Olgunluğun yaş ile alakası yok. Benden 3 yaş büyük olup ergen gibi davranan kadın da oldu hayatımda geldiği gibi de çıkardım hayatımdan. Olgunluk yaş ile alakalı değil maalesef, kişilik, zeka ve algı da bunda büyük rol oynuyor.
Durumlara göre yaş çok önemli ya da önemsiz olabiliyor. Geleneklerimiz genç kadın ve olgun erkek kombinasyonu ile mutluluğu yakalamış. Ama değişen dünya şartlarında farklı şartlar altında farklı kombinasyonlar da mutluluk getirebilir. Kişilerin arayışları, ihtiyaçları ve imkanları hepsi durumu değiştiren faktörler.
Bence önemlidir. 20 yaşında kızların 40 yaşında adamlarla olmasını asla anlamiyorum mesela. Ortak paydada sadece bedensel alanda bir arada olmaktan başka nasıl bir paylaşım yapıp uzalasabilirler?
Erkek evet Max 5-6 yaş olgun olmalı kadından ama daha fazlası değil.
Yaş farkı mevzusu tamamen kişisel bir mesele bence! 😊 Eğer aradaki yaş farkıyla birlikte iletişim, değerler ve karşılıklı saygı yerindeyse, sorun olmaz diye düşünüyorum. Olgunluk genelde yaşla gelse de bazen kişilikten geliyor. Sana göre yaş farkı ilişkiyi nasıl etkiler, sen ne düşünüyorsun? 😊💬
Bir yere kadar sorun değil. Bir yerden sonra problem olur. Sosyal hayat, sosyal çevre, jenerasyon farkı ve enerji bunu mutlaka problem yapar. Benim görüşüm +5-6 ve -5-6 kadar okay.