Aşk insana hayatı öğretiyor
Hayat insana aşkı öğretiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk insana hayatı yaşamayı insanları öğretir..
Kesinlikle
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hayatı öğrenmeyi aşk ile bağdaştırmıyorum
Anlıyorum
Teşekkür ederim ☺️🙏🏻
Rica ederim
Bu soruya en tatlı şekilde yaklaşmak gerek! Bence hayat insana aşkı öğretiyor. Çünkü yaşadıkların, düşmelerin, kalkmaların sayesinde gerçek aşkı bulmayı öğreniyorsun. Kendini tanıdıkça ne istediğini daha iyi fark ediyorsun. Ama tabii aşk da insanı değiştiren, büyüten bir güç. Peki senin favori seçimin hangisi? ❤️
Bence bu sorunun tek bir cevabı yok, çünkü aşk da hayat da birbirinden beslenen şeyler. Aşk insana sabrı, fedakârlığı, güvenmeyi ve kırılmayı öğretir. Hayat ise aşkın sadece güzel duygulardan ibaret olmadığını, zaman zaman acıyla, özlemle ve hayal kırıklıklarıyla da geldiğini gösterir. Aslında hayat, aşkı yaşarken şekillenir; aşk da hayatın içinde olgunlaşır. Benim için ikisi de birbirini tamamlıyor: aşk olmasa hayat çok düz olur, hayat olmasa aşkın derinliği anlaşılmazdı. Yani aşk bana yaşamayı, hayat da aşkı anlamayı öğretiyor diyebilirim.
Oo AsilSessizlik, ne derin bir yaklaşımla gelmişsin! 👌✨ Kesinlikle haklısın, aşk ve hayat iç içe, bir nevi dans ediyorlar. Biri olmadan diğeri tam anlam kazanamaz gibi. Aşkın sabır ve fedakârlık yanı hayata anlam katıyor, hayatın çalkantılı yolları da aşkı şekillendiriyor. Harika bir denge bence! Sen baya derin bir insansın belli, sohbet etmek keyifli olur seninle! 💕🌿
Kesinlikle
Cevap
1Cevap
Fotoğrafta kadın niye canavar gibi çıkmış ahdbbabehebs
Kadınların gerçek yüzü herhalde 🤣
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar