PEKİ ŞİMDİ NE OLUCAK? (kısalttım metini, karşınıza tekrar çıktıysam kusura bakmayın) (evet bu kısa hali 🫠)?

Benim bir ilişkim vardı. İlk başta hatayı ben yaptım ama affetmek yerine sürekli yüzüme vurdu, her şeyi irdeledi, beni manipüle etti. Sonra hataları ona geçti, ben hemen affettim. İlişki laçkalaştı, toksikleşti; defalarca ayrıldık, defalarca barıştık. Ten uyumumuz çok iyiydi ama duygusal olarak ben çok bağlıydım, onda ise sanırım bitmişti. Defalarca aldattı, özür diledi, ağladı, bırakmadı beni, ben de hep affettim. Hatta bir dönem 9 ay boyunca başka sevgilisi varmış, onu da saklamış. Bunu öğrenince yine özürler, gözyaşları, yine bırakmadı beni, ben yine affettim. Hep “ilk hatayı sen yapmasaydın ben böyle biri olmazdım” dedi, ben de 2 yıl kendimi suçladım.

2 sene boyunca gözyaşı döktüm, defalarca bitirmeye çalıştım ama tam kopamadık. Sonra 2 ay önce, her şey iyi gidiyorken, “hayatımda biri var” deyip çekti gitti. Bir ay sonra tekrar aradı, “seni özledim, buluşalım” dedi, hayatında hâlâ başkası olmasına rağmen peşimden koştu. Buluştuk, görüştük, birlikte olduk ama sonra yine “onu aldattım, suçluluk duyuyorum, onunla mutlu bir ilişki deneyeceğim” deyip gitti. Bir ay geçti, ben ameliyat sonrası nasılsın diye yazdım. İki gün boyunca konuştuk, her şeyi paylaştık. Ama sonra yine “onu seviyorum, artık aldatmak istemiyorum ama sana da dayanamıyorum, lütfen bu toksikliği bitirelim” dedi. Ben ise hâlâ aşığım. Onun başkasıyla mutlu olmasını, evlilik düşünmesini hazmedemiyorum. Bırakamıyorum, kopamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Allah’a havale edip yoluma mı bakmalıyım? Döner mi? Özleyince ben ne yapacağım? İki senelik sevgilimdi, evleneceğime inandığım insandı, her şeyi paylaştığım kişi. Çok kırgınım, helallik veremiyorum ama zarar görmesini de istemem. Tek isteğim pişman olup burnunun sürtmesi, bana köpek gibi dönmesi. O devran döner mi?

PEKİ ŞİMDİ NE OLUCAK? (kısalttım metini, karşınıza tekrar çıktıysam kusura bakmayın) (evet bu kısa hali 🫠)?