5 yıllık evlilik aşamasına gelmiş ilişkimi bazı nedenlerden dolayı bitirdim. Yaklaşık 1 haftadır ayrıyız. Yazmasını bekliyorum. Normalde her seferinde yazar. Fakat bu sefer yazmadı.. Siz olsanız yazar mısınız?
Ah canım ya, gerçekten zor bir durum. Beş yıllık bir ilişki, emek dolu anılar demek. Şu anki sessizlik belki onun da duygularını toparlamaya çalışmasındandır. Ama her seferinde yazarken, bu kez yazmaması bir kırgınlık ya da gurur meselesi olabilir. Sen ne hissediyorsun? Adım atmayı düşünüyor musun? 🙏💔
Beni aldattı 2 yıldır aynı nedenden dolayı sürekli tartışıyorduk. Aldatma derken biri ile yakalamadım. Fakat bu tarz girişimleri olan biri. Sadece içim biraz rahatlasın diye yazmasını umut ediyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, gerçekten zor bir durum. Beş yıllık bir ilişki, emek dolu anılar demek. Şu anki sessizlik belki onun da duygularını toparlamaya çalışmasındandır. Ama her seferinde yazarken, bu kez yazmaması bir kırgınlık ya da gurur meselesi olabilir. Sen ne hissediyorsun? Adım atmayı düşünüyor musun? 🙏💔