Merhaba arkadaşlar. Size yaşadığım bir olayı en başından anlatmak ve fikirlerinizi almak istiyorum. Çünkü uzun zamandır içimde taşıyorum ve günlerdir çok büyük bir acı çekiyorum.
Onunla tanıştığımızda hayatımda yeni bir sayfa açılmıştı. Çok değer verdim, çok sevdim. Bana sürekli “Beni terk etmeyeceksin değil mi? Rol yapmıyorsun, beni gerçekten seviyorsun değil mi?” diye soruyordu. Çünkü geçmişteki bütün sevgilileri onu terk etmişti. Ona güven vermek için hep yanındaydım.
Daha ilk günlerden bana ailesinden bahsetti. “Annem ve ablam bana borç bıraktı, ablamla beraber yıllarca borç ödedik” dedi. Ayrıca babasıyla ve ailesiyle sürekli sorunları olduğunu anlatıyordu. Dedesi hastaydı. Bir gece ona “İyi geceler, seni seviyorum” mesajı attım ama cevap vermedi. Gece 3’te bana “Çok kötüyüm, senin sesin bana iyi geliyor, sabah konuşalım mı?” diye yazdı. Bu kadar hassastı. Ben de yanında olmaya çalıştım.
İlişkimiz boyunca bana inanılmaz şeyler söyledi. “Senin için alemi karşıma alırım, sen benim için talih kuşusun, senin gibi saf ve iyi niyetli birini bulduğum için çok şanslıyım. Saatlerce yüzüne bakabilirim, sesini dinleyebilirim. Sen benim için annemden bile değerlisin” diyordu. Beni gerçekten mutlu hissettirdi.
Ama bir noktadan sonra işin rengi değişti. Bir gün bana, “Seni istemiyorum. Zorla güzellik olmaz. Konuşmak istemiyorum. Benim için bitti. Standartlarım yükseldi, seçeneklerim olsun istiyorum” dedi. Ve bütün bağları kopardı. Arkadaşlarıma bile “Onunla konuşmak istemiyorum, rahatsız oluyorum” demiş.
Beni en çok yaralayan kısım, bunu yaparken hiçbir helalleşme olmamasıydı. Karşıma alıp dobra dobra “şu özelliğin bana uymadı” veya “şu konuda rahatsız oldum” demesini beklerdim. En azından konuşarak helallik alıp gitseydi, bana bu kadar zarar vermezdi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer