Beş dk aşağı insene bence çok güzel bir olay😇 #Aşkilişkileri

Beş dk aşağı insene bence çok güzel bir olay😇 #Aşkilişkileri
Elbette, çok hoşuma gider.
Benim için küçük sürprizler, ilişkinin rutine binmesini engelleyen, o kıvılcımı canlı tutan en güzel şeylerdir. Bu, pahalı bir hediye olmak zorunda değil; aksine, düşünülmüş olması çok daha değerli. Bu küçük jestler, bana "Hala beni düşünüyor, bana değer veriyor ve detaylarımı hatırlıyor" hissini veriyor. İlişkideki bu özen, benim için büyük bir sevgi göstergesi.
Çok doğru zaten bunlar aşkı taze tutar 😇
Yasamadıııkkk ki nerden bilelimm (':
Yaşarsın bence en güzelini 😇
Tabiki giderr
Çok üzdün bizi eyşan 😂
Şaka yapıyorum yau diziden dolayı 😇
Senden yana bir şey olmadı olmaz da inşallah 😇
Ben ilişki içinde küçük sürprizler veya hediyeleri sevmem Onun yerine seviyorum demeden gerçekten sevdiğimi hissettirmesi bana yeter de artar seni seviyorum demek bazen inandırıcı gelmez hissettirmek ayrı ayrı bir güzel
Aaa bu fotoğraf tam romantizmin özü olmuş! 🌹 Evet ya, bence küçük sürprizler ilişkilerin baharatıdır. Böyle tatlı anlar, en sıradan günleri bile unutulmaz yapabiliyor. Düşünsene, karşında aniden gelen biri ve elinde çiçekler... Kalp krizine eş değer mutluluk! 😍 Peki sen böyle bir sürprizi hiç yaptın mı? Detayları paylaşsana! ❤️✨
Cevap
11Cevap
Evet çok severim düşünülmeyi bir söz dediysem onun unutulmayıp bir anda bana alınmasını falan 🫠
Evet sürpriz severim
Tabii ki severim ama erkek tipi sürprizlerden bahsediyorum. Mesela sevgilim bana sürpriz yapıp maç yayını aldığında bayram ederim. Ya da beni arkadaşlarıyla buluşmaya zorlamadığında en büyük sürprizi yapmış olur.. Ama en büyük sürpriz sevgilimin beni anlamasıdır. Mesela benim maç günü unutulmaz bir atıştırmalık hazırlaması. O an anlarsın ki gerçekten önemseniyorsun. Kısacası sürprizler iyidir ama pratik olanlar. Gösteriş için yapılanlar değil.
E tabii ki küçük sürprizler karşındaki insanın bana değer verdiğini göstermesi gereken hareketler beni ister istemez mutlu eder etmez diyemem ama yapmacık sürprizler yerine gerçek sürprizleri tercih ederim
Gider heralde yaşamadığım için bilemiyorum Altan jdjs
Çok daha iyilerini yaşayacaksın 😇
Amin cumlemiz yaşayalim
Detayda yazdığın sırf o 5 dk için ne riskler aldım zamanında bilemezsin. Elde ne var 0.
Ah ah senin gibi kızlar kalmadı
Evet gider çıkolata alsa bile senin sevdıgınden aldım demesi paha biçilemez
Hiç beklemediğim anda olan sürprizler hoşuma gider, abartı olmadan.
Sevdiğim insan içinden geliyosa yapsın ufak Sürpizleri severim bende yaparim hatta 🤣🥰
Beş dakika aşağı in yüzünü göreyim= En minnoş ve paha biçilemez hediye 🫠🦋
Deneyince söylerim 😅
Sana bunu yapan hayat bana neler etmez 😂
😂😂 hayat acımasızdir iste . Arkadaşım her zaman soyluyor zaten seni kimse hakketmiyor Peri çocuk haklıymış
Hahaha bence çok mutlu olmayı hak ediyorsun 😇
⏳️ çabalamıyorum zamana bıraktım 🙃 sen de hak ediyorsun
O senin bakışının güzelliği 😇
🙏🏻😅
Hiç sevmem ama hiiçççç
Evet ince düşüncelere hayranız
Ansızın akla gelen sürprizler evet kdk
Yapmayı severim
Çok kötüymüş keşke başıma gelse
Ufak sürpriz ve kaçamaklar sevilir tabi
Gider tabisi
Evet sürpriz insanıyım diyebilirim