Unutamadığım kişiden uzak durabilmek ve unutmaya çalışmak sürekli akla gelmesi?

Onunla asla doğru düzgün iletişim kuramıyorduk ama aradaki çekim çok iyiydi onun ilgisi çok yoğundu ama duygusaldan biraz cinsele kacıyodu başka kimseyi istemedigini söylüyordu ( reelde çok ama çok az gördüm genelde sanal) daha da ciddi olmak da istiyordu dediğine göre ama o kadar zıttık ki ben okula giderken o işi olan birisiydi karakteri her şeyi benden farklı ve bana göre değildi benden 7 8 yaş büyüktü anlasamıcagımızı dışardan gören biri bile söyler geçenlerde de evlilik hayatıyla ilgili bir şey paylaşmış yani evli belki de onu bile bilmiyorum şu an (bana evlenelim diyodu daha tanımadan) onun ilgisi olmayınca eksiklik var gibi geliyor ilgisi varken de takıntılıymıs gibiydi çocuğu bile olacak olabilir şu an

Güncellemeler
9 ay
Olay zaten uzak durmaya çalışmak kadınlara müstehak diye laf etmiş birisi siz en düzgün insanlarla bağ kuruyorsunuzdur eminim şu an o kişi daha da olgunlasmıs olabilir zaten evlenmis de olabilir ben ghostladıgıö için sürekli aklıma geliyor ama özlüyorum gibi de işte eksikliği hissediliyor napabilirim kafam çok karısık
Unutamadığım kişiden uzak durabilmek ve unutmaya çalışmak sürekli akla gelmesi?