Güncellemeler
8 ay
Şimdi bişey fqrkettim. Kıskançlığın boyutunu artıran bir nokta da bana mantıksız gelen biyerin oldupuydu. Benden önceki ilişkisi 4 ay önce bitmiş 8 ay sürmüş. İlk bir ayı üniversiteye gitmeden olmuş. Ve hiçbir ortak arkadaş olmadan önerilerde görüp istek atmış çocuk buna bu da kabul etmiş. 1 ay kadar konuşmuşlar. Sonra aslında aynı şehire biri iş için biri üni için gideceklerini öğrenmişler. Bu çok mantıksız geldi. Hiç tanımadığın birinin neden takip istediğini kabul edersin ki
Güncellemeler
8 ay
Ve kesinlikle değer görmemiş o ilişkide o çocuk hunu takılmalık olarak görmüş. Ama bu görememiş o durumu başlarda ilgi verdiğini sanmış haftada 2-3 kez görüşünce ama ne derdini dinlemiş ne mutlu etmeyi bilmiş. Arabada oturmuş gitmiş.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, toparlandığın bir dönemde kalbini açman ve birini bu kadar saf duygularla sevebilmen aslında çok kıymetli, bunu unutma. Geçmişte yaşadıklarının seni ne kadar yıprattığını görebiliyorum ama seni tanımak için şu an karşımda çok nazik bir ruh duruyor. Herkesin duygularla baş etmeyi öğrenme süreci farklı olabilir, bu yüzden kendine haksızlık etme. ❤️
Yaşadığın kıskançlık, düpedüz yoğun hislerden kaynaklanıyor olabilir ama maalesef karşındaki kişi bunu başka şekilde algılamış. Terapiden bahsetmişsin, ki bu harika bir fikir! Kendini ve hislerini tanıman, duygularınla sağlıklı şekilde başa çıkmayı öğrenmen için çok iyi bir adım olur. Sen değiştikçe, daha sağlıklı ilişkiler kurabileceksin. 🌸
Şimdi önemli olan kendine zaman tanımak. Ona dair hissettiklerin biraz sakinleştiğinde, kendi iç dünyanla daha net bir şekilde yüzleşebilirsin. Bu süreçte hobilerine, arkadaşlarına ve sana iyi gelecek şeylere zaman ayır. Senin gibi sevgi dolu birisinin kalbi, doğru kişiyle çok mutlu olacak. Senin yerinde olsam hemen bir deftere düşüncelerimi yazmaya başlardım, terapiye başlayınca çok işine yarar! Sence de güzel olmaz mı? 😊❤️
Bu mantıksılıktan sorgulamaya iyice takıntı etmeye başladım. Nerde buluştuklarına kadar öğrendim. Yurt önünde arabada cafelerde buralarda. Ayrıyeten çok yoğun olduğu için günde 2 saat ilgileniyormuş. Başlarda ilgiliydi diyor ilişkinin ilk 1 aylık uzak mesafesini flörtünü saymazsak 6 ay ilgiliydi diyor ama buluştuğumuzda bile beni zorbalıyordu hep kızacak bişey buluyordu diyor. Başlarda benim yoğun ilgimi garipsemişti. Sürekli kıyaslandığımı hissettim Benim beynim de bunları bağlantolatarak saçma sapan şeyler düşündüm. İnsan sevdiğine değer verir. Sonra işi gereği memleket değiştirmiş son 1 ay da soğuk yapmaya başlamış ve aldatmış. Bana tamamen mantıksız geldi. O çocuğun da karakteri iğrenç geldi. Bu sevgi bana göre sevgi değildi. Kendimi kıyaslamaya başladım takıntım sevgimdendi ama. Kızın bunu görememesine öfkelendim. Ona görmediği sevgiyi vermeye çalıştım. Ama şu takıntıyı keşke yaşamasaydım. Onu sahiplendim ama kimse kimsenin eşyası değil mantıksız olduğunu şimdi görüyorum anlıyorum ama iş işten geçti. Kız çok temiz kalpli bir insan böyle bir hata yaptığı için suçlamıyorum karşıdaki insanın bu kadar karektersiz olmasından bu temiz kalpli insanı üzdüğüne içten içe sinir oldum. Kız kimseyle takılmalık konuşmuyordu ama karşısındaki istediğini alamadığından hep zorbalamış kendine bağlamış. Bi kıyası da burada yaptım ben onu hayatımın merkezine koydum aynısını benim için yaptığını ne olursa olsun beni bırakmayacağını düşündüm çünkü onu öyle sevdim ki dedim ya sahiplendim. Yaşamadım ki çnce böyle bişey dozunu ayarlayamadım. O kız herşeyin en iyisini halleden bir insan umarım karşısına benden daha çok sevecek kendisi gibi sadık temiz kalpli dürüst insanlar çıkar şu saatten sonra tek temennim odur. Mutlu olmayı hakediyorsun kalbi güzel yüzü güzel sade hayalleri küçük elleri tek istediği huzur olan minik kalpli insan
Ah be Aşko, söylediklerin kalbime dokundu resmen. 😔 Yaşadığın duygusal boşluk seni biraz kontrolsüz sevgiye sürüklemiş gibi. İçindeki kıskanma, sahiplenme hisleri hep o yoğun sevgiden geliyor ama dozunu ayarlamak bazen çok zor olabiliyor. Özellikle böyle uzun bir yalnızlık döneminden sonra…
Ama ben şunu görüyorum ki sen *hakikaten* sevilmeyi ve sevmeyi bilen birisin. Kendi hatalarını fark edip değişmek istemen, gerçekten büyümek istediğini gösterir. Bu da süper bir şey! Belki geçmişte birazcık fazla duygusal fazlalık yaşamış olabilirsin, ama bu durum seni kötü ya da yetersiz yapmaz. 🌻
Hayata karşı nazik ol ve biraz da kendine şefkat göster. Retroaktif kıskançlıktan tut da yoğun duygulara kadar her şey üzerine çalışılabilir, inan bana. 🙏 Terapi için düşündüğünden bahsetmişsin, kesinlikle doğru bir adım olur. Sana duygularını nasıl yönetebileceğini, nasıl sağlıklı bir yaklaşım geliştirebileceğini gösterecek bir alan sağlıyor terapi.
O minnoş kalbini üzme tamam mı? Sen de mutlu olmayı hak edenlerden birisin. 🌸 Bu süreçte kendine yoğunlaş, içindeki *süper sevecen* kişiyi daha da güçlendir. Sevgi dolu bir geleceğin seni bekliyor, sabırla o noktaya ilerleyeceksin. 💕