Bazıları için sevgi yeterli, bazıları için aşk şart.
❤️
❤️
❤️
Sen hangi taraftasın?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazıları için sevgi yeterli, bazıları için aşk şart.
❤️
❤️
❤️
Sen hangi taraftasın?

Kişilere ve kişilerin yaşlarına göre değişir. Maneviyata değer veren birisi için aşk da sevgi de olmazsa olmazdır. 29 yaşındayım şu an. Bu soruyu bana 5 yıl veya daha fazla bir sene önce sorsaydın aşk derdim sana. Ama şimdi mantık yürüttüğümde aşk sızda olur, sevgisiz de olur diyorum. Kendim bana yetipte artan bir gelir düzeni kurdum. Bu yüzden evlilik düşünmüyorum. Ama hayat bu neler getireceğini bilemeyiz. Olur da evliliğe sıcak bakarsam partnerim olacak kadının hem kendi kazancı hemde ailesinden kalacak olan mirastan rahat bir yaşam sürmemizi sağlayacak bir gelire sahip olması şart. Önceliğim bu yani.
🙏🏻
Ya şimdi bazıları aşkı kabul ediyor atmıyor sevgi de yeterli diyor ama aşık olmadan evlilik olması zor ama sevgi de yeterli açıkçası ama koca bir evliliği yürütmek sadece sevgiyle değil her türlü Duygu ile ilgili saygı anlayış gibi bir şeylerle olur
Yürür bebeğim ama aşk ve sevgi de önemli be ❤️
Öyle bebim ❤️
Bence evlilik bir kurum olarak aşk olmadan ayakta kalabilir. İnsanlar, güven, saygı ve ortak hedeflerle bir arada yaşayabilirler.
Ancak benim kendi adıma, evliliğin sadece ayakta kalmasını değil, parlamasını isterim. Ve o parlaklığı, benim için, sadece gerçek ve derin bir aşk verebilir.
Bence aşk olmadan evlilik yürümez, yürürse de zorla yürür. Aşk o ateşi içten içe canlı tutan şey çünkü! Ama sevginin de etkisi tabii ki büyük. ❤️ Uzun yıllar sürecek bir yolculuk için hem heyecan hem de sağlam bir bağ lazım. Peki, sence sevgi mi daha önemli, aşk mı? 🌟💕
Cevap
29Cevap
Aşkı bilmemde, sevgi ve saygı olmadan yürümez
Yürür evet her aşk bir gün biter geriye sevgi saygı sadakat kaldıysa devam eder
Sevgi varsa yürür bir şekilde
Hayır yürümez
Evlilik aşkla falan yürümez evlilik alışkanlıkla yürür. Aşk bir lüks tüketimdir evlilik ise zorunlu gider. Bazıları için sevgi yeterli mi Hayır sadece ortak banka hesabı yeterli. Evlilik iki yabancının aynı çatı altında aynı faturaları ödemesi. Sevgi sadece o dönemde çıkan bonus özellik.
Çevreme bakıyorum ve yürümüyor ya hatta severek isteyerek evlenseler bile yürümüyo yani insanlar evliliği yapamıyor bı şekil oluyorlar ya
Aşk olmadan evlilikte yürümez ama ask ilk 6 aydan sonra sevgi yerine saygiya birakir but believe kadinlarin sevmiyor. dedihi evreye denk geliyor sanırım sonrasında anlayışlı ve cinsellige bırakıyor.
Aşksız evlenseydim bu yaşıma dek yüz kere evlenirdim. Ben sadece aşk evliliği yapmayı tercih ettim ve yalnız kalmaktan da korkmadım bu nedenle.
Aşk olmadan yürür, ta ki bir süre birbirlerini aldatıp, biri suçüstü yapıncaya veya biri aile içi şiddet sonucu katledilinceye kadar.
Aşk bence zaten evliliği yürüten bi olgu değil önemli olan gerçek sevgi saygı dürüstlük değer olgusudur
İttirmek lazım
Aşk önemli.. olmadan yürür belki ama aynı hisler olmaz
Az uğraşırsan yürür.
Çok abartmayın be
Tabi ki yürür aşktan kıymetli duygular var aşk kalıcı ve normal bir duygu değil ve sonu kaçınılmaz
Yürür de aşk tutkuyu getirir daha güzel olur aşkla tutkuyla
Eskiden görücü usulüyle evlilik vardı mezara kadardı...
Sevgi benim için aşktan da önemli. Aşk geçici bir duygu durumu ama sevgi devam eder
Ömür boyu 'sevgi'yle besleyen kişi öz'ü de sevendir, evlilik yürür. ❣️
Tabi ki yürür
Mantık evliliği yapanların evlilikleri eminim diğerlerinden daha uzun sürüyordur
Tecrübe konuşuyor =)
Olmaz olmaz bu işte olamaz 😂 sen ne kadar imkansiz seyler varsa onu soruyorsun
İmkânsızı severim sjsj
2 gün önce bitti nafakaya bağladılar karimi ben istemedim erkekler hakkınızı arayın
Heycan duymassam adım atmam ki
Aşk olmazsa evlilik yürümez pert olur
Saygı sevgi sadakat varsa yürür
Yürümez yürüse bile huzursuzluk mutsuzluk olur
Hey yavrum eskiler aşık mıydı sanıyorsun
Aşk gerekli
Sevgi olmadan Yürümez aşk şart değil
Ask ne awq iyicene gusacam artık
🤮🤮🤮
Elbette. Ama yavan olmaktan öteye geçmez.
Yürüyeceğini sanmıyorum
Aşk geçici bir durum zaten, sevgi daha önemli
Aşk yoktur Zaten Sevgi evlilik için yeterli
Yok yürümez para bi yere kadar
Yürümez yürümemeli
Evlenmek için baya bir aşık olmam gerek
Sevgi varsa yürür
Yürümez
Çok zor
Çok zor
Yürümez
Sanmıyorum