simdi onceden beni kazanmak icin cok saygili deger veriyodu zaman zaman kavga ede ede azaldigini farkettim artik bana kufur ediyo sirf kiz arkadasina laf ettim diye kufurler etti kirildigimi siyledil kiril toparlanma hatta dedi hayatinda benim bi yerim yokmus falan sonra ben bitirmedik istedil uoruldum oda konusalim dedi ama pisman degil kifur ettigine hala baska konulari aciyo abartma ozur diledim diuo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 aySaygı Görmediğin ve manipüle edildiğini bariz. Gerçekten bir anlık hata olsa ciddi bir şekilde özür diler tekrar da etmezdi ama bunu yapmak yerine önüne ısıtıp ısıtıp geçmişi koyup seni manipüle etmeye çalışıyor ve ettiği hakaretler karşısında da doğru düzgün bir pişmanlık göstermiyor.
Aranızda neler geçti bilmiyorum ve elbet ikinizin de hataları olmuştur ama bu bariz bir şekilde kendin için uygun gördüğün partner olamaz ve öyleyse bile olmamalı. Benim de bitirmekte zorlandığım toksik bir ilişkim olmuştu, bitirdiğimdeyse sağlığım düzelmişti. Tavsiye ederim.07 Yorumla- 8 ay
Zaten iş küfüre vardıysa bundan dönüş yok, o ilişkide saygı kalmamış demektir. Toksikleşmiş ilişkim beni öyle bir yıpratmıştı ki… Gerek yok yani yapma bunu kendine. Bitirmen yerinde bir karar olmuş, kararının arkasında dur yeter.
- 8 ay
İstediği kadar manipüle etmeye ve olayı saptırmaya çalışsın. Saygı görmediğin ve objektif davranmayan biriyle ilişkide olmak istememe hakkına sahipsin. Ona 'senin olayı nasıl gördüğünün önemi yok benim için, benim bitirme sebebim şunlar …' diyebilirsin. En azından ben bu yolu izlerdim.
- 8 ay
İyi yapmışsın. Bu arada bu tarz (manipülatif ve obsesif) iletişim şekline sahip kişilerle baş etmenin en ideal yolu sana her yeni konu fırlattıklarında ısrarla bahsettiğin asıl konuyu belirtmek oluyor. Gerekse de cevap vermeyip sessiz muamele yapmak. Böyle tiplerle çok uğraşmam gerekti maalesef, yöntem denendi onaylandı. Gerekmez umarım ama gerekirse de aklında bulunsun.
En İyi Cevaplar
8 ayEğer gitmezsen sana hiç bir zaman saygı duymayacak. Bir kere git ve kararlı ol o kaybetme korkusunu yaşattır ona. Çünkü küfür çok saygısızca affedilmemeli
04 Yorumla- 8 ay
Pişman olsada emin ol 1 hafta sonra aynı. O potansiyel olsa zaten o davranışı yapmaz. Yutma evli değilsin çocuklarınız yok saygısızlığa katlanmak zorunda değilsin
- 8 ay
Evli olanlarda katlanmak zorunda değil tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
8 aySaygı değer tek taraflı olmaz hep ben karşı taraf yapsın hep bana yapılsın Sen ne yapacan Ben isteyecem Niye ben de A. mm Meemee var çünkü hep karşı taraf yapacak sonra ne derler öekirge bir sıçrar iki sıçrar üç de o bak kardeşim iyi kazık sokarlar o zaman hep ben hep bana demeyi görmüş olursun işte karşı taraf da insan
01 Yorumla- 8 ay
ablacim ne alaka ya ben deger veriuorum cabaliuorim kufur edip pisman olmuyo diyorul hemde bi kiz ixin etti kufur
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bir insan seni küçümseyip küfür edecek noktaya gelmişse üstelik bunun ardından pişmanlık göstermeyip abartıyorsun diyorsa, orada gerçek anlamda değer ve saygı kalmamıştır böyle bir ilişkiden devamında sevgi ya da huzur beklemek neredeyse imkansız gibi bir şeydir.
