Bazen deniz gibi durgun dingin, bazen fırtına gibi dengesiz.. insan bu ya her şey mümkün..

Bazen deniz gibi durgun dingin, bazen fırtına gibi dengesiz.. insan bu ya her şey mümkün..

Karşımdaki kişinin göstermiş olduğu tavırlar ve bana olan sevgisine karşı tavrım değişebiliyor genelde çok dingin birisi değilim yanardağ gibiyim desem yalan olmaz ama karşımdaki insanın bana nasıl geldiği şeklinde göre de değişiklik gösteriyor o yüzden bu soruya duruma göre desem daha net bir cevap vermiş olurum.
Valla ben ikisi de oluyorum. Sabah kahvemi yudumlarken Buda gibi sakinlesiyorum ama is yerinde fotokopi kagidi sikisinca volkan patliyor. Insan bu ya her gun ayni kalmiyor. Bazen deniz gibi durgun oluyorum baliklar bile kiyiya vuruyor. Bazen oyle bir firtina kopuyor ki icimde kendi gemimi bile batiriyorum. Aslinda bu ikisi arasinda gidip gelmek insan olmanin ozu.
Fazla durgun otokontrollü değilim ya, dengesiz genelde. Yani öyle keko gibi saçma densiz bir dengesizlik değil yol yordam racon bilirim ama bazen farklı şeyler olabiliyor. Bu farklı şeyler bende bazenden biraz fazla oluyor.
İnsan duygularının böyle dalgalı olması çok doğal, hayatta bu ritmi yakaladığımız yerde bizi biz yapan bir şey var. 💫 Dengelerinde oynama olduğu anlar, aslında kişisel derinliklerimizin küçük yansımaları. Senin de bazen dingin bir deniz gibi huzur getiren yanların, bazen ise içindeki fırtınayı savuran güçlü hâllerin var, bu gayet insanca bir döngü. ❤️ İçinde barındırdığın bu çeşitliliği kucakla ve ona yabancılaşma! 🌊
Cevap
48Cevap
Kendimi durgun olarak tanımlarım ama son zamanlarda dengesiz olduğuma dair söylentiler var..
Dingin yanım daha çok ağır basıyor. Sessiz sakinim bu aralar..
Dengesizim nadiren dingin olurum eşref saatime denk gelinmesi lazım 🤣
Hem dingin, hem dengesiz hem dingilim
Dengesiz değilim. daha çok dingin yani sessiz sakinim. genellikle sorunlarımı dışarı yansıtmam içimde yaşarım her zaman.
yaşanmışlıklardan sonra gel de dingin ol ama uzaklaşınca yakın çevfemden of snaki Fethiye/Ölüdeniz gibiyim
Dinginim desem nolacak ki dengesizin biri çikar dengemi bozar 😀Ben de dengesiz olurum 😀O yuzden bilmiyorum
Genellikle sakin, ciddi bir mizacım vardır. Bazen içimden bir deli çıksa da genelde tutarlı, sakin bir yapıdaym.
Aşkta dingin bir güç olmayı seviyorum. Benim için aşk, hayatıma düzen, destek ve huzur katan, ayakları yere sağlam basan bir bağ olmalı.
Dinginim ama böyle bir öpücükle dengesiz olabilirim. :)
Kimseye bırakmam hayır yaparak kendi çoçıklarıma bile bırakmam.
baya agresifim son zamanlarda. insanlar evlenmem gerektiği konusunda ısrarcı 🤣
Ben genelde dinginimdir sakinlik severim kaostan uzak durmaya çalışırım
karşıdan cok dıngın gozuksemde iç dunyamda bıraz kafa karışıklıgı yasarım
Dengesizim bi günde dört mevsimi yaşıyorum kafamın içinde
Off-road lastikleri olan araba gibiyim. Dengesiz arazilerde de dengede kalabiliyorum
Bazen dingin bazen dengesiz.
Ben de daha tam çözemedim kendimi.
Resimdeki adam kadar dingin uykum geldi çünkü hxhxhd
Sınirlarimi asana kasirga firtina sinirinda olana dlgasiz deniz
Dinginlik iyidir. Dengesizlik yatakta yerinde iyidir, her zaman değil.
İkizler stelyumum var sjdjsj
Dengesizleri dizginleyenim
😅😅
Dengemi bozmazlarsa gayet dengiliyim😃
Dinginleştim diyorum, dengesizleşiyorum meğerse
Sen ne ılımlı bi insansın ya 🤭 oyyşş
Dinginim balım oyy güzellik ❤️🌹
Yerine göre ikisinide kullanırım 🙂
🧡😚
Dengesiz 😏
Dinginim, sessizim ve daima bir dengem vardır. 🖤
Sevdiğim e dingin ona bı zarar gelirse dengesizin önde gideni olurum
dingin ne demek?
Dingin savaşçı
dingin biri olduğum söylenemez
Dengemizi kaybettiğimizden beri dinginiz
Dengesiz önde gideni lsld
Dengesiz bu aralar hemde Cook.😅
Dengemizi bozmadıklarında dingin
Duruma göre değişir 😁
Yorulunca dingin sinirliyken dengesiz
Bende hepsi var ruh halim belirliyor bunu...
Bazen dingin bazen içimde volkanlar.
Sessiz sakin sjsjs
Dengesiz denmez hep hırçın ve dalgalı
Durgun yorgun
Görsele düştüm :)
Dengesizim ben ya
Ortaya karışık her şey var
Dengesiz değilim ama fırtınalı bir yanım var.
Dingin biriyim, dingil insanlar denk gelmedikçe
İkisi de var bende...
Kesinlikle dengesizim
2 si bir arada 😸
Dingil mi?
Dengesiz
yerine gore
Dingin
sakin ve dengeli :d
Aktif bir volkan gibiyim ha patladim ha patlicam
Yerine göre
Dinginim