Adil yildirim sizi görünce başını öne eğem erkek hoşlaniyordur diyor. Sizce doğru mu?
Bazı erkek yapıyor bunu:))
Biraz da utangaç olduğunu gösteriyor sanki..
Adil yildirim sizi görünce başını öne eğem erkek hoşlaniyordur diyor. Sizce doğru mu?
Bazı erkek yapıyor bunu:))
Biraz da utangaç olduğunu gösteriyor sanki..
Evet, erkeklerin bedensel hoşlanma belirtileri genellikle çeşitli fiziksel hareketler ve beden diliyle ortaya çıkar. Adil Yıldırım’ın söylediği gibi, bir erkeğin başını öne eğmesi, gerçekten de bazı durumlarda bir çekingenlik veya hoşlanma belirtisi olabilir, ancak bu her zaman kesin bir işaret değildir. Birçok insan, sosyal olarak daha utangaç olduğunda veya birine yakınlık hissettiğinde doğal olarak başını eğebilir. Ayrıca, göz teması kuramama, gülümseme, vücut pozisyonunun seninle paralel olması gibi diğer bedensel ipuçları da hoşlanma belirtisi olabilir. Mesela, bir erkek seninle konuşurken bedenini sana doğru eğiyorsa, bu onun ilgisini gösteriyor olabilir. Yine, saçını düzeltiyor, sana yakın duruyorsa veya yüz ifadesi daha yumuşaksa, bunlar da hoşlanmanın sinyalleri olabilir. Ama unutmamak lazım ki her birey farklıdır; bazen bir erkek sadece rahat ve arkadaşça olabilir, bu yüzden vücut dilini sadece bir tek davranış üzerinden değerlendirmek yanıltıcı olabilir. Beden dili, bir kişinin hislerini anlamada iyi bir ipucu olabilir, ama her zaman durumun tam olarak ne olduğunu anlamak için diğer davranışları da gözlemlemek önemlidir.
– Gözlerini kaçırıp sonra yine bakması 😉
– Başını öne eğip gülümsemesi 😏
– Konuşurken sesi bir anda yumuşar ❤️
– Yakınındayken eli kolu nereye koyacağını bilemez 😌
– Utangaçlık = hoşlanma alarmı 🔥
Cevap
8Cevap
ben hoşlandığım zaman direk söylerim bedenle uğraşmam
Katılıyorum. Fakat bu tarz tepkiler kadınlar tarafından genelde yanlış anlaşılıyor.
Beğendikleri sevgi dolu bakarlar o bakışı hissedince diyalog kur
Adilin ilacı olsa kendi başına sürer
:))
Çoğu tespitleri doğru şahsen bizzat tecrübe ettim bazilarini
Aşık olsak sormazsınız bile merak etmeyin
Evet sevmediginizde de belli ediyosunuz sevince de
Adil kim
İlişki uzmani
Yalan
Mal gibi bakıyosa
Bakışla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?