Uruszpu diyen erkekle barışılır mı?

şöyle 3 aylık sevgiliydik bir şeyden dolayı tartıştık üstüne o gün benim doğum günümdü gece eve bıraktı beni naptın vs diye bile yazmadı sabah oldu kutlar diye bekledim kutlamadı o gün her yerden engelledim tartıştık ama kutlar insan bi çiçek bekledim yalan değil

neyse 2 gün sonra yazdı bana ben de tersledim sonra bana farkında değilsin ama karakterin uruszpu dedi ben seni düzeltmeye çalıştım bozuk olana bir şey yapamayız dedi benden ders çıkar vs vs aşağıladı ben sular seller nasıl hayatım cehenneme döndü 1 gün boyunca zır zır ağlıyorum patronum bile iş arkadaşımı aramıştı akşam bu kızın nesi var diye neyse ki ertesi gün normale dönmüştüm ama o kadar zoruma gitti ki beni sevdiğini söyleyen adamın bana yaptığı yakıştırmaya bakın her neyse sonra dedi onu demek istemedim falan 1 hafta oldu hala ulaşmaya çalışıyor ben tersliyorum tabi bi yandan da özlüyorum ama gün geçtikçe nefret edip soğuyorum çok zoruma gitti

birçok ilişkim oldu kimse altı dolu şekilde hakaret etmemişti onu demesinin sebebi de onlarda kuzen evliliği var ben malatyalıyım bizde yok ve biz kuzenler aşırı samimiyiz birlikte büyüdük bana dedi ki erkek kuzenlerinle samimisin erkek arkadaşlarınla sarılıyorsun herkesle cilveli konuşuyorsun ama hiçbiri anlamlandırdığı gibi değildi erkek arkadaşlarımla da arama mesafe koymuştum cilveli konuşma dediği nezaketti, kısacası o hakareti hak etmedim bana beni hep sevdiğini söyledi ve yeri geldi hissettim şimdi sizce affetmeli miyim?

Uruszpu diyen erkekle barışılır mı?