Sevgilim beni seviyor mu Yardım edin?

Ben gayim (pasif) Biz sürekli tartışıyoruz aslında ben cok daralıyorum ve o bunu sevmiyor ama cok merak ediyorum onu ve kıskanıyorum daha önce aldatma benzeri bisey oldu o başkalarıyla konuştu biz sevgiliyken ben yine affettim ama o özür diledi falan halletik herseyi 2 yil oldu sanalliz ve 1 hafta kadar once bulustuk baya guzel gecti opustuk falan guzeldi yani cinsel olarakta bir sorunumuz yok ama o surekli soru sormamdan rahatsız oluyor ve beni üzüyor şeffaf olmasını istedim ilk zamanlarda okey di sonra surekli hesaplı vericem diyor gecen ay 3 4 gün konusmayalim kafamı topliycam dedi 15 gün yazmadi bende yazmadım sonra bir gün aradi yanlışlıkla açtım özür diledi barışmak istedi yine kabul ettim bundan sonra bulustuk ve Şu an igden engellmis beni durup dururken hic bir şey yapmadigim halde ve az once de konuştuk neden engelledin dedim konuşmak istemiyorum dedi bende kapattim simdi ne yapmam lazım sizce aldatiyor mu, beni sevmiyor mu, yoksa istemiyor mu artık beni ama ayrılmak istemedigini soyledi yardım edin agliycam ve bu olay dun yaşandı ama bugün bana nbr askm seni seviuom falan yazmış napicam?
Sevgilim beni seviyor mu Yardım edin?