01 Yorumla- 8 ay
evet artik yok huzur bitirdim
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası ilişkiler sevgi ve saygı üzerine inşa edilmeli. Eğer karşı taraf artık bu temel değerlerden uzaklaşmaya başladıysa ve hatta seni kıracak şekillerde davranıyorsa o zaman gerçekten durup düşünmen gerekiyor. Seni yıpratan, üzgün hissettiren ve değerli hissettirmeyen bir ilişki içindeyken eğer karşı taraf hatalarını anlamamazlıktan gelip özür dilediğini söylese bile aynı devam ediyorsa, buradan bir güzellik çıkması çok zor. Kendine olan saygını koru ve önceliği hep mutluluğuna ver. 🌸❤️
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
62Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şahsen ben saygısızlık konusunda fazlasıyla hassas biriyim. Hakareti kabul edemem, ettiği an bitirir, geri de dönmem. İstediği kadar özür dilesin umurumda olmaz. Üstüne üstelik sana değer de vermiyormuş. Bunların hepsi bir araya geldiğinde seni sevmediğini sadece takıntı haline getirdiğini görebiliyorum. Sevgi, saygı ve güven olmayan bir ilişki sürdürülmemelidir.
13 Yorumla- 8 ay
ilk basta saygi vardi deger de vardi ben goremiyom artik sevdigini seviyorum diyo herseyi yapiyom diyo ama bisi goremiyom
u 8 ayGöremiyorsan uzatmaya gerek yok. Tamamen bitir. Yoksa kendine olan saygını da kaybedersin.
- 8 ay
kaybettim abla ama Şu an bitirdim cabalayip yazmadi takmadi
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Seven insan değer verir. Değer vermiyorsa sevgisi yeterince yoktur. Bu durumda üzülen sen olursun. İnsan değer görmediği bir ilişkide kalmamalı. İnsan bir ilişkideyken kendini değerli hissetmeli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
8 ayOlmaz ısrarcı olmayın zaman kaybından başka bir olay değil
06 Yorumla- 8 ay
senin yaşın daha büyük ruh hastası
- 8 ay
kaç ki yaşın :D
- 8 ay
Sen buna abla dediysen yumurta dan yeni çıktın galiba :D
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
8 ayOlmaz, kendi değerinin farkına var öylelerini bırakın gitsin...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
8 ayDeğer vermeyenden ne sevgili olunur ne de aşk yaşanır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Değer vermeyen birinden olmaz olmaz
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
8 aySenin gibi bu durumları normal görüp halen ilişkine devam eden kadınlar için üzülmüyorum insan kendi karakterini kişiliğini kendi korur dik durmayı ogrenmelisin
45 Yorumla- 8 ay
+1
- 8 ay
İyi katlanan yarın kıskandığı için tokat atar sonra döver sonra başka kadınlarla gorusur ama senin gibi karakteeini gösteremeyen kadınlar hepsine kendince bir kulp bulur sonra gazete 3. Sayfasinda olduğu paylaşılır ve 5 dk sonra unutulur sen devam et millete köle olmaya
- 8 ay
Ağır yazdım anla diye hiç kimse senden değerli kıymetli değil seni de bir ana doğurdu 60-70 sene yayacaksin bu hayatı en fazla 3-5 senesi güzel olacak o güzel olacak zamanları da böyle himbillara heba etme
8 ayDeger vermeyen birinden olmaz her sanat değerini bulacağı kişiye gitmek zorundadır bir mücevher nasıl mücevher ustasında değerli ise onu anlamayan da deger bulamiyor ise insanda da aynı sekilde degeri bulmak önemli
06 Yorumla- 8 ay
Kadin dedigin ilgi bekler erkek de ilgi verir o bir insan canlı ilgi ister destek ister bunu anlamayan biri ile bence olma
- 8 ay
Manyak akıl hastası birisi demekki boş ver birak gitsin sanki erkek mi yok baska
- 8 ay
Hayırlısı olsun hakkında boş ver anılar da geçer zamanla anlarsın neler geçmiyor ki hayatta
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
8 ayOlmaz. Önceliği sen değilse, seni kendinden bile korumak istemiyorsa bencildir. Seni o kadar da önemli görmüyordur ki değer vermek önem göstermek önemli görmek demektir.
