2 aylık ilişkiydi ama beni çok etkiledi?

Size şöyle söyleyeyim 7 yıllık bir depresyon içe kapanıklık döneminden sonra yeni yeni mentalimi toparladım sandığım bir evrede Bi kıza hisler beslemeye başladım bu 7 yılın öncesinde sadece 1 ilişkim oldu şuanda 25 yaşındayım. 3 yıl önce kadar Bi kaç aylık platonikten başka herhangi bir kızla uzaktan yakından alakam olmadı. Mentalimi topladım artık ilişki yapabilirim diye düşündüm ve 20 yaşında bir kız ile tanıştım. İlk görüşte aşık oldum. Tanıdıkça daha çok aşık oldum. Çok hızlı ilerledi her şey sanırım bu duygusal boşluğumdan kaynaklı. Kız da bana aynı şekilde değer verdi. Ama ben temasa falan alışık olmadığımdan sanırım. Ya da çok masum sevdiğimden bizim olay da hızlı geliştipinden (kız biraz hızlı temas etmeye çalışıyor gibi geldi ha çok masumane temastan bahsediyorum) ve ikimizin de takılmalık insanlar olmadığından bende retroaktif kıskançlığı tetikledi sanırım. Sadece 2 aylık sürede 7-8 kere buşuşabildik ama 7/24 mesajlaştık. Çoğu şeyimizi paylaştık her şeyimizi öğrendik. Ve ben gün geçtikçe bu kıskançlığın dozunu arttırdım. Başta hediyeler aşka boğmalar bilmiyorum benim sevgimi gösterme şeklim buydu. Yanında rahat hissettim o da aynı şekilde birbirimize güvendik ama benim bu takıntılı kıskançlığım onu soğuttu. Bide araya son 2 hafta uzak mesafe girdi ben yanına gitme planları yaparken meğer o beni test ediyormuş. Bu kıskançlığım yüzünden çok bezdirdim onu ama çok da üzüldüm neden böyle yapıyorum diye çünkü çok seviyordum herşeyi olmaya çalıştım. O bunu manipüle olarak görmüş. Beni 1 ay boyunca test etmiş. Alkol kullanıyordum. Stresle başetme yöntemim gibiydi. İçmesem ölmezdim. Onu bırak dedi. Bırakmadım ben bu raddeye geleceğini bilsem bırakırdım da göremedim. Sürekli takıntı yaptım o bana soğuyorum demesine rağmen retroaktif kıskançlığın pençesine düştüm. Genel olarak öfkeli biriyim ben ama onun yanında küfür bile etmedim sigara dahi içmek istemedim. Ailemin yanında asla küfür etmedim. Öfkemi mesela asla aileme karşı göstermem. en son saygılı bir şekilde yazdı. Yaşam tarzın bana uygun değil. Öfke problemlerin var. Geçmişimle yargılamalarından sorularından sorgılarından bıktım dedi ve gitti. Bir şans daha ver dedim ben bilemedim bu kadar ileri gideceğini dedim. Kendimi tam açıklayamadım belki de bu duygulara hakim olamadım onca yıl sonra. Neden böyle yaptığımı da bilmiyorum. Terapiye giderim dedim. Ben artık yoruldum aklından geçirmediğini nerden bilicem dedi. Sevgimi tam gösteremedim biliyorum ama ben onun o güzel kalbine aşık oldum onun ya hormonlarımı dizginledim. Öpmeye bile kıyamadım. 7 yıllık hormonal boşluktan mı acaba bu kadar bağlanmam diye kendimi geri çektim. Hormonlarımı dizginledim aşkımı öldürmesin diye. Bilmiyorum şimdi ilişki bittikten sonra kendimi sorgulamaya başladım ben aslında mentali tam toplayamamışım sanırım bu dünyaya uzak kalmışım baya duygularımı yönetmeyi unutmuşum nasıl göstereceğimi unutmuşum belki de

Güncellemeler
8 ay
Şimdi bişey fqrkettim. Kıskançlığın boyutunu artıran bir nokta da bana mantıksız gelen biyerin oldupuydu. Benden önceki ilişkisi 4 ay önce bitmiş 8 ay sürmüş. İlk bir ayı üniversiteye gitmeden olmuş. Ve hiçbir ortak arkadaş olmadan önerilerde görüp istek atmış çocuk buna bu da kabul etmiş. 1 ay kadar konuşmuşlar. Sonra aslında aynı şehire biri iş için biri üni için gideceklerini öğrenmişler. Bu çok mantıksız geldi. Hiç tanımadığın birinin neden takip istediğini kabul edersin ki
Güncellemeler
8 ay
Ve kesinlikle değer görmemiş o ilişkide o çocuk hunu takılmalık olarak görmüş. Ama bu görememiş o durumu başlarda ilgi verdiğini sanmış haftada 2-3 kez görüşünce ama ne derdini dinlemiş ne mutlu etmeyi bilmiş. Arabada oturmuş gitmiş.
2 aylık ilişkiydi ama beni çok etkiledi?