Buluştuktan sonra neden ortadan kayboldu?

Birisi vardı beğendiğim o da beni beğendiğini anladığım biraz zaman geçince instagramdan mesaj yazdım normal şekilde konuşmaya başladık bir hafta mesajlaştık konuşmaya başlayınca dışarda buluşmak yürüyüş yapmak isterdi benimle buluşmak çok isteyince bir hafta sonra onunla buluştuk biraz yürüdük park gibi yere gidip oturduk sohbet ettik oturunca bazen sohbet edecek bir şeyler bulamadık sohbet ederken son zaman onda da bende de heycan hissettik bir saat belki vakit geçirdik ordan kalkıp giderken arkadaşı aradı telefonu kapattı döndü bana ismimi söyleyerek ben gidiyorum arkadaşım hastaymış haberleşiriz kemdine iyi bak dedi elimi sıktı gitti sonra o günden sonra ne yazdı ne de mesajıma baktı ben de biraz gerilmiştim mesaj atmak istememiştim ayıp olmasın yanlış anlamasın diye buluştuktan sonra ben yazdım bir hafta oluyor cocukla buluşalı ne bakıyor ne yazıyor iki gün önce iş hesabından istek atmış instagram hesabıma dedim acaba onu eklemediğim için hesabımı merak ettiği için mi istek attı napmaya çalışıyor anlamadım buluştuk buluştuktan sonra hiç dönmedi onun instagramdan eklememiştim hiç nedenini söylemiştim eklememin neden iş hesabından istek attı bana anlamıyorum madem konuşmuyor dönmüyor bunun amacı ne aklı mı karışık

Buluştuktan sonra neden ortadan kayboldu?