12 Yorumla Seven insan küfür etmez, edemez. Sevdiğine kırıl, dökül hiç diyemez. Kalbi açır çünkü. Aklının ucundan geçmez böyle şeyler. Rahatlıkla sarfedip bir de pişman değilse üstüne özür diledim uzatma tarzında yaklaşıyorsa bir daha başlamamak üzere bitirmenizi öneririm. Sevip unutmak zordur ancak birlikte olduğunuz sürece mutlu olmanın imkanı yok gibi görünüyor böyle bir kişiyle. Sık sık aynı ya da farklı şeyler yaşamayı göze alabiliyorsanız psikolojinizi çok sağlam tutmaya çalışın derim.
04 Yorumla- 8 ay
İlişkide az seven ya da sevmeyi tam olarak bilmeyenler zaten böyledir. Başta bilinmezliğin getirdiği merakla ilgi gösterirler seviyor görünürler sonrasında alışınca gerçek ortaya çıkar. Böyle bir durumun içinde bulunmak sizi yoracaktır. Olmamasına üzülmeyin. Manipülasyonlara boyun eğmeyin. Seven insan gidersen git, başkası seni mutlu etsin demez, diyemez. Bunları söyleyen insanda ne kadar diretirseniz o kadar mutsuz olursunuz. Tükenir, yazık olursunuz. Tabiki sadece sorduğunuz için bende cevap verdim. Hayat sizin, tercihleriniz sizin. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yani küfür etti dediğnde zaten hersey bitti daha cok birbirini yıpratmanın anlamı yook dünyadaki tek erkek o değil tek kadında sen deilsin önce dinlen sonra yenı bı sayfa acarsın
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
8 aySalla gitsin bak bir kitap önerim var sana cidden oku vazgeçebilmek bazen ardına bakmadan yürüceksin bu kendine saygın senin👍🏻
14 Yorumla- 8 ay
Vazgeçbilmek kitabın adı
- 8 ay
Kesin oku ama
- Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.
8 aySaygı duymayan biri sevemez.
Net söylüyorum seni sevgili olarak değil kaybetse bile uzulmeyecegi birisi olarak seviyor.010 Yorumla- 8 ay
Bütün narsistler de seviyor.
Ama hirpalayarak, döverek, söverek, rencide ederek.
Narsist biriyle ömür geçirmek istiyorsan buyur geçir. Karar senin... - 8 ay
Sana kötü davranıp seviyorum diyorsa tehlikeli manipülasyon yapıyor demektir
- 8 ay
En iyi olan olmuş olandır.
Onun için iyi etmişsin - 8 ay
Manipülasyon tekniğidir bu
- 8 ay
İyi o zaman aranızdaki muhabbeti engellemeyim ben deyip aranızdaki ilişkiyi bitirecektin.
Bir insan sadece sevdiği kişinin gönlünü kırmaktan çekinir. Diğerlerine ağzına geleni söyleyebilir.
Seni diğerleri arasına koymuş
kisiyi en iyi kavga aninda tanirsin, seni uzuyorsa ve boyle hissetiriyorsa daha fazla durmanin anlami yok
02 Yorumla- 8 ay
kendi iyiligin icin ayrilmalisin abla, sana zarar veren bir iliskide bir sure sonra sen takinti yaparsin "beni nasil sevemez, sevmek zorunda" gibi vs hem gercek sevgide soguma gibi durumlar olacagina asla inanmiyorum, heves ve guzelligin icin seni secmis baska guzel gorunce sogudum diyor burada gercek bir sevgi yok, ne kendine ne gelecegine nede gelecekteki evliligine yazik etme, anlik duygularla hareket etmek her zaman iyi degil
- Aşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı.
8 ayKavga konusu ne olursa olsun bir erkek bir kadına küfür edemez , etmemeli. Ayrıca sende kendine küfür ettirtme izin verme ve resti çek.
