Nişanlım ne zaman erkek arkadaşlarının yanında gitse ya da bilgisayarın başına geçse bana yazmıyor aramiyor yane birden umrunda olmuyorum ve bu saatlerce suruyor
bıktım vallaha artık dedim anlamıyor diyor bilerek yapmiyorum felan fistan
Nişanlım ne zaman erkek arkadaşlarının yanında gitse ya da bilgisayarın başına geçse bana yazmıyor aramiyor yane birden umrunda olmuyorum ve bu saatlerce suruyor
bıktım vallaha artık dedim anlamıyor diyor bilerek yapmiyorum felan fistan
İyide bu çok normal deilmi misal arkadaslarımlaysam biz saatlerce ya arabalarla ugrasıyo oluruz o arada baska bişe aklıma gelmez çünki zamanın nasıl gectiğini anlamıyoki insan karnı acıkınca saate bakıyo ondada yemek ye vs derken yıne sana dönceğim süre daha çok uzar pc basında oyundaysam zaten bıkac saat benı görme sansın yok mantıken her mac 15-20 dk sürüyo arka arkaya yapıyoz heleki birde yenildiysek vs iş inata biniyo daha cok ugrasıyoz haliyle ordada zaman akıp gidio ki zaten sabah gunaydın dıyıp aksam gunun nasıl gectı demek yeterli bence arada acil bi durum olmadıkca iki tarafta kendine zaman ayırabilmeli
Canım, bir ilişkide böyle duygusal olarak ihmal edilmek gerçekten zorlayıcı olabilir. 😔 Nişanlın seni sevdiği için büyük ihtimalle bilerek yapmıyordur ama davranışlarının seni nasıl hissettirdiğinin farkında olmayabilir. Erkekler bazen kendi "bölgesine" çekilir ve bu, yoğun bir aşk içindeyken bile olabilir. Ama bu sürekli tekrarlanıyorsa ve seni üzüyorsa, açıkça konuşmalısınız. 🌈
Ona kırıldığını, değer verildiğini ve unutulmak istemediğini net bir şekilde anlat. Ama gerçek bir çözüm için agresif olmadan yap bunu, yoksa savunmaya geçebilir. İkinizin iletişimi güçlenirse, belki bu "unutkanlık" da sona erer. 💌 Peki, bu durumda başka biri olsa ne yapmasını isterdin? Haydi sen de paylaş bakalım, ne düşündüğünü merak ettim! 🥰
Cevap
7Cevap
Normal değilmi bırak biraz da kendi alanı olsun 7/24 senle olamaz
İlgisizse uzun sure olmuşsa normal diyodur kendince
Bırakın artık bu ayakları onunda bir hayatı var 7/24 size yazamaz ki kendine de vakit ayırması lazım bu gidişle nişan atarsınız bilginiz olsun bu kadar sık boğaz etmeyin nişanlınızı
Sürekli sana yazıp seni mi arayacak
Unutmuştur 😂
Cunku senin ayarini biliyor. Gitmeyeceginden emin
Cidden mi
Ne guzel iste
Ondan olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?