadece sen olmak istiyorsan istediği biriysen ondan sonra ilk sevdiği kız olmalısın kötü hiç bir şey veya iyi başkasından yaşamamalı

Hic bir sey.
Sen misin yine Nestlé

Nestlé?
Erkek bağlanmaz mı diyorsun.
Bir Nestlé versen?
Çikolatacı değil misin sen?

Hayir cikolata da olmaz.
Çalışmıyor musun? Bu adamı neden arşivledin?
Neden sürekli bu adamı atıyorsun
Travmaların mı var senin
Adım Mert yiğit Yıldırım mı diyorsun
Calisma iznimi bekliyorum.
Ayrica travmamdan ziyade mizahim bu sekilde.

Adim da mert değil
Bu adamı neden paylaşıyorsun

Bir zarari mi var?
Kadın, kadın olabiliyor erkekte değer biliyorsa başka şeylere gerek yok. Sadık olmayan birini ne yapsan da sadık olmaz
valla bacim karakter meselesi o karşındaki erkeğin adam oldugundan emin olman lazim adam gibi adamsa zaten sadece sana bağlı kalır
Klişe cevap olacak ama kesinlikle baya sevecek. Sevgi yani olay♥️
Evet. Erkekler çok mu zor seviyor?
Evet bence öyle kızlar seviyo yine ve bağlanırlar hemen ama bu Erkolar öyle değil pek
Sadece onu istemesi görmesi, birazda karakter meselesi bu
Nasıl bir karakter bu karakter? Hiçbir erkekte bir türlü olmayan.
Eski kafalı olarak anılır genelde sadece bir eşim olsun çocuğum olsun der işe gider eve döner. Kafası tek odaklıdır gunumuzde kızların genelde tercih etmeyeceği bir tip bu tarz erkekler.
Ben es hayatından bahsetmiyorum bağlılık diye. Birine bağlı olmak icin ille evli olman gerekmiyor.
Doğru diyorsun o zamanda iki tarafta ben merkezci olmayacak. Güçleri yetmeyecek şeyleri karşıdan istenmemeli , birazda bana göre olay ortak noktada buluşulsa ne kadın için ne de erkek için sorun çıkar. Toplumda buna itiyor diyelim ki erkeğin bir tane sevdiği kız var etrafı düzgün değilse ve gazliyorsa elman var diye elma ağacına çıkmaktan vazgecezinki denirse kadınlar icinda aynı sorun var aslında çevresi bunu mu begendin benim şu arkadaş daha yakışıklı diye itelenirlerse sonuç sadakatten ve tek bir kişiyi sevmekten uzaklaşır. Önemli olan bir elmayı sevebilip digerlerinden vazgeçmek toplum normları da buna karşı ama.
Karşıdan ne istemisiz beyefendi?
Bilip bilmeden sallama.
Sevgili oldugum birinden bahsetmedim. Genel sordum erkek neden bir kadınla yetinmiyor, diye.
Alevilere yanaşma dine aykırı yaşıyorlar zaten namaz niyaz yok peygamberizin sünneti e uymuyorlar
Yahu bilmiyor musun, tabii ki tek kadın kementi lazım. Her yerde satılıyor, önümüzdeki hafta BİM'e de gelecekmiş hatta uygun fiyata :D Tek kadın kementini boynuna atıyorsun hooop artık tek kadına bağlı, işte bu kadar :D :D
Sadakat ve karakter. Onda böyle bir özellik yoksa karşısında kim olursa olsun aldatma ihtimali olur
Tek değil hiç bir kadına bağlanamıyorum çünkü şeytana pabucunu ters giydirecek kadar sinsi ve her ay en az beş gün kanayıp ölmeyen bir canlı türüne bağlamak ölüm fermanına imza atmak ile aynı.
Bu cümleyi kurabilmek için kaç shot içtiniz?
Hiç içmeye gerek yok sende benim gibi doğar doğmaz sokağa atılsan Benim gibi düşünürdün.
Siz erkekleri gözünüzde çok büyütüyorsunuz tek kadına bağlanmayıp ne yapacak sanki herkes playboy mu :D
Genel kültürü olması lazım ve iletişim yönden güçlü aynı zamanda nerede nasıl davranması gerektiğini bilen bence. 🌻
Kadınlar tek bir erkeğe bağlı kalması gerekir bunun için
Tek bir erkeğe bağlı kalamayan biri olduğumu nerden cıkardınız