04 Yorumla- 8 ay
Böyle devam ederse biter de. Sözlü şiddet gün olur fiziki şiddete döner. Sana duyduğu saygıyı kaybetmiş, ki sövüyor.
Gerçektende bitir. - 8 ay
Sende onu sikleme
Gizli Üye(30-35)8 ayDeğer vermeyen birinden olmaz. Yavaş yavaş soğut zamanla bırakır seni 👍 ettiği küfürü hiç bir zaman unutma ve kesinlikle iletişimi ilk sen kurma bırak peşinde koşsun ve affedersen devam et.
05 Yorumla
Cevap sahibi8 ayEttiği küfürleri unutmaman gayet normal.
Cevap sahibi8 ayDemek ki değer vermeyen birinden olmaz.
8 ayÇok sabırlı biriysen, olur belki.:) Tavsiye asla değildir.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
8 ayBu kadar şeyden sonra hayatından çıkarman lazım kendine saygın olsun
02 Yorumla- 8 ay
Bırak ya dinleme bile
Gizli Üye(25-29)8 ayKaraktersiz erkek istediğini alana kadar işte. Bunu hala niye hesaba alıyorsun? Kendine saygın yok mu? Senin özsaygın olmadığı farkettiği için yapıyor. Çiz üstünü iletişimi kes.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Değer vermeyen birinden sevgiliyi geçtim, hiçbir halt olmaz.
09 Yorumla- 8 ay
Geçiyor bak harbiden. Gülüp kalıyorsun hatta "ayy ben bu canım şeye mi üzülmüşüm, pehhh" diyorsun. Bak değse zaten derim. Üzül, kahrol diye. Ama vallahi değmiyor. Benim aşık olduğum adam bana değer vermiyorsa, beni sevmiyorsa eğer kimi sevecek o zaman, kime değer verecek. Böyle tiplerin canı cehenneme. Defolsunlar. Evlenince daha beter olur bu tipler.
Aşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Sence olur mu. Yazarken sinirim hopladı. Kendinize değer verin
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
8 ayÇok mükemmel bir noktaya değinmişsin
Değer vermeyen birinden asla olmaz02 Yorumla- 8 ay
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayTuhaf bir soru. değer vermeyen birinden tabii ki olmaz :)
03 Yorumla- 8 ay
Davranışlarına rağmen seni seviyorum diyor Ve siz bunu Yiyor musunuz, tebrik ederim :)
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İyi ki ayrılmışsın. Sana söyledikleri midemi bulandırdı. Değmez böyle bir idiot için üzülmeye
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Değerli hissetmedğim bir kişide veya yerde bulunmam.
08 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Küfür eden biriyle olmaz daha sevgililik küfür Urfa evlenince daha beter olur bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır olmaz sana böyle davranan biri hayatında yeri olmamalo
00 Yorumla
8 ayDeğer vermeyen insandan asla olmaz ve bu da vermiyor uzaklaş
00 Yorumla
8 aySevmek ayrı alışmak ayrı. Özür diliyordur alıştı çünkü insanın alıştığı kişiyi bırakması zordur. Ama tecrübelerimden hareket ederek şunu kesin olarak söyleyebilirim ki bu kişi seni kesinlikle sevmiyor..🙂↕️
01 Yorumla
8 ayanlattığın kişiden bir... olmaz. yol ver gitsin her yerden engelle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayOlmaz en başta hep öyle yaparlar elde edene kadar sonra seni değersiz hissettirir yol ver bacım
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayolur ya kimlerle kimlerle oluyor. Onla da olur
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 aySenin değerini bilmeyen birine fırsat vermemelisin üstelik bir de küfür varsa.
