O'ndan kasıt eski sevgiliniz, unutamadığınız herhangi biri..

O'ndan kasıt eski sevgiliniz, unutamadığınız herhangi biri..

Bir kuşum vardı muhabbet kuşu
duyusal bağ kurmuştuk onu iyileştirmek ve psikolojisini düzeltmek için çok uğraşmıştım, benden başka kimseye gitmezdi sorunluydu, biraz da asabi sevdirmezdi.. benim yüzünden, ihmalimden ve fazla güvenimden kaçtı gitti vicdan azabı çektim günlerce onu geri görmek isterdim. Başka hiç bir şeyi değil...
Bu gerçekten kalbime dokunan bir soru. Samimi olmak gerekirse, evet, isterdim.
Hayatta bazı insanlar vardır ki, onlarla vedalaşmak için yeterince zamanınız olmadığını hissedersiniz. Belki söylenmesi gerekenler yarım kalmıştır, belki de sadece o anların değerini o zaman tam olarak bilememişimdir.
Eğer böyle bir şansım olsaydı, "görmek"ten çok, iyi bir sohbet etmek isterdim.
Isterdim elbette. Hatta istiyorum da hâlâ. Ama sanırım göremeden döneceğim geri. Bir yanım ona koşmak isterken, diğer yanım duygularını bastırmakla meşgul. Nolur son bir defa yan yana oturalım demek istiyorum ona, ben başımı omuzuna yaslayayım, sende elimi tut sıkı sıkı. Hiç konuşmayalım mümkünse ama o ânı dibine kadar içimize çekelim.
Benim o zamana kadar hiç ilişkim olmadı ama şu kadar söylemem gerekirse bir ilişki Eğer özlenilecek potansiyele geliyorsa hala arada bir şey vardır ve ayrılık ile sonuçlanmaması gerekir diye düşünüyorum Eğer haklılık payın varsa zaten özlemezsin
Cevap
29Cevap
Evet kardeşimi son bir kez görmek isterdim
o diye birisi yok şu an hayatımda benim.
Eski sevgilim diye biri yok bana saplantılı manyağı kastediyorsanız Allah korusun hiç sevmedim onu onla bi kelime etmişliğimiz bile yok canım beni dışarıya sanki seviyor gibi anlatıyormuş halbuki haberim bile yok ismi dışında bi bok bile bilmiyorum kendisi hakkında bilmek bile istemiyorum çünkü çok tiksiniyorum kendisinden köylü kendi çapındakilerle takılsın kıro mal varoşlara ve esclere layık benle konuşmaya bile hakkı yok o köylünün davul bile dengi dedngine
Son kezin sonu yok, onun için son kez gördüm bitti gitti.
No bin defa da görsem fayda etmez artık 😄 gerek yok istemezdim. Kimseyi görmek istemiyorum inzivaya çekilmek ♥️
Aklımda bir kişi geldi sjwjjsjs şeytan görsün onun yüzünü ejhejdhe istemem
İsterdim ama iyi olduğunu bilmekte yetiyor yıllar oldu 🍂
O nu görmek mi Vallahi de billahi de hayır bak sen bile unuttuğun biri diyorsun. Unutulmuş bir filmin ikinci berbat finalini izlemeye gerek var mı sence. Ben o kapıyı kapattım artık benim oraya gidişim ancak bir cenaze töreniyle olur.
Hayır, semtine gittiğimde bile karşılaşma ihtimali korkutuyor.
Görmekten ziyade son bir kez konuşmayı çok isterdim.
Son kez görmek istediğim kimse yok. Gidenlerin canları cehenneme. Kendi kötü niyetlerinde boğulsunlar. Sevgilim olmadı zaten, geçmişte beni üzen herkesi kastediyorum.
üç buçuk sene bir kez olsun beni görmeye gelmeyen kişiyi görmesem de olur.😌
Yok o akıl hastasını görmek istemiyorum eo ya bi ömür görmesen gayet iyi olur onu görmeden dünyadan göçim yeterli o kadar istemiyorum.
Hiç görmemeyi bir kez görmeye değişmem. Öyle bir sevda bu bendeki 💜 öyle bir aşk ki, hiç gitmemişcesine nefesini dudaklarımda hissediyorum
Çok isterim ama görünce vereceğim tepkiden korkuyorum açıkçası.
Heyecana bağlı el ayak dolanması gibi :)
Görmek istediğim biri var ama eski sevgili değil çok çok sevdiğim biri
Benim olmadıktan sonra son 1 defa daha görsem ne yazar
Annem dışında kimseyi bir kere daha görmek istemem.
Gerçekten dürüst olacaksa isterdim son bir kez "neden" diye sormak için
Kedim benim herşeyimdi. Son bir kez daha görmek isterdim.
Ben bu soruyu niye görmedim ki kanka
Yok istemiyorum kimseyi daha
Birini sadece. O da merak ettiğim bir şeyi sormak için. Cevabını alınca kalkıp gideceğim.
Uzun zamandır rüyamda da görmüyorum. Son kez gormesemde son kez gördüğümü bilmek isterdim. İstesemde göremem artik
Hayır, istemem.
Deli gibi görmek istediğim zamanlarda o beni görmek isterdi. Ben görmek istemedim.
Bazen tuz basmak gerekiyor.
Onu son bir kez daha görmek istemem. Çocuk evlendi görsem napcam allah cezasını versin ~😀
Bi kişi hayatınızdan çıktıktan sonra gerçekdende görmüyomuşsunuz
Isterdim ama vefat etti
Amin Allah razı olsun 🤲
Evet. Eski bir arkadaşımı görmek isterdim 🙂
Onun için bileklerini kestim bu yüzdende görmek isterim onu hem de hiç bırakamamak adına ama o bırakırdı...
İstesem de göremem
Kısmet
Gördüğüm yetti jddjs
Görmiyim ağzına arım :D
Dedemi görmek isterdim🥲
Şeytan görsün 😀
Hayır, son vuruş olayını hiç sevmem ben
sevglmm olmadı olsada sonkez bıttıkden sonraa göremeyiz
Neleri son kez yaptık bu hayatta. Uzatmaya gerek yok.
Öyle bir yok neyse ki
Hangi bir o aha ha
Görüpte hatırlamaya gerek yok
Ben sanırım istemem hayır.
Şeytan görsün ne göreceğim
Evet isterim ne kadar değiştiğimi görsün
O beni görsün isterim 🤸♀️🤸♀️
Asla
Kaç yıldır görmedim böyle iyiyim
Yok geçmiş geçmişte kaldı.
Kim olduğuna bağlı
Hayır istemem
Benden uzak Allaha yakın olsun
İstemesem de görüyorum…
Hayır istemezdim
Öyle biri yok
Çok isterdim ama sadece görmek değil kavuşmak isterdim
Şeytan görsün yüzünü ben yeterince gördüm jsjdnb
son bir kez daha görsem doyamam
Görürsem bırakamayabilirim o yüzden hayıııır
Hayır görmek istediğim kimse yok
Ümit Özdağ “… evet ahsjsj
İsterdim ama istemezdim, ben de bilmiyo’m.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?