Genel konuştum kadınlar tek bir erkeğe bağlı kalırsa otomatikman zaten erkekler de tek bir kadına bağlı kalmış oluyor
Hayır bunu hiç görmedim
Bir erkek sadece cinsellikle bağlanabilir bence o ne kadar iyiyse erkeğin kopması o kadar zor olur
Sadece bu mu?
Başka hiçbir şey değil mi?
Duyguların anlamı nerede kaldı peki? Değerin, duyguların?
O olmadan onun umudu olmadan emin ol onlarında bir anlamı kalmıyor
Ama herkesle cinsellik yaşanmaz ki.
O kişinin doğru olup olmadığını erkek nasıl anlar?
O da kadına ve kadının sadakatine güvenle olur sadece
Tamam işte onu nasıl anlayacak bir erkek?
O da hatunun hal ve hareketlerinden bize olan bakışından bizi ne kadar düşündüğünden belli olur
Adım atmamıza rağmen adım atmıyorsa?
Sevmiyordur
Ama ilk başta ilgi alaka gösteren oydu
Güldüren oydu. Gülüşün çok hoşuma gidiyor. Sen gülünce keyif alıyorum diyen oydu.
Cinsellik yaşadınız mı?
Yok. Sadece 4-5 kere gördüğüm. Birkaç kez konuştuğum birisi. Hafta bir aynı yerde çalışıyoruz
Sevmiyor adam kuzum ilgisini çekmemişsin çok umut etme o ilişki için
Peki neden öyle dedi
Diyebilir bişey yok ki bu dediğinde
Israrla yazmam kötü sonuçlar mı doğurur
Kendinden soğutursun
Erkek aynı kadının ona yazmasını bu şekilde mi algılıyor
Sen bu adama niye yazıyorsun ve ne yazıyorsun anlamadım ben
Neden sıcak davranıp şimdi soğuk davranıyor bunu öğrenmek istiyorum.
Git adama sor o zaman
Açık ve net bir şekilde KARAKTER ve Saygı sevgi güven
Hayalimde ki kadını bulunca zaten başkasını görmez gözüm
Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli utangaç masum tatlış yüzlü kadın...
Cinsiyet değişip kadın olması gerekli, başka türlü zor.😒
Ahajajajha
bence kadının erkeğe çok değer vermesi gerekir
Yanlış soru yavrucum geldiğimiz zamanda kadının tek erkeğe bağlanmasını sormalısın.
gerçekten severse gözü ondan başka kimseyi görmez zaten
Genel olarak herhangi bir şeye bağlanmak benim yapımda yok.
Sevmesi yeterli aşık bir adam sadakatin kitabını yazar.
Peki kadının tek erkeğe bağlanması için ne gerekli
Hep erkekler suçlu
Kişilikli olması yeterli. Onlarda çok az artık. Nesilleri tükenme tehlikesi altında. 😔
Karakterli değer veren tabi kızlar sevmez böyle erkeği artık
Kadının kadın olduğunun farkında olması gerekiyor.
Sadece tek şart bu
tek kadın degilde ciddi bir iliski istiyorum ilerisi evlilik olan
Her erkek bağlanmaz çünkü erkeklere yanlış aile eğitimi veriliyor veya hiç verilmiyor
Bekarlık sultanlık. erkegi koruyan kanun yok
Adam gibi adam olmuşsa her şeyiyle uyumlu bir kadına ömrünü bile verir bir erkek
Erkeğin adam olması gerekir, adam değilse boşa kürek çekilir.
Bence kadının harika olması gerekiyor. Harika bir kadınsa kesinlikle gözüm dışarıda olmaz
İp ve zincirle olabilir ama dikkat etmek lazım sonu kötü bitebilir 😂
O ne demek
Tek kadına bagliycaz işte 😂
Erkeğe göre değişir ama bana göre cıvıl cıvıl olmalı. Stabil tek düze olmamalı. Uyumlu olmalı. Pasif ya da benim dediğim olur kafasında olmamalı. Duygu değişimi her gün farklı olmamalı ya da belli etmemeli.
Erkekler yaralarını gizleme eğilimindedir.
yaralı olduğu noktayı bulup ona iyi gelirseniz sizden asla vazgeçmez.
Beyin ama genellikle erkeklerde bulunmuyor ~~😂 satında alınamıyor hahahshshdhdhd
Hehe. Bide kadınların sadakatsizliginden konuşalım.
Sadakatsiz amclk kizlar yorumuma kudurmuş sjxjsjdjdk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?