01 YorumlaSana olan heyecani sevgisi saygisi bitmiş bence yürümez artik
23 Yorumla- 8 ay
ya bak kiz arkadasiyla yakin olmaya basladilar bende bi boklar var kesin dedim yani otle hissediyom dedim kufurleri etti gel konusalim halledelim dedi tamam dedim ama dedigi tek sey kiz benim iyilgmi istiyo uzuldu diyo beni dusunmiyo sevgisini hissedemiyom saygisiz tel ayrildim Şu an ama ben aci cekiyorum neden
8 ayCanim sen 15 yasinda falan misin? Görünen köy kilavuz istemez. Adam yerine koyup ayrilik konusmasi bile yapmadan direkt engeli basacaksin böylesine
00 YorumlaSaygısızlık sevginin azaldığı yönde gitmenin göstergesi bence saygıyı kaybettikten sonra sadece oyalanmaktır
01 Yorumlaİlk etapda değersiz hissettirir ulaşılmaz hint kumaşı zevki verir adama sonrası iplik gibi gelir ardından
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayhiç acımıyorum bu tür kadınlara ne buluyorsunuz böyle dangalakları anlamıyorum hiçmi akıllı davranmasınız serserilere aşık olursunuz ne varsa bunlarda tılsımmı anasını satayım efendi kibar dürüst bir insan oldumu kabul etmezsiniz
02 Yorumla
Cevap sahibi8 ayhenen kanarsınız
8 aySen kendine deger vermiyorsinki o sana deger versin.
12 Yorumla- 8 ay
sen kendine deger versen bu tip biri hayatinda olmaz. Onu demek istedim.
Kendine deger verwn kisi kaliteli insanlari secer, hayatina alir.
Bòyle mahalle zibidilerini degil.
Gizli Üye(25-29)8 ayKim bu kişi sevgilisi varsa senin neyin oluyor
04 Yorumla
Cevap sahibi8 ayKiz arkadaşı yazmışsın o yüzden sordum
Gizli Üye(36-45)8 ayÜzerine konuşacak bir şey kalmamış zaten, her şey bitmiş..
01 Yorumlaolmaz yaptıgı seye bak ayrıl mantıkla haraket et biraz
01 Yorumlaİmkansız kesinlikle olmaz ama senin değer verme ölçütün de yanlış olabilir.
02 Yorumlakesinlikle ayrılmalısın bence kendini yormana değmez
02 YorumlaOlmaz İnsan sevdiği insana değer vermez mi yani Bu nasıl bir soru.
00 Yorumla
8 aysen zavallısın haline bak
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Değer vermeyen birinden tabii ki olmaz
01 Yorumlaolmaz, koşarak uzaklaş
04 Yorumla
8 ayAsla olmaz sorman hata
01 YorumlaDeğer vermiyorsa nasıl olsun
05 Yorumla
8 ayAyrılmak için geçerli bir neden
02 Yorumla- 8 ay
Evet öyle
Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. Saygının bittiği yerde ne aşk nede sevgi olmaz.
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. aynen olur soruya bak
01 Yorumla
8 ayBitneye doğru gidiyor gibi sanki
04 Yorumla- 8 ay
Yani eger üzerine düşeni yaptığını düşünüyorsan pişman olma. Bende bu ayın başında ayrildim bir sorunumuz yoktu hiç ama ailesi yüzünden bitti. Gördüğün gibi bazen sorun olmasa da biter
- 8 ay
Yani bu garip bir sey sen dediğim gibi üzerine düşeni yaptıysan gerisini dert etme
- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
8 aykendini köpek kulübesinde göreceksen olur
04 Yorumla- 8 ay
kötü hissedeceksin, ilgi isteyeceksin ama vermeyecek, gerek var mı sence?
- 8 ay
Dediğimi tekrar oku ona göre davran :)
8 aySana saygısı bittiği an bitmiştir…
03 Yorumla- 8 ay
Hayır sen asla suçlu değilsin, zaten kusur onda. Saygısı biten adam sana hak verir mi? Hala sana üste çıkmaya çalışıyor duygularını incitiyor. Sen çok değerlisin. 🤍
8 ayDış kapının önüne mandal olur mesela
10 Yorumla
8 ayİncirsiz incir reçeli kadar olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Olmaz..
00 Yorumla
8 aySana deger vermiyorsa bırak